במיוחד בשביל הגולש PorFavor1

נראה

שהוא מנסה להבין ולא מצליח לפצח את קודי התנהגות והרגשות והאישיות !

נשים הם לא עם מפלצי אלא עם מורכב שאם לא שמים עלייך כדאי לך לברוח מהסביבה ,כי לא בטוח מתי תדליק את הניצוץ , עם שמקבל את העזרה אליו כמובן מאליו הינה אני בחורה ושיעזור לי ואני לא חייבת ולא אגיד לו גם מזל טוב בפייסבוק כשאראה את התראה אגיד לו רק תודה וזהו!
עם שכמה שפחות לפטפט איתן ככה ייטב לכולם ,יש לא מעט חכמות ונפשות טובות ובכל זאת כל עוד לא אוהבים אותך ממש אז רק תהיה בהגדרה של ידיד חבר או נשמה פייסבוקית וזהו

הן יכולות להרוס חיים של גבר ברגע של נקמות ולכן מי שלא יכול לעמוד בהבטחותיו שלא יבטיח כלום, יש יצר נקמנות וכשהן רוצות לפגוע מילולית או לעקוץ הן עושות את זה בהרגשה טובה בכדי להדליק את האש,ואחר כך מתפלאות למה מסמרטטים אותן למה פוגעים למה נעלמים

מבין לגמרי גברים שמשקיעים כלכלית רגשית וכו בבת הזוג ואז מקבלים את הבום ,צריך להיות גבר בכדי להבין זאת

אתם אמיתיים?

נקמה לא מיוחסת רק לנשים.
יש גם גברים נקמניים.
גם גברים הם לא עם מפלצתי אלא מורכב.
&nbsp
כנראה יש לכם איזה משהו מסובב באישיות אם אתם מגיעים למסקנות כאלה.
&nbsp

PorFavor1

New member
אני לא דיברתי על נקמנות בכלל

דיברתי על הבדלים בין אהבת אישה לגבר ולהיפך.

הדיון הוא

על הבדלים כי לא מעט מנסים להבין אך אתן פועלות נתתי את זוית שלי כאן!
ברור שיש גברים נקמניים ויש לא מורכבות ,פשוט לא תמיד הגבר או האישה פועל נכון !למשל את לא יודעת מהו כוח הדיבור שלכן אך הוא נשמע לגברים או מהיבט גברי וכמה למשל הוא יכול לעורר ולהדליק גם אם אין כונה כזאת!זה פשוט כך הטבע האנושי שלכן !אם היית למשל יכולה להבין מה הדיבור מחולל את גם תבני למה לא מעט מתחברים לכלבים ולחתולים !

ושוב אין משהו נגדכן כלל זה הטבע !למשל מניסיוני מי שניסתה לדפוק אותי ולגזול לי פרנסה ועמלות בעבודות ופרוייקטים שעשיתי הן כאלו שעזרתי להן לא מעט לא כספית אישית בחייהן ועם ילדיהן,ואחר כך קיבלתי סכין קסומה כשגיליתי זאת אמרתי אך 5 שנות הכרות טובה מאוד לא מינית התאדו להן!פשוט עליתי על זה בקלות ,וגם הצלחתי להבין אך הן יכולות להוציא אותך מאיזון לגמרי גם אם אתה לא בקשר רומנטי!

לכן כיום אני מחפש מישהי חכמה שקטה צנועה עם הליכות טובים ולא מעוררת

כשניסיתי

להבין למה ומה המניע לכך ?גם גיליתי ונאמר לי את השקר והפלת התיק על מישהי אחרת !אז ככה שעזרה אישית בעבודה אין מצידי מעדיף לעזור לזרים בכיף!ובפייסבוק כבר לא מצרף אף אחד מכל עבודה שלי

ומצהיר בעבודה שלא יפגעו עכב כך

חפרת על הנושא

הזה נון סטופ. תרפה.
לרוב האנשים מנסים לתקוע סכין בגב בעבודה.
זה לא קשור לאם אתה גבר או אישה.
וכוחן של מילים פועל טוב מאוד גם משפתיו של גבר.
&nbsp
אז אולי חלאס כבר עם הדיבור הזה על כמה נשים נקמניות וגברים הם שה תמים?
&nbsp

שוב אני לא מכליל

ולא חופר בנושא! לא באתי לומר כך וכך נשים ,זה ברור לשני הצדדים! ציינתי מצבים ספציפים מכמה מקומות ותחנות בחיי!גם גברים שחקנים ויש להם קנאה לא מעטה

ושוב אנו כאן מעלים דיון לא חופרים!יש לי גם ככה קבוצה עם 600 חברים פלוס 500 באינסטרגם ופייס אז1100 שרובם נשים בחברות מקצועית ותחביבים אז תביני למה צריך לפעמים דיוני עומק כאן גם על שני המינים ועוד

dori78

New member
אני נשפכת פה!!! אין לתאר!

"קיבלתי סכין קסומה"

אתה לא באמת מבין את משמעות המילה "קסומה", נכון?

קבלי חיוך

וקריצה זה היה מתובלן בחיוך קסום ונשימצידה משחק קל בשיער מבט חם ואוהב בעיניים :)שקר אמיתי וטוב מצידה הפלת התיק על סוכנת שהיא שתפה איתה פעולה ולא שמה לב שגיליתי זאת

משחק מוש של אישה שמשדרת תיראו איזו מתוקה אני ואישה מקסימה בניגוד לתדמית של כל מנהלת

משחק טוב וזה היה סכין טובה שמאז כבר אף עובדת בכל מקום או פרוייקט שאני עושה לא מצרף לפייסבוק.

