במיוחד בשביל "עדי עמר 1"

מתן4ל

New member
במיוחד בשביל "עדי עמר 1"

שאלת מה הדברים המשוגעים שכולם עשו כאן אז במקרה אני יודע מהם בזכות משחק שהיה לאחרונה בפורום (מסתבר שהבנות הרבה *מאוד* יותר שרוטות מהבינים כאן) סיכום השרשור: (ממוין לפי כמה זה גרוע (לדעתי) במקום כרונולוגית) ========== בנות: ==== mar blue sky - שרה ברחוב. Karin917 - לא ניגשה לבגרות וההורים לא יודעים על זה. pieceofmadness - אנסו אותה! הגן האנוכית - אנסו אותה פעמיים! בנים === עופר לובזנס - יש לו סרט סגול על התיק RichardSmith - יש לו WINDOWS חוקי מתן4ל - יש לו WINDOWS לא חוקי sagima - הוא בעט!! בילד.

מתן4ל

New member
אז לאיזה איקון התכוונת:

לא ראיתי את זה (כי אז הייתי מציל אותן
) אבל זה כתוב איפשהוא כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1427&msgid=102381794

mar blue sky

New member
איזה יופי!../images/Emo6.gif

אתה חושב שאני עושה את הדברים (או הדבר) המשוגעים ביותר בפורום ~אני כל כך גאה!~

מתן4ל

New member
המ... א.. לא ממש...

התכוונתי שזה ממיוין הפוך - כאילו להאנס פעמיים יותר משוגע מפעם אחת וכו'... אז את הכי פחות משוגעת (מבין הבנות - הבת הכי נורמאלית (את) יותר משוגעת מהבן הכי פסיכי (סגימא)). סורי. אולי אם יאנסו אותך 3 פעמים או משהוא אני אשנה את דעתי...

sagima

New member
אתה יודע מה כל זה אומר...

שלבנות חנוניות יש חיים יותר מעניינים מאשר לבנים חנונים, יכול להיות שזה משתנה עם הגיל אבל בינתיים המסקנה היא חד משמעית.

suki da yo

New member
תשמעו חבר'ה...

אני כנראה החנונית הכי שרוטה כאן... זה הכל ?

suki da yo

New member
../images/Emo153.gifמה, ושתחשבו שאני מוזרה

עוד לפני שהספקתי להגיד שלום? אני אספר רק אחד לא מאוד פיקנטי: רציתי להוכיח לחברים במסיבה שאני לא שיכורה, אז החלטתי שלעשות גלגלות באמצע המועדון יהיה רעיון טוב (רק מוכיח כמה הייתי שיכורה
)

RichardSmith

New member
השאלה האם הצלחת...

ב"הארץ הטהורה" אחת הדמויות רוצה להוכיח לחבריה שהיא לא מספיק שיכורה ולכן נעמדת על המעקה של הגשר... נופלת למים וכמעט טובעת... אבל בכל מקרה, ברוכה הבאה.

למעלה