במקום בלוג. מהרהוריי ביומיים האחרונ

זאת הבעיה בדיאטה

כשאת מונעת משהו מעצמך הגוף המוח אחר כך ידרוש את זה!! אבל אני חושבת שאת אוכלת מהסיבות הלא נכונות לא דווקא שאת רעבה אלא מבחינה ריגשית השאלה אם את עושה פעילות גופנית בנוסף לאכילת ירקות? את באמת במדרון את מרגישה כאילו יושבים לך שני שדונים על שני הכתפיים אחד רע - אומר יאללה כבר דפקת את הדיאטה תתחילי לטחון אחד טוב - תעשי לעצמך סטופ! תגידי אתמול נהנת "חטאת" היום מחדש מכשולונות לומדים ומתחזקים!!! את חושבת על הכל בתור עונש וזה יתנקם בך.. יש דרכים הרבה יותר יצרתיות להעשיר את הגוף שלך במזון בריא ולהרזות תחשבי על זה בתור משהו שימשיך איתך כל החיים ולא כשתסיימי להוריד את ה-10 20 100 קילו אפילו שרצית תחזרי לאכול "כרגיל" ואז החסך בזמן הכל הדיאטה יתנקם בך ותתחילי לטרוף בלי לשים לב תעלי יותר ממה שהורדת!!! דיאטה זה מתכון לכשלון אורח חיים נכון + פעילות גופנית זה הפתרון

חן123

New member
קודל כל להפסיק להלקות את עצמך

לא מעלים 3 ק"ג כל כך מהר. קילו = 7000 קלוריות (או 7700? לא זוכרת), אני בספק אם אכלת אתמול 21000 קלוריות (ובכ"ז גם שרפת משהו), לא נראה לי שהקיבה גדלה מיזה (אני מניחה שהיא לא גדלה ממשהו חד פעמי) אולי זה הרגע להחליט על מנוחה יזומה?

אורלי14

New member
מנוחה יזומה מאיזה סוג?

דווקא בשבת הייתי ממש לפי הציפיות... אולי כי הייתי חולה? לא חשוב, למעשה. העיקר שאני מחר בשקילה אצל הדיאטנית, ובינתיים אוכל לדבר איתה על העניין. נראה מה תהיה הצעתה. תודה לכן חברות נאמנות!!! (אורניתה, לך מגיע צל"ש הגון. חן חן.)

חן123

New member
מנוחה יזומה היא החלטה

על תקופה שבה קצת מניחים לדיאטה, אבל בלי להתפרע, בכוונה לא להוריד אבל גם לא לעלות. מצד שני נראה לי שהביקור אצל הדיאטנית נפל לך בול בזמן. דברי איתה, נראה מה היא צאמר

למעלה