אדון שחף. שלום רב לך.../images/Emo150.gif
אני כבר זמן רב עוקב אחר ההודעות שלך. עם רובם אני לא מסכים, אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח, ואני מבין שלא כולם יכולים לצדוק. ולכן אני מקבל את הטעויות שלך.(
) אני, במונחים שלך ,נחשב מבחינה פוליטית למזוהה עם השמאל. בניגוד עליך, אינני רואה את הפתרון בתגובה צבאית או במסע צלב נגד הפלסטינאים. אני ער ומודע בהחלט לצורך הבסיסי שלנו בבטחון. ואינני חושב כי תוקפנות נגדית תתרום במובן כל שהוא לשיפור מצבנו. אישית, אני אמוד אוהב לראות אנשים כמוך, שפעילים באינטרנט ובתקשורת בכלל, ומאוד קל ונוח להם לצעוק ולהגיד לכולנו מי אשם. ולמה ככה ולמה ככה. אני רוצה לשמוע ממך פעם אחת מה התוכנית שלך, אם אתה שולל כל ניסיון לפתרון, מה אתה מציע, במה אתה מאמין? במלחמה? שנכנס באמ אמא שלהם? שניכנס רק 40 קילומטר? הרי מזמן עברנו את הקילומטר ה40! אתה מצויין, אתה תותח בלהגיד לכולם איפה הם טעו ולהצביע על הצד השני ולהגיד הנה תראו,
דבר שמזכיר לי את שרון באופוזיציה, זוכר? כיסאות עור צבי? שנאם לברק כיצד הוא מקים ממשלה רחבה כל כך? זה די אירוני לשמוע היום, כאשר לשרון יש את הממשלה הרחבה בתולדות המדינה. הרי "לימין" תמיד קל ונוח לצעוק מהאופוזיציה, או לחלופין גם מהקואליציה ללא שום תחושת אחריות כי את הדברים שהם אורמים הם צריכים לקיים אז ידידי שחף, איניני יודע בן כמה אתה וכמה אתה מעריך אנשים מבוגרים ממך, וללא שום קשר, ישנה גם איזו מידה של כבוד, שנהוגה בהתייחסות כלפי אנשים. למרות שאתה לא מסכים עם דעותיה של אהובה לוי, וזה לגיטימי לגמרי כי אחרי הכל אנחנו חיים בדמקורטיה (?), תנסה להיות פחות מזלזל ופחות פוגע. כי לי אישית זה אומר שאתה מנסה לחפות על טיעון חלש בהשלחת בוץ על מתנגדיך. הרי קונפיציוס אמר את זה הכי טוב:" במידה ואתה לא יכול לשכנע אותם, בלבל אותם." שלך,