במיוחד למישהי מיוחדת...

בארי

New member
כן צודקת בהחלט...

אני איכנס עם מישהי לשיחה וישר אציע לה נישואין.למה לעבור את כל הקטע של להיות ביחד לפני וכו' וכו'...?!
יקירתי,אהבה היא אומנם לעיתים ממבט ראשון וכשבאה אחת כזו אני לא מפספס אותה.שאר האהבות באות מתוך היכירויות מפה ושם,אז בכדי להגיע למצב של מערכת יחסים לפעמים,זה עובר דרך בניית ידידות מוקדמת...אני מה לעשות לפני שאני מציע למישהי את ליבי,אני רוצה להיות בטוח שהיא לא תשבור לי אותו שוב. פעם אחת הספיקה לי יותר מידי !!!

T i g r e s s

New member
סורי שאני ככה מתפרצת....

אבל לדעתי אם אתה מעוניין בקשר רומנטי עם מישהי ומחליט להסתיר את זה, לפתח ביניכם ידידות, לראות מה קורה ביניכם ואז להטיל עליה פצצה, רוב הסיכויים שתיפגע שוב. כשמישהי מוצאת חן בעיניך, גש אליה ותגשש את דרכך. אתה לא חייב להציע את ליבך, או לאהוב אותה מיד, אבל ככה היחסים ביניכם יהיו ברורים. או שיש סיכוי להכרות והמשך אינטימי או שלא. כן, אפשרי שמתוך ידידות תצמח אהבה, אבל כאשר הידידות צומחת מתוך נסיון לקרבה אינטימית... לא יודעת, אותי זה היה מרגיז. הייתי מרגישה שהונו אותי.

בארי

New member
סליחה,אבל...

דברי כנראה לא נכתבו כראוי. אין אני נכנס לקשר ידידותי בכדי להכירה ואז להפיל עליה פצצה. אם ואני נדלק על מישהי והקליק הזה עושה בום בום בכל פעם. אז אני אדבר איתה ישיר ולעניין.אבל אני לא טיפוס נניח,של פאבים,שמכיר מישהי משם,מציע לצאת קצת ביחד וכו'. ממש לא. אני יותר בקטע הרגוע. אני יכול סתם לעבור ברחוב,לראות מישהי שמוצאת חן בעיניי ופשוט להציג את עצמי ולהציע לה אם היא רוצה,קפה או משהו באותו רגע או במועד מאוחר יותר. אבל בשום פנים ואופן אני לא מגיע למצב שבו אני אומר - OK,אני אהפוך אותה לידידה שלי ואז אני אציע לה לצאת. ממש לא. אבל קרה שהבחורות שאהבתי באו מתוך קשר שנרקם בידידות. והאחת שאהבתי ממבט ראשון,לקח לי שנה שלמה להבין שבעצם אני רוצה אותה.שנה שלמה.שנה שבה רקמנו ידידות נפלאה ובילינו יחד המון והיו גם רגעים אינטימיים רומנטיים (שלא קשורים לסקס !!!).וכשרציתי,זה כבר היה מאוחר... ולמדתי מאז גם,שאם וכאשר הלב רוצה,יש לתת לו במיידית את מה שהוא מבקש,או לפחות תשובה שתתן לו כיוון להמשך הדרך. אז לא אני לא מדבר פה על ידידות שצומחת בשביל קירבה אינטימית. לא על הונאה,אלא על מהלך רגיל של החיים. וכמו שאמרתי אם ואני נדלק על מישהי.לפני שבאמת ניכנס למחוייבות,אני רוצה לתהות על קנקנה.אמרתי,פעם אחת הספיקה לי יותר מידי. הפורום הזה הוקם בזמנו בגלל הפעם ההיא.

T i g r e s s

New member
../images/Emo9.gif אז אם זה ככה...

אז אנחנו באותו ראש. אני באמת מקווה שתמצא את זו שתרצה להמשיך ולתהות על קנקנה והיא גם. .............ובקשר למה שכתבת ללין - אני רוצה להזכיר לך משהו שפעם ייעצת לי. אל תפחד ליפול שוב. פחד הנפילה מונע ממך את הקסם שבהתאהבות, את הפרפרים ואת ההתרגשות. אין דבר בטוח בחיים ובטח שלא באהבה. לעולם לא תוכל להכיר אדם לחלוטין, גם בגלל שאנחנו משתנים תדיר. האהבה מאפשרת לנו לקחת את הצ'אנס תוך ידיעה שהאושר שהיא צופנת בחובה גדול מהכאב שהיא מותירה אחריה.

בארי

New member
אני לא מפחד ליפול...

אני מפחד שלא אקום שוב. יש נפילות ויש נפילות,הנפילה האחרונה יצאתי ממנה נכה.כיום אני עוד מנסה להתגבר על זה.אני מניח שכבר התגברתי על כך. מקווה שיהיה בסדר...

linu2

New member
את מוזמנת להתערב חופשי ולעזור לי

מול העכבר הגדול הזה שמנסה לבלוע אותי ולא נותן לי לסיים את השירשור הזה !
והדברים שכתבת - לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר. מזל שיש אותך מיה !

linu2

New member
איזה ברברי אחד... ../images/Emo151.gif

בארי, רציתי לדעת למה אין אייקון של עכבר בסמיילים ובסימנים ? אני רוצה עכבר. ממי מבקשים ?

linu2

New member
טוב, תורי להזמין אותך לצ'ט וכך

נגאל את כולם מהשירשור הארוך הזה. מה אומר ?

linu2

New member
לא , אני לא ../images/Emo9.gif

רק אותך, בשביל לבלוע אותך "חי" !

linu2

New member
למה אתה מפגר ?! ../images/Emo13.gif

תתנחם בעובדה שלפחות שברו לך את הלב רק פעם אחת. תקשיב לצלפית !

בארי

New member
פעם אחת ?!

ליבי עבר מורדות רבות בחיי. אך זו הפעם הייתה הירידה החזקה מכל. לא מוכן להיות במצב הזה שוב...בהחלט לא...

בארי

New member
בשבילך...

אני אוריד את הירח מעל בכדי שתוכלי לחבק אותו ולתת לו את ההרגשה שהוא לא לבד...
מתי את באה ?! אני מכין את הסטודיו...

בארי

New member
הירח...

מעל הוא מחייך אלינו זורח באור נגוהות סובב כוכבים רבים ובכל זאת לבד ובודד מחייך,מאושר וכואב מחכה ליום הנכסף המיוחד בו האהבה תיכנס בליבו חובק עולם קטן משלו עולם שכולו אהבה אחרת שאין דומה לה מכל ועל כך מאושר הוא וכואב על אהבה שבליבו חסרה אך יודע כי לא לעד יישאר לבד היא תגיע באחד הימים הבאים היא תבוא ותעשה אותו המאושר מכל עוד יגיע אותו יום נכסף ובליבו היא תיכנס לעד... מוקדש לך...

באריייייייייייייי../images/Emo140.gif

אם תגיד לי שכתבת את זה בזה הרגע... אני מתחילה לבכות. רק תגיד, כי הגולה כבר בגרון, היא רק מחכה לאישור שלך...

למעלה