במיוחד בשביל "עדי עמר 1"

suki da yo

New member
הצלחתי...

אבל זה היה רק בערך אמצע הערב
פעם השתכרתי בים בלילה, וניסיתי להטביע את עצמי ... במבטר לאחורה זה נורא מצחיק.

suki da yo

New member
הנה, זה בדיוק למה

אני לא מספרת לכם את הדברים הממש גרועים

MajorWinters

New member
לא דגדגת לי את הורמוני ההתרגשות...

את מוזמנת לנסות מחדש
אני דווקא בנוי לסיפורים מטורפים.

suki da yo

New member
אני לא מגדגדת הורמוני התרגשות

של גברים שאפילו לא פגשתי בפעם הראשונה

suki da yo

New member
מספיק פרועה שלא להעביר את ליל שבת

עם סטיבן הוקינג, עם כל הכבוד, ובודאי שיש כבוד

MajorWinters

New member
גם אני לא באמת עשיתי את זה...

עם כל הכבוד לסטיבן הוקינג, אני בטוח שהוא יכול להיות מעניין, אבל תקראי לי שטחי, אני פשוט לא מסוגל להקשיב לו מדבר. זה אולי לא מדעי מבחינתי ונורא לא נאור, כי אם כן הייתי מקשיב זה היה מעניין, אבל אני לא מסוגל. בכל מקרה, את שישי האחרון שלי ביליתי באמת בשינה. חבר אחד רצה ללכת למקום אחד, חבר אחד למקום אחר, והחלטתי שאין לי כח לתווך בינהם וחיכיתי שהם יחליטו. עד שהם החליטו, נרדמתי. אבל זה לא קורה כל שישי...

suki da yo

New member
היי, אתה לא צריך להצטדק...

אני סתם מקנטרת... אני כזו מוצלחת שרבע שעה לפני שיצאתי מהבית שברתי את המשקפיים שלי (7 שנים יש לי משקפים, והפעם הראשונה שאני שוברת אותן זה לפני מסיבה?!) והייתי חייבת לשים עדשות.
לפחות היה אחלה ערב..

suki da yo

New member
ששש!!!! לא לספר!

הנחתי אותן בתוך ספר, בתור סימניה. והוא נפל. ומעך אותן. אני צריכה להפסיק לקרוא ספרים כל כך כבדים
(נכון. כאילו זה הולך לקרות אי פעם....)

מתן4ל

New member
טוב הנה הדברים הממש גרועים:

היא עושה רשימות על נירות בבית קפה(16) היא לא יודעת לשקר (אגב - גם אני לא) (28) היא אוהבת ללכת בגשם (33) היא חושבת שסנופקין סקסי (!!!) (41) יהיה לה צב מים שיקראו לו גידי (62) היא רוקדת בעיניים עצומות (67) אין לה שעון (83) ואת זה שאתה כבר יודע (90)

suki da yo

New member
חחחח... אני מוחמאת ../images/Emo9.gif

מה, קראת עד הסוף? אז חבל שלא הכנסתי את הדברים הבאמת פיקנטים....

מתן4ל

New member
אני מתנצל...

אני דווקא מת על סיפורים מגניבים כאלה - זה לא היה אמור לגרום לך להרגיש לא רצויה. סתם זה היה משעשע שהוא ביקש את המספר. אני ממש מתנצל על הקטע הזה.

למעלה