במלחמה עסקינן?

Beyond Time

New member
במלחמה עסקינן?

באחד מהנסיעות ל"בסיס" שלי (קצין עיר אי שם בצפון...), פגשתי עלמת-חן חמודה ומדהימה ביופיה - חיילת כמותי, אותה ראיתי מספר פעמים בעבר - הייתה מגיעה אלינו לקצין העיר לחדש איזה אישור מסויים פעם בתקופת זמן - ניגשתי, התפתחה לה שיחה קצרה, ביקשתי טלפון, וקיבלתי את התשובה ~תופים~ "יש לי חבר" (אני, חושב: כן כמובן, איך בכלל העזתי לקוות ולהוציא מזה משהו בכלל?!?!?
) בנות - איזו מן תשובה זו, "יש לי חבר"??? זו לא פעם ראשונה שאני נענה ככה, אני מניח שגם לא פעם אחרונה - בכל אופן, גם אם העניין נכון, כל דבר אחר עדיף על פני ה"אמרה" הזו..."אני מעדיפה שלא" יעשה בדיוק את אותה עבודה, רק בהרבה פחות, איך נאמר, זלזול לאיד
כתור תירוץ לסירוב זה נשמע כל-כך לא משכנע, נדוש, שחוק וטחון עד אבק - לדעתי אין תשובה בזיונית מזו...ואולי זה אני שלא יודע לקבל סירוב? בנים, מי איתי-שירים את קולו!

Cobe Anan

New member
אני מתעסק עם מישהי שבוודאות תפוסה..

טוב, מצד שני, היא החברה שלי, אז זאת לא דוגמה טובה.. שמת לב שאתה לא קופץ מעל הפופיק? בחנת את האפשרות שאתה לא מעביר רושם ראשוני שיגרום להן לבקש ממך טלפון, ולהרגיש קצת עצבנות ואי-נוחות תוך כדי...? חייל, שים לב: בשביל לזכות בסיכוי, אין לך צורך להיות סופרמן, או לחילופין דודי בלסר. אתה רק צריך לעשות קולות של נחמד, ויותר חשוב- לא לעשות קולות של `וואי, וואי, תני לי את הטלפון, מה אני מתכנן עלייך כבר ליום שישי...!` משהו קטן: `יש לי חבר` בהחלט יכול להיראות כהתחמקות- מה, אין לך ידידים? אז זהו, שידידים הם אנשים שכיף לה לדבר איתם בגובה העיניים. מבט אחד קצת יותר נמוך- ואתה בחוץ! זהו.

זכוכיות

New member
אולי זאת האמת..?

אני תמיד עונה שיש לי חבר, בין היתר כי יש לי חבר. שום זלזול או שמחה לאיד, פשוט עובדתיות, "אפשר כך וכך" "לא- יש לי חבר". אתה בטוח ש"אני מעדיפה שלא" פחות מזלזל, לא היית רוצה לדעת שזה לא אתה- זה העיתוי?

Cobe Anan

New member
אבל דנה...

אם בזמן שיש לך חבר, ייצא לך להכיר מישהו שיהיה לך באמת כיף לדבר איתו, והוא יבקש ממך מספר טלפון, את תגידי לו "יש לי חבר, אז לא", או שתגידי "סבבה, אבל קח בחשבון שיש לי חבר, אז אל תפתח שום ציפיות ליותר מידידות..."? בינינו- "יש לי חבר" תקף רק במקרה שאת רואה שאין לבחור שום עניין בך מעבר ל*&*, או שאת מסוג האנשים שלא מאמינים בידידות בין בנים לבנות ולכן בכל מקרה אחר, זה סתם תירוץ שחוק ולא משכנע, אז בבקשה, בנות.. תחסכו את זה מאיתנו. תודה.

זכוכיות

New member
אני פשוט יוצאת מנק' הנחה

אם אני אמצא את עצמי סתם מנהלת שיחה עם בחור שכיף לי לדבר איתו, והוא יבקש מספר טלפון אני בהחלט אבהיר שיש לי חבר- ואתן את המספר, אבל זה משהו שצריך לבדוק קודם עם הצד השני מעוניין בו בכלל, ובשביל זה אני זקוקה לרקע קצת שונה, כמו אירוע חברתי שבו יכלנו לנהל שיחה אמיתית ולא להחליף כמה משפטים. אני יוצאת מנק' הנחה שאף אחד לא פונה אלי ברחוב או בתור בקופ"ח כי בדיוק נגמר לו הסטוק של ידידות הנפש. יש לי המון ידידים, אבל הכרתי אותם אחרת, לא במסגרת "מבצע" שכזה, או שיחות נורא חטופות :)

Cobe Anan

New member
אני, למשל, יכול להתעניין מאד בבנאדם

אחרי שיחה של כמה דקות.. אבל בגלל התייחסות מקובעת של החברה למעשה הנועז של בקשת מספר הטלפון מאדם זר, אני מרגיש שאני צריך להתנצל בכל פעם שאני לוקח טלפון.. מבנות זה עוד מילא- יש לי חברה, אני לא מחפש שומדבר כזה.. אבל לבקש מחבר חדש טלפון, זה מרגיש כאילו אני מנסה לשדל אותו למשהו.. אנשים.. איפה ימי הגן, שכל מי שמצא חן בעינינו היה נהייה אוטומטית חבר שלנו, ולבקש טלפון היה הדבר הכי טבעי בעולם?