ממזרתה שיודעת לשחק אותה ולמזלה היא אישה ולא גבר את העמלה שלי קיבלתי בחזרה אבל שוב מזלה שהיא אישה

דידי 9

New member
אז מה הציפיה בעצם? שהוא

יתחתן איתה מתוך רחמים?!
לדעתי הוא עשה איתה ועם עצמו חסד.
חיצוניות זה לא דבר מבוטל, ואם ככה הוא הרגיש ולא עשה חשבון לה, למשפחה שלו ולאף אחד-
זה הדבר הנכון.
לא מתחתנים עם אישה או עם גבר כשאתה יודע בוודאות שזה לא!

dori78

New member
לכבד את כללי המשחק.

אם אתה חי לפי כללים שאומרים שלמראה אין חשיבות ולכן אין צורך להיפגש לפני החתונה - תכבד את הכללים או שתחיה לפי כללים אחרים.

דידי 9

New member
קישקוש...אז הנה הוא שבר ת'חוקים.

מה לעשות?
הייתי עושה אותו דבר כמוהו בדיוק!

אנשים מבזבזים ת'חיים שלהם על דברים מסובכים וטיפשיים,
נשארים במקום שהם לא אוהבים רק כדי לרצות את החברה ואת המסביב,
והם נשארים אומללים ומאמללים.
מי שיש לו אומץ לעשות מעשה-זכה.

אין לי ספק שאם הוא היה תחתן איתה היא הייתה הרבה יותר אומללה ממה שקרה לה איתו בגירושים.
התסכול שלו-היה יוצא עליה ועל הילדים העתדיים שלהם.

דורי, שברי רגע את הדפנות של החשיבה שלך..תשתחררי.

dori78

New member
את היית עוברת לחיות בחברה אחרת.

לא היית נשארת במקום שלא נותן חשיבות בכלל להופעה חיצונית, כי זה חשוב לך.

PorFavor1

New member
מה שחסר, זה רק 5-6 דמעות

אם הנסיך היה רק מרטיט קצת את הסנטר, מזיל 5-6 דמעות, והיה נראה אדום כמו עגבניה ומדבר על קיפוח זכויותיו כאדם, אולי לא היית מדברת כך.
&nbsp
זהו הנשק הנשי, ולעתים הוא יעיל.
בכי, דמעות, חולשה, מסכנות, חיי קיפוח, עבדות, היעדר כל בחירה כביכול.
&nbsp
זה רק שהגבר מפנים את כל אלו, ומחביא אותם בכיס, כדי שלא להיות לגמרי פאטט.
אם היינו חיים בעולם של גברים פאטט.... כנראה שכולם היו רווקים, כי זו תכונה דוחה מבחינה מינית. אצל גברים לפחות.
הגבר חייב להביע שליטה, גם כשאין לו שום שליטה....
&nbsp
אני מבין שהדברים שאני מציין כאן, קצת חורגים מהדרמה המתוארת בכתבה שקישרת אליה, אבל הם חלים גם כאן בארץ, ובכל מקום אחר.
לגבר אסור להיות פאטטי, בשום מערכת של נסיבות (!)
אסור לו להביע תסכול רגשי שחורג מהנסיבות הפרטיות של אותו מקרה ממש. אחרת... הוא יישפט בחומרה רבה, וגם יישא בתוצאות.

דידי 9

New member
בכל כלל-יש יוצא. ויש בחירה.

אמיצה-או כפייתית ופחדנית.

וברור שאני לא הייתי חיה שם. אבל לצורך הדיון נכנסתי לנעלי הנסיך הסעודי........:)

*לא ענית לעניין*

דידי 9

New member
לא חשוב איזו חברה אדם חי-

מה חשוב יותר, חוקי החברה או האדם?
תחשבי בגדול. רק על השאלה הזו.....

אני בעד לשבור חוקים-כל עוד לא פגעתי באחרים.
עכשיו את יכולה להגיד-אבל הוא פגע. בבחורה הזו.
אם הוא כן היה מתחתן איתה לטעמי, על פי החוקים-הוא היה פוגע בה הרבה יותר.
מעגל אומללות שלם, לא יחידני.

בעיני נעשה צדק לפחות יחסי, מול מה שיכול היה להיות חיים שלמים.
אישה כפייתית בשם ה"חוק" במקרים כאלו-אני מדמה לאנס. לא פחות.

PorFavor1

New member
תועלת האישה כ"אישה"- זהו חוק העילוי

בעיני דורי, חוק העילוי, זה שנמצא אי שם בקודקוד הפירמידה, הוא תועלת האישה.
דורי מנסה להיאחז בחוקים מקומיים פלוניים, מנהגים מקומיים פלוניים וכו' לקידום התכלית שלה.

דורי מדברת גבוהה גבוהה על שלטון החוק וכיבוד מנהגים, אך מכריזה בריש גלי שהיא נגד מוסד הרבנות באופן גורף, ומתעלמת כליל מן האפשרות להינשא מחוץ לרבנות. זאת למרות שהיא חיה עם בן זוגה כאישה חוקית לכל דבר ( כך לדבריה ).
כיבוד החוק והמנהג...

למעלה