במילה אחת: אכזבה

חח אני גרה בין שני השערים של הביצפר

יש לי דילמה בבוקר.. סתם לא, השער האחורי רוב היום סגור

NighTy

New member
רגע רגע

את עולה לגימנסיה. או שעכשיו את בגימנסיה כבר? כאילו, עולה ל י?

אני עולה ל-י"א

והגמנסיה מסריחה!!!!!!!!!!!!!!!! הגמנסיה זה הדבר הכי גרוע שקרה לי בחיים!!!! את בסרטים יותר מדי טובים על הגמנסיה!!!! זה בית חרושת לציונים זה ביצפר מסריח!!! ופעם היו אנשים נורמאלים אבל עכשיו כולן פרחות!! אוישששש כמה פרחות יש בביצפר הזה.. וחכי, עם השכבת י' של שנה הבאה זה בכלל יהיה אסון..
כאילו לא מספיק מה שיש לי בשכבה..

האמת שאת צודקת...

קשה למצוא היום בגמנסיה אנשים "איכותיים" רובם ערסים ופרחות בלעעעע :\

tiptip4u

New member
רק אני לא באיזור?!

רק אני לא אלך לגמנסיה כי אני גרה ליד רביבים?! אני כל כך בודדה...

tiptip4u

New member
מיכה רייסר

איזה מקום מגעיל *בא לי להקיא* לא הבניין, האנשים והמורות...

Just Adi

New member
באמת הגיטריסט חתיך |מאוהב../images/Emo80.gif

ויש לי תלתלים חומים אבל קורה...

אבל תלתלים!!!!!!!! אמאא איזה חמודה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני זאת שעמדה באמצע עם חברה שלה.. הייתי עם מכנס חאקי וגופיה לבנה טוב בטח את לא זוכרת

Just Adi

New member
סורי /: ../images/Emo80.gif

אני באמת לא הכי זוכרת, אני משערת שאם אני אראה אותך אני אזהה... מאיפה את?

סבבה וכאלה.. נגיד לך שלום

אם אני אהיה שם.. אני מקווה שעד אז אני אקבל מצלמה דיגיטליתתת.. אני חייבת תמונה עם אמירררר:(((

אולי תפסיקו להיתקע בעבר

סוף סוף מוניקה לא עושה הופעות של רק להיטים,ומבצעת גם שירים חדשים,מגוונת מידי פעם ,נו ברור שלא יהיה משעמם. ולגבי זה שלא קיבלת את המקלות נו באמת....איך הוא יתופף אחר כך. יכול להיות שהמקלות עדיין בשימוש ולא שחוקות אז למה לתת אותו כבר. זה בדיוק כמו עם המפרט. ולגבי השטות שאמרת:אצלי זה ממש יצר אוירה של נסיון לקידום מכירות, ועוד בערב למען נפגעי טרור? חמודה כל הופעה זה במטרה שתכירי בלהקה ותרכשי את תקליטיה,וגם תהני מהיצרות שלה,מהשואו שלה וכו'. המטרה של הערב היה לתרומה.......זאת אומרת שכל הרווחים נתרמו. ואחת המטרות היה לשמח את הקהל.

Just Adi

New member
אוקיי תרגעו ../images/Emo80.gif

קודם כל אני לא הולכת להגיד תודה לאף אחד בסדר? מוניקה עושים מוזיקה מעולה והם גם היו מעולים שלשום, לא אמרתי שלא התאכזבתי מכך שהם עשו שירים רק מהדיסק החדש, נכון, ככה הרגשתי, אבל זה לא נותן שום סיבה טובה להתקיף אותי על מה שאני מרגישה, לי אישית זה נתן אוירה של ניסיון לקידום מכירות, ואני חושבת שהם היו יכולים להתחשב בקהל שביקש שירים לא רק מהאלבום השלישי זאת הדעה האישית שלי, ומותר לי לחשוב אותה

למעלה