אבל הוא אמר בפירוש שהסיבה שהוא ביקש

טלפון ממנה הייתה שהמראה שלה מצא חן בעיניה. עובדה- הוא דיבר רק על המראה שלה, ולא סיפר שום דבר על " שיחה שזרמה" או העובדה שהיא הייתה נורא נחמדה/מצחיקה/אינטילגנטית/וואטאבר.. כשבן מבקש מבת טלפון אחרי שיחה של כמה דקות, הרצון שלו להתחיל קשר איתה מבוסס על משיכה חיצונית בלבד. ותסכים איתי שאנשים לא מנסים להתחיל קשר עם בנות שהם נמשכים אליהן במטרה להישאר ידידים. בנים שנמשכים לבנות לא רוצים להיות *רק* ידידים שלהן. זה סתם תירוץ שחוק ולא משכנע. אז בבקשה בנים, תחסכו את זה מאיתנו. תודה.

TheWhiteTigris

New member
משפט נדוש

והבנים כבר יודעים שלא מאמינים למשפט כזה. כי מעניין, ש 96% מבנות הארץ "תפוסות". וכל דחייה היא זלזול. גם אם היא תגיד לך ממש: "אני לא מעוניינת", וגם אם תגיד "יש לי חבר" כדי להרחיק אותך. בכל מקרה זה זלזול. זה לא המילים, זה הכוונה.

TheWhiteTigris

New member
"אתה לא מספיק טוב בשבילי"

זה לא זלזול? כמובן שאין מה לעשות, לא כולם מתאימים לכולם (בלשון מעטה), אבל זה לא סותר את העובדה שזה סוג של זלזול.

ChilD SouL

New member
זה זלזול אבל...

כשבחורה אומרת שיש לה חבר או שהיא לא מעוניינת, זה זלזול
למה בדיוק

TheWhiteTigris

New member
כי להגיד

"יש לי חבר" כשאין לה, זה בדיוק כמו להגיד "אתה לא לרמה שלי". זה שמנסים לגלגל את זה יפה על הלשון זה כבר משהו אחר.

Cobe Anan

New member
אבל תבין...

כשהיא אומרת שיש לה חבר, לא מעניין אותה להיות כנה, כי תכל`ס, אתם לא הולכים להיפגש שוב, כדי שתדע אם זה נכון או לא. מהצד השני, זה הרבה פחות מביך לומר לך שהיא לא מעוניינת באף אחד, מאשר לומר לך שהיא מחפשת, אבל... *נקסט!!!* נכון? כי אף אחד לא מרגיש בנוח לפגוע במישהו אחר, אלא אם היא ממש ביצ`ית. נקודה נוספת: חשבת על זה שלבחורה יפה נפתחות יותר דלתות, ובקלות, ולכן הסיכוי שהיא תמצא לה מישהו גבוה? תוסיף לזה גם אופי טוב ומעניין, כריזמה, קצת אינטיליגנציה, וכל שאר הדברים שיגרמו לך להמשיך להתעניין בה גם אחרי שהיא פותחת את הפה (ובינינו, כמו שיאיר <המלך> לפיד אמר: "זה לא שבחורות יפות הן בהכרח טיפשות, פשוט יש להן פחות סיבות לפתח את השכל"), ועכשיו תבין שלא רק שהיא יכולה למצוא 10 אנשים שירצו אותה רק כשהיא הולכת למכולת, אלא שהיא גם מסוג האנשים שיכולים למצוא ולהחזיק קשר. ככה זה, צריך מזל.. זהו.

TheWhiteTigris

New member
עדיין זה נקרא לשקר.

כתבת טקסט שלם, חלקו (בלי לפגוע) קצת מבולבל ולא קשור. ועדיין לא הצלחת לסתור את העובדה שמדובר בשקר וזלזול.

Cobe Anan

New member
לא, כתבתי טקסט שלם שאומר לך

שרוב הסיכויים שהיא לא משקרת.בנות יפות ומעניינות (מהסוג שתדבר איתה 5 דקות ותבקש מספר טלפון)באמת תפוסות ברוב המקרים, כי ביננו, היא לא חיכתה 19 שנה שתפגוש אותה באוטובוס ותבקש, ובניגוד אליה
היא לא צריכה לחכות 19 שנה כדי שיתחיל איתה מישהו.

ChilD SouL

New member
אבל...

לא כולן באמת משקרות ואומרות זאת סתם, יש כאלה שבאמת יש להן חבר.

TheWhiteTigris

New member
ציטוט מההודעה הראשונה שלי

בשרשור הזה: "מעניין, ש 96% מבנות הארץ "תפוסות". " סבירא להניח שיש לחלקן חבר. מן הסתם. אבל כשכלי הדחייה העיקרי הוא "יש לי חבר"...

זכוכיות

New member
מבחינה מהירה של הבחורות סביבי

ל90% מהן באמת יש חבר, בוא נניח שעוד 6% משקרות, סביר. "חבר" זה לא משהו כל כך נדיר...

חוץ מזה שזה יותר נוח

זאת לא בדיוק דחייה..זה פשוט המצב. יש לי חבר ובגלל זה זה לא יהיה ממש אפקטיבי אם אני יביא לך את המספר טלפון שלי. ומי אמר את הבולשיט הזה בקשר לידידות ?

למעלה