במלה אחת:

lile0

New member
עומריקי, שמחה שנהנית!

איזה כיף, התרגשות של הופעה ראשונה, ועוד פגישה עם דויד! כמה התרגשת? יופי של תמונות, ואני בהחלט מבינה את התלהבותה של שני מתומר..

YulaShpil

New member
ועכשיו, הסיכום שלי../images/Emo9.gif

היה פשוט מדהים, כבר כתבתי. איך שנכנסנו והתיישבנו במקום, אחי שם לב לנברשות שהאירו את המקום, ותיכף שאל: רק לי זה מזכיר את החבובות? רמז לבאות, כנראה, כי אכן אחד הקטעים היה סטייל החבובות, ועוד בקול של קרמיט ה
... ההודעה בהתחלה, על איסור צילום מכל סוג שהוא קצת איכזבה, אבל מצד שני, זה איפשר לנו ליהנות מההופעה באופן מלא, בלי לדאוג לצילומים. הצילומים באו אח"כ
התחיל המופע, ופשוט היפנט את כולנו! היו לי דפים בתיק, כדי לנסות ולרשום את השירים שבוצעו, אבל זה היה חסר סיכוי. המופע פשוט זרם מקטע לקטע, עם עיבודים מיוחדים בסגנון מיומנה, ועם קטעי קישור של מיומנה, שפשוט קרעו אותנו מצחוק. אז מה היה שם? אוסף של סגנונות מכל קצוות האומנות: גיטרות ותופים (גם תופים אנושיים, כמו שמיומנה יודעים), וכינורות(
), צינורות פלסטיק, רקדני סטפס, פלמנקו, קפוארה ועוד. פשוט מופע מהפנט. אי אפשר היה שלא להיסחף עם הקצב (ומי אם לא ענבל יודעת...
) עם הגיע קטע מסוים, ענבל לחשה לי: זהו, זה בטח הקטע האחרון. אבל לא! אחריו הגיע עוד קטע, ועוד, ועוד, ונדמה היה שאפילו המופיעים לא רצו לרדת מהבמה. היה מוזר לראות את דויד מופיע על כל הבמה, תרתי משמע, ואפילו ללא הגיטרה (המוטיב החוזר במופע היה מישהו שמנסה, וגם מצליח, לגנוב לדויד את הגיטרה), כך שדויד הפליא בריקודים ובמשחק בחונטוס עם חברי מיומנה המופלאים. שר, ורקד, ושיחק, והופיע יחד עם מיומנה בקטעים המיוחדים שלהם, והוציא החוצה כשרונות חבויים (אפילו שהיו עדיין ביישנים והססנים משהו). כפי שדויד העיד אח"כ, המופע משתפר כל פעם יותר, והוא צופה לו עתיד נפלא. גם אני
. אני מקווה, כמוהו, שהוא ימשיך להרגיש בטוח, וישתפר בביצועיו, וכך המופע ימשיך ויהיה מדהים, על כל הופעותיו הרבות. בקיצור, המופע מצויין, והיה כדאי מאוד להגיע ולצפות בו. אני מקווה שזו עוד לא המלה האחרונה בשיתוף הפעולה בין ברוזה ומיומנה, כי הם פשוט "המציאו ז'אנר חדש בעולם המוסיקה", כמו שענבל הטיבה לנסח את זה, וה"ז'נאר" הזה פשוט מצויין ומבטיח.

למעלה