כניראה שלא קראת את נימוקי השופטים.
הפסיקה באה אך ורק מתוך הבנת החוק.
אם החוק לא מוצא חן בעיניך,
פנה לנציגים שלך בכנסת בבקשה לשנות את החוקים הרלבנטיים.
הממ... מישהו פה אכן לא קרא את נימוקי השופטים, אבל נדמה לי שהוא יופיע במראה מולך, לא לעיני החבר שאתה מגיב עליו

. אילו היית טורח לקרוא את נימוקי השופטים בתיק הישן הזה, היית בוודאי יודע שפסיקתם לא מתבססת של שום "הבנת החוק" ולמעשה גם לא על שום חוק. הטענה השחוקה הזאת שרק בודדים כאן (כמדומני אתה ועוד אחד ששמו מתחיל בס' ומסתיים בפי' בלבד) מתעקשים על טענה זו, על אף שגם בית המשפט עצמו כלל לא טוען כך (ובצדק, שכן ייאמר לזכותו שהוא לפחות ישר בדבריו). למעשה פסה"ד הזה מתבסס על דבר אחד בלבד והוא פסיקת בית המשפט עצמו. פסיקה קודמת. כעת כדי לדעת אם אולי בכל זאת קשור לזה חוק כלשהו (ארמוז לך כבר כעת, התשובה שלילית), תצטרך לחזור לפסיקה הקודמת של בית המשפט. אבל בפס"ד זה לא תמצא זאת.
אז יקירי... נחמד ככל שיהיה לצווח שביהמ"ש פוסק רק ע"פ חוק וכך להישמע כביכול חכם, זה פשוט לא רלוונטי לערכאה הזאת. רק מי שלא מבין כיצד בית המשפט עובד (ואמור לעבוד) ורק מנסה לגונן כביכול בצורה עניינית, צווח טענות אלו. הלכה למעשה הן חסרות כל קשר למציאות ו/או למה שבג"צ אמור בכלל לפסוק לפיו (רמז חוזר: זה לא חוק).
יבוא יום ואבין מדוע אנשים נהנים כל כך להגחיך עצמם שוב ושוב, או מדוע הם כל כך משוכנעים שכל קוראיהם מפגרים וטיפשים עוד יותר מהם, שיקנו את הלוקשים שהם מוכרים. באמת, חייב לבוא יום בו אבין את זה. מתי? חוששני שזה לא עומד לקרות בעתיד הנראה לעין.