במילה אחת: אכזבה

Just Adi

New member
במילה אחת: אכזבה ../images/Emo80.gif

טוב, הגעתי עם החברים לבארבי, היו אהמ... לא הרבה הרבה אנשים אבל בהחלט בכמות מספיקה, ראשון פתח חמי רודנר שפאק הבן אדם טוב, אחריו היו אהמ... הדורבנים נראה לי שהיו חביבים, יו נואו, סיקסטיז כאלה ואז איזה אחד משהו תומר ואז הגיעו מוניקה. עכשיו, בהופעה הקודמת שחר הבטיח לי ולידיד שלי שבהופעה הבאה שהוא רואה אותנו הוא מביא לנו את המקלות,אני מרוצה הולכת להביא עט מהבר והכל, ידיד שלי בא לשחר לפני שהם הופיעו הזכיר לו שחר אמר לו שסבבה ושאחרי ההופעה יבוא. מההופעה די התאכזבתי, הם שרו מעולה נכון, שיר ראשון הם עשו איזה שיר באנגלית, ואז "לא רוצה לדעת" ואז "הקונפורמיסט" ואז "שנים חסומות" ואז "מספיק בנאדם" התאכזבתי ממש, נכון שלא נתנו להם לשיר הרבה, אבל את כל השירים מהאלבום השלישי?! אצלי זה ממש יצר אוירה של נסיון לקידום מכירות, ועוד בערב למען נפגעי טרור? לא לעניין ממש. למזלי אחרי זה היו הדג נחש שהיו פצצות ואני הולכת עוד חודש להופעה שלהם בכפר סבא, המתופף נתן לי מקל ושאנן, הקלידן ודיג'יי שלהם חתמו לי עליו, הם שיפרו לי את המצב רוח. אני לא יודעת אם זה בגלל שהייתי עייפה, אם זה בגלל שהכל נראה לי כמו קידום מכירות, או אולי בגלל שכשבאנו לשחר אחרי ההופעה הוא אמר שהמקלות לא שלו ושהוא לקח אותם ממישהו מהבארבי ואחרי זה ראיתי אותו נכנס עם המקלות לתוך ג'יפ עם נהג משלהם וכל הלהקה, והוא שיקר לי ולידיד שלי, אבל היום בהחלט התאכזבתי ממוניקה. (ולא, אין לי תמונות)

משתתף בצערך...../images/Emo66.gif

העיקר שנהנת מהדג נחש... גם אני זוכר שבכיתה ג' בערך ערוץ הילדים היה בנתיבות ומזה התלהבתי מזה אז כזה לקחתי איתי דף ועט והסתובבתי ואז טל מוסרי ירד מהבמה ואני כזה באמצע ההופעה ביחד עם חבר שלי צעקנו לו שיחתום והוא לא התיחס. אז כמה חודדשים אחרי זה לא רציתי להתכל עליו בכלל אבל אח"כ נרגעתי... אז אל תקחי את זה יותר מדי ללב.

../images/Emo25.gifעדי, את לא היחידה שהתאכזבת

מאמנים, זה קורה..תיראי, אני דיברתי עם פיטר פעם בטלופן וזה משו שאני בחיים לא אשכח ולמרות שאין לי טינה לפיטר אבל הוא הבטיח שהוא ייכנס לפורום באותו ערב והוא לא נכנס וזה היה דיי מגעיל כי הוא הסכים ושאל איפלו מה הכינוי שלי...אז..תיראי עברו איזה 4 חודשים והוא לא נכנס חחחחחחחחח, אני גם לא מאמינה שייכנס ...קיצר, זה עובר

../images/Emo23.gifמההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

דיברת עם פיטררררררררררר???? |סוגד| |משתחווה|

../images/Emo25.gifאני? יאפ, דיברתי עם פיטר,

אבל שיחה ממש קצרה, שיחת חולין כזאת, אבל בשבילי זו הייתה בין השיחות הכי מרגשות שהיו לי בחיים, לא פלא שגם שבוע אחרי השיחה הידיים שלי רעדו... באמת...

../images/Emo23.gifשיואו אני באמת סוגדת../images/Emo70.gif

איך? מתי? למה? (כי זה פיטר, דה..)איפה? מי? מה? מו???

../images/Emo4.gif סורי בשבילך... ../images/Emo168.gif

אבל.., תתעודדי.., תביני, הוא לא יכול לחלק כל הופעה זוג מקלות..

Just Adi

New member
מאמי... ../images/Emo80.gif

בהופעה הקודמת הוא אמר שהוא לא יכול להביא, קיבלנו את זה, הופעה הזאתי? לפני שהם הופיע הוא הבטיח!!!!

או קי.., אין לי מה להגיד... ../images/Emo168.gif

אבל עדיין.., אני בטוח ש.., לא יודע.., הופעה הבאה לכו ודברו איתו על זה, הוא אחלה בן אדם!

אני יודעת מי את!!!!

יש לך תלתלים בלונדיניים כאלה?? בכל מקרה אני חדשה אם שמת לב חיחיחי, ואתמול הייתה לי יומולדת וחברה שלי עשתה לי הפתעה ולקחה אותי להופעה אתמול בבארבי (אני מראשל"צ).. והדג נחש באמת היו תותחים אתמול, והכי חמודים, והגיטריסט (אמיר) הכי חתיך. אבל זה לא הפורום הנכון.. o_O

NighTy

New member
hey

שנה הבאה אני בגימנסיה;PP גימנסיה השולטיםם..אוי מזכיר לי שזימנו אותי ואת חבר שלי לאיזה שיעור הדגמה בטכם בגן נחום ורשמנו להם בכל המחשבים שם במלא מקומות הגימנסיה הריאלית שולטים. (???) ביי

למעלה