במיוחד לאMור - בנגקוק שלי...

ran132

New member
מעבר לתאילנד

אני מבין שההחלטה שלך לעבור לתאילנד היא הרבה יותר מגובשת משלי. אני רק בתחילת הדרך של הבדיקה. אשמח לשמוע מנסיונך, מדוע דווקא תאילנד ? (החברה מהפורום הפתיעו אותי כאשר סיפרו כי יוקר המחייה יכול להגיע ל 2,500$ למשפחה)מדוע דווקא צפון תאילנד ולא האיים. כיצד תדגברו על אי אישור שהייה / אישור עבודה. בטח בדקתם את כל הנושאים האלו. האם אתם סגורים, מה אתם הולכים לעשות שם ? אין ספק שתאילנד מדהימה (גן עדן), אך מגורים כמו שהחברים אמרו זה משהו כבר אחרת שצריך לתכננן אותו בקפידה (או אולי אני טועה) [email protected]

toktok3

New member
תגובה לרן מטוק טוק

שלחתי תגובה לאימל אבל אני לא בטוחה שזה עבר אז אני אגיב גם פה לאחר מספר ביקורים בתאי הבנתי בגדול שמה שיעשה אותי מאושרת זה לא הפאר וההדר שנמצא שם בגדול ובמחיר זמין זה דווקא השלווה וחיוכים של אלו שמסתפקים במועט, הכוונה שלי זה להגיע לצאנג מאי כמובן עם המשפחה ולהתחבר למקום הרעיון בגדול זה להקים או להשכיר חווה אולי עם עוד אנשים ולהקים כפר מיסטי יש לי עוד המון רעיונות חלומות בגדול מזומנים בקטן, אבל כל החולמים הגדולים התחילו עם חלומות ... כמובן שעשיתי ברורים לגבי ויזות עבודה, וכו הדרך הבטוחה היא לסדר את הדברים דרך עורך דין צריך כמובן המלצות עליו נכון שמגורים ברמה גבוהה ובסטייל אלו הסכומים שהחברה כתבו אבל אין חובה לגור בבנגקוק למרות שהיא מקסימה וגם שם אפשר למצוא מגורים במחירים סבירים , בגדול אם יש לך שאלות השגות אתה מוזמן לשאול שיהיה לכם יום קסום ביי

KajaGugu

New member
אח, הלילות בסקסופון....

בזמנו הייתי שם לפחות פעמיים בסוף שבוע, הלהקות היו אותנטיות ומדהימות. בפנים הקהל היה בעיקר תאילנדים עמידים ,תיירים ו EXPATS, בחוץ היו יושבים התאילנדים הצעירים, לא היה להם מספיק כסף לדרינק בפנים אז הם היו יושבים על הספסלים בחוץ ומקשיבים למוזיקה. לפעמים כשהייתי ניכנס הנגנים היו מברכים אותי ב WAI לעיתים תוך כדי נגינה ושירה, לפעמים הקלידן היה משרבב בשבילי איזה "הבה נגילה" כדי לעשות לי כבוד בכניסה. אחרי שהמקום היה ניסגר הייתי מסתובב עם החברה מהבנגקוק בלוז באנד והיינו שותים עד הבוקר. בשבוע בו ניפרדתי מהחברה שלי אחרי שנה וחצי הגעתי למקום וסיפרתי את זה לקלידן, כשהוא עלה להופיע הוא החליט לספר לקהל שההופעה הלילה תהיה עצובה במיוחד מאחר ואני (חבר קרוב של הלהקה)"איבדתי השבוע את האהבה שלי". מאחר וישבתי ביציע הוא גם דאג להצביע עלי שכולם יראו מי אני והקדיש לי שיר בלוז עצוב במיוחד, כל זאת כשמאה זוגות עיניים זרות מסתכלות עלי. אבל כשעזבתי את בנגקוק המקום כבר היה שונה, את להקות הבלוז החליפו כל מיני ווירדוס שעושים מוזיקה קולנית יותר בשביל למשוך תיירים. הבנגקוק בלוז באנד התפרקו, הזמרת שלהם פצחה בקריירה מצליחה משלה וחלק מהחברה עברו לגור על אחד האיים ופתחו שם פאב. אני לא חושב שיש הרבה ערים כמו בנגקוק עם מיבחר כל כך גדול אפשרויות בילוי ומקומות מטורפים. הייתה תקופה בה הייתי פשוט פותח אינטרנט ומחפש אקראית מקומות לצאת אליהם. פעם מצאתי פאב מלא באמריקאים זקנים, חלק מהשוהים בו תקועים בבנגקוק עוד מאז מלחמת ויאטנאם, הזונות שם ידעו ימים טובים יותר, אבל הבלוז חבל על הזמן.

farfromhome

New member
בנגקוק שלי

איך אהבתי את בנגקוק! הייתי בה שבועיים בלבד, אבל בניגוד לכל מי שדיברתי איתו ושנא אותה, אני אהבתי אותה מאד. משהו באווירה. הטוקטוקים היו חמודים, הבננה עם השוקולד (שכחתי איך קוראים לזה, מוכרים את זה בקוואסן) היתה הכי טעימה בעולם, והתאילנדים היו נחמדים (אז עוד לא הכרתי את הנפאלים והטיוואנים שנחמדים עוד יותר) אפילו לימדו אותי לשחק שח תאילנדי. מקווה שייצא לי לבקר שם שוב.

toktok3

New member
לישראלים בתאי

היי לכם אני ומשפחתי מתכוונים להגיע בשנה הקרובה לתאילנד, המטרה מגורים לטווח ארוך.... יש לי הרבה רעיונות לעסקים החלומות שלי הם עסק שמחזיק את עצמו ואותנו שלווה ורוגע זה כנראה מותרות בארץ. אנחנו קיבוצניקים בגילאי 50+ יש לנו 3 ילדים בגילאי 25, 22, 17 הם כמובן יבואו גם. אשמח לשמוע ממי שכבר נמצא במקום טיפים לגבי ויזות וכו בעקרון אנחנו רוצים להיות באיזור צאנג מאי לחשוב על עסק בתחום התיירות המיסטית ולהתחבר למקום ולאנשים. אשמח גם לשמוע מאנשים שנמצאים בארץ ומתכננים מעבר לתאילנד לדסקס על הנושא.. אז שיהיה לכם יום מלא אהבה ממני

toktok3

New member
לישראלים בתאי

היי לכם אני ומשפחתי מתכוונים להגיע בשנה הקרובה לתאילנד, המטרה מגורים לטווח ארוך.... יש לי הרבה רעיונות לעסקים החלומות שלי הם עסק שמחזיק את עצמו ואותנו שלווה ורוגע זה כנראה מותרות בארץ. אנחנו קיבוצניקים בגילאי 50+ יש לנו 3 ילדים בגילאי 25, 22, 17 הם כמובן יבואו גם. אשמח לשמוע ממי שכבר נמצא במקום טיפים לגבי ויזות וכו בעקרון אנחנו רוצים להיות באיזור צאנג מאי לחשוב על עסק בתחום התיירות המיסטית ולהתחבר למקום ולאנשים. אשמח גם לשמוע מאנשים שנמצאים בארץ ומתכננים מעבר לתאילנד לדסקס על הנושא.. אז שיהיה לכם יום מלא אהבה ממני

למעלה