במקום מה בפינה – מה קורה בפורום שלנו?

במקום מה בפינה – מה קורה בפורום שלנו?

אני מרגישה לבד בפורום בשבועות האחרונים. אני וalphadelta ופה ושם עוד חברים.
חבל לי על הפורום הזה. אני יודעת שהממשק הזה לא תמיד פשוט לתפעול. אבל הפורום הזה חשוב לי מאוד. מה אפשר לעשות בשביל להחזיר את האוירה הביתי שהיתה פה? את המקום הזה שאפשר לעלות שאלות ולשתף אחרים שיודעים על מה מדובר כנמצאים רחוק, בעולם שונה, ואחרים, שלא נמצאים במצב שלנו, לא יבינו?
יש למישהו רעיון? מה יעשה את המקום הזה יותר מענין? מקום נוח ליצור קבוצה עם מכנה משותף כייפי.
מי אתם שכן נכנסים לפורום, אבל לא משתתפים? זה כל כך מענין אותי

דברו איתי בבקשה. תהיו פתוחים להגיד הכל.

אספרסו2

New member
איך עבר לבוני

המבחן לחגורה?היא מתאמנת בשוטוקאן או קיוקושינקאי?

היא קיבלה חגורה אדומה, שלישי כולל הלבנה של ההתחלה,

דהיינו עברה את אגריידין. היא מתאמנת בשוטוקאן, שהייתי צריכה לשאול את בעלי, כי ממש לא ידעתי שיש כמה סוגים, בורה שכמותי

ואם אנחנו כבר מדברים. ואני יודעת שאתה שועל ותיק בתפוז. מה יעשה את המקום הזה (הפורום) מקום שתהיה בו יותר? תרגיש נוח להגיד הכל!!!

אספרסו2

New member
אני משתתף

גם כשאני לא מגיב

אצלנו אשתי אלופת השוטוקאן והבן קיוקושינקאי.

זה לא רלוונטי לשירשור הזה בכלל, אבל

זה מה שאני אוהבת בתפוז, השירשור שלו.

מה ההבדל ביניהם בעצם?

אספרסו2

New member
השוטוקאן הוא הקלאסי

מסורת עתיקה יותר והקיוקושינקאי יותר אגרסיבי,מגע מלא.שניהם משתתפים תדיר במחנות אימונים שמועברים על ידי אלופים בדרגות שונות מארץ השמש העולה.

שיגרמ

New member
גם אצלנו בשוטקאן

אחד עם שחורה ואחד עם ירוקה. מעניין אותי לגבי מחנות האימונים, נערך דרך המועדון? הם באינטרנשיונלס?

אספרסו2

New member
זה דרך האיגוד

היום הבן נוסע להשתלמות של שלושה ימים.לאחר שזכה במקום השני באליפות גרמניה הוא סומן על ידי הבכירים בענף שמדרבנים אותו להתמיד,זה לא קל כי הוא משחק גם כדורגל ובדמינגטון,הוא שיחק בשבוע שעבר עם נבחרת הכדורגל של בית ספרו בטורניר
וקיבל מכה בקרסול ,סבל יומיים מכאבים,החמיץ אימון קראטה ומאמן הקראטה שלו כעס על מאמן הכדורגל שלקח לו את הילד

מתוקוש2

New member
אני נכנסת מידי פעם לפורום למרות שאני גרה

בארץ ,מענין אותי לדעת איך חיים ישראלים בחול ואני מאוד נהנית .
הגעתי לפורום במיקרה די מזמן.
אני לא משתתפת כי החיים שלי שונים לחלוטין משלכם.

הדבר שהכי מחייה פורומים, מניסיוני,

הוא פתיחת שרשורים מושכים על ידי הגולשים ובעיקר על ידי המנהלים - זה יכול להיות סקר, נושא מעניין לדיון, בעייה מעניינת וכו׳. בתור מנהלת, פשוט אל תתביישי ותעלי כל נושא שנראה לך מעניין ורלבנטי.

אני יכולה להציע נושא בהשראת תכנית שצפיתי בה אמש - הבדלים תרבותיים בין המדינה הנוכחית שגרים בה לבין ישראל, דברים שהפתיעו אותך בתרבות וכו׳ (התכנית הייתה על סין והכילה דברים מאוד מעניינים שלא היה לי מושג לגביהם).

תודה לך

את לגמרי צודקת, ואני רואה שכשחברי הפורום או אנשים חיצוניים שואלים שאלה, כן עונים להם, אבל על זה אין לי שליטה. אני מצידי פותחת נושא חדש כל יום רביעי (כבר יותר מ-4 שנים) ובשבועות האחרונים אין הענות.
יתכן שהנושאים לא מענינים, ואני לוקחת את הנושא שהעלת, למרות שזה נושא שכבר עלה כמה פעמים, אבל כל פעם קצת אחרת.

תודה רבה

galialon8

New member
אני נכנסת פחות לאחרונה בגלל עומס

מקווה שיפחת בקרוב ואוכל לחזור לפורום בלי יותר מדי רגשות אשם...
ואני מסכימה שאם עולים נושאים לדיון, זה קל יותר להשתתף.

Its not you its me

וברצינות - תפוז באופן כללי גוסס, זה לא רק הפורום הזה, אלא עוד כמה שאני מכירה.
יש היום אין סוף אלטרנטיבות בדמות קבוצות שונות בפייסבוק העונות למגוון רחב מ א ו ד של נושאים החל מהורים, נשים, ישראלים בחו"ל וכו.

אל תקחי את זה אישית יקירתי, אני מבינה שהפורום חשוב לך מאוד, אבל זה חלק מהמציאות, תפוז פשוט מסורבל, איטי ומוגבל ולכן אנשים חיפשו אלטרנטיבה טובה יותר.

מיה

אני מבינה את הקושי, בעיקר למשתמשים בסלולר.

אני יודעת שיש גם בעיות גלישה מחו"ל בזמן האחרון, שלא לדבר על מדינות שנחסמו לגמרי, וכך איבדנו את רונה

תפוז נרכשה ע"י בעלים חדשים לפני כמה שבועות. אני מאוד מקוה שיהיה שינוי לטובה, כי הפורום הזה באמת חשוב לי.

תודה לך על ההתמדה. אני יודעת כמה את עסוקה, ואת בפורום כבר שנים

למעלה