במלחמה עסקינן?

מי אמר לא מספיק טוב?

מה עם "לא מתאים לי" או "לא מעוניינת להתחיל קשר"? תפסיקו לראות בכל דחייה פגיעה באגו שלכם. תתבגרו.

TheWhiteTigris

New member
ואת זה אומרת

מי שלא מתחילה עם בנים. קודם תעשי מה שהצד השני עושה, תחווי על בשרך, ואז תקבלי את החוצפה להעביר ביקורת.

Cobe Anan

New member
היי היי היי...

אל תציע דברים שעלולים לא למצוא חן בעיני אנשים מסויימים. תבין, אם היא תתחיל עם בנים, אפ'חד לא יגיד לה לא, וזאת בדיוק הבעיה שלי

Beyond Time

New member
ובכן...

לפני יומיים, בתזמון מושלם ממש - במהלך כתיבת תגובה - נדפק לו המחשב באופן זמני...והרי לכם ההזדמנות הראשונה (שניה בעצם) שאני מסוגל להגיב לשאר התגובות בשרשור שאני-עצמי פתחתי
ומכיוון שישנם יותר מדי תגובות להגיב עליהן - אני אפילו לא אתחיל, אלא רק אחדד את שניסיתי להעביר: התרעומת היא לא על הסירוב, אלא על הדרך בה נעשה... באופן מוזר למדי, כמו שתיאר את זה אחד מהכותבים כאן נדמה כי ל-95% מבנות ישראל כבר "יש חבר" -ו...כמו שאמרתי בחילת השרור, זה נשמע יותר מדי מצוץ מהאצבע ושחוק, וזה-מה שבעצם הביא אותי לזלזול בבחורה...

Simply me1

New member
אאוץ'.

לפני זמן לא רב, אמרתי את זה למישהו בתור תרוץ. לא ידעתי שזה כבר כ"כ נדוש, ולי הוא נשמע כאילו הוא קנה את זה. כנראה שלא.. זה מסביר את זה שתגובתו הייתה: "העיקר שאת שלמה עם ההחלטה שלך." אני לא יכולה לדבר בשם בנות אחרות, אבל אני אמרתי לו את זה כדי לא לפגוע ברגשותיו. חשבתי שזה נשמע הרבה יותר טוב מאשר "אני לא רוצה אותך". מה גם שלא הייתי כ"כ בטוחה שאני לא רוצה אותו ורציתי להשאיר לעצמי מרווח לנסיגה. כלומר, חשבתי שאם הוא יאמין לזה אוכל בכל רגע לומר לו שנפרדתי מהחבר המסתורי ואני מוכנה לקשר.

TheWhiteTigris

New member
כשהבנות רק התחילו

לנצל משפט זה כדי "להגן על כבוד הגבר", זה אכן התקבל בברכה. כשהיום משתמשים במשפט הזה בכל רגע כדי לנפנף את הבנים, זה סתם מעליב באותה מידה.

למעלה