הכי מפחיד? פומה עם מסרים! שמע לי-אני יודעת מקרוב........
ש שדות77 New member 23/3/14 #22 זה הענין שלפי מה שאת אומרת אין בכלל אפשרות לבדוק... ככה זה כשמתחמקים מלשלם דמי חבר לתפוז. אי אפשר לחגוג כל החיים.
זה הענין שלפי מה שאת אומרת אין בכלל אפשרות לבדוק... ככה זה כשמתחמקים מלשלם דמי חבר לתפוז. אי אפשר לחגוג כל החיים.
ה השלושר New member 25/3/14 #29 אתה צודק שועל באמת אינו תחרות לנמיה. מה גם שהשועלים בארץ די מדכאים. על פי רוב נתקלתי בהם בצבא בכל מיני תעסוקות בכל מיני יישובים ותמיד הם חוורים ומסכנים וממש לא כמו האידיאל השועלי שהוא לטעמי השועל שרצה לאכול את נילס הולגרסון.
אתה צודק שועל באמת אינו תחרות לנמיה. מה גם שהשועלים בארץ די מדכאים. על פי רוב נתקלתי בהם בצבא בכל מיני תעסוקות בכל מיני יישובים ותמיד הם חוורים ומסכנים וממש לא כמו האידיאל השועלי שהוא לטעמי השועל שרצה לאכול את נילס הולגרסון.
ש שדות77 New member 26/3/14 #32 אבל התחלת משועלים רזים וחיוורים והגעת עד לנמיות! זה אומר שיש לי למה לצפות. שהעתיד נמצא עוד לפני ושיש לי לאן (או: מה) לשאוף.
אבל התחלת משועלים רזים וחיוורים והגעת עד לנמיות! זה אומר שיש לי למה לצפות. שהעתיד נמצא עוד לפני ושיש לי לאן (או: מה) לשאוף.