במקרה..

במקרה..

מישהו\מישהי יודע\ת במקרה\ת איפה אני יכולה להשיג.. משמע.. להוריד :) את little earthquakes?

Gremshnit

New member
הוא כל כך זול ומשתתף בכל כך הרבה מבצעים שחבל

כבר לא לקנות אותו וזהו. כי זה סוג של קלאסיקה. ובכלל, בהורדה לא תזכה/י לראות את העטיפה האחורית שנראית כמו דילדואים בצורת פטרייה, שכל מי שרואה את זה אומר: "זה בולבולים??!?!?!?!?!?!!!" ואז אתה מסביר לו שזה טורי איימוס... בכל אופן, נועה תגיד לך שאסור לדבר על הורדות בפורום.

רעוּת

New member
אז לפני שהיא תבוא לחרב שמחות-

בטח יש באימיול/ סולסיק זה לא אלבום כזה נדיר, לא בעייה למצוא

Gremshnit

New member
XD

אמג, פושעת!!! פושטקית עבריינית!
ואני לא יודע אם למנוע ממישהו להאזין לרעידות אדמה קטנות זה לחרב שמחות...אהמ....

noosh

New member
עד כאן דיבורי הורדות, תודה ../images/Emo13.gif

באשר לפותח ההודעה - כפי שאמרו לך, הוא משתתף בהמון מבצעים ולכן באמת שכדאי לקנות אותו. מה גם שהארט שלו ממש יפה וזה שווה את זה, לדעתי. חוצמזה, פשוט אסור לדבר פה על הורדות לא חוקיות ולכן אי אפשר לתת לך קישורים או לכוון אותך לאתרים מסויימים, מצטערת.

רעוּת

New member
זה עולה כמו כיוון אחד של י-ם-חיפה באגד.

גנבים האגד האלה
.

סליחה..

ח... כן כן.. אני יודעת.. משתתף בהרה מבצעים וכו' אבל בכל זאת.. אין לי אפשרות כל כך.. כל פעם אני עוברת ליד כל חנות דיסקים אפשרים, ליד אותו דיסק שאני בונה כבר 5 שנים לקנות.. זה פשוט לא קורה :S תודה בכל מקרה..

noosh

New member
זה בסדר ../images/Emo13.gif

פשוט, אסור לנו באופן חוקי לדבר כאן על הורדות. לכן ההמלצות היחידות שיש לנו לתת הן לקנות את האלבום... חלק מהכיף בקניית אלבומים זה לחסוך בשבילם ושהם לא באים בקלות. אני יודעת שזה נשמע מטופש, אבל היו תקופות שיכולתי להרשות לעצמי לקנות דיסקים ולפעמים זה הרגיש קצת... פחות כיף. כי זה לא הגיע עם המאמץ, או עם הציפיה, או עם הידיעה שיש למה לחכות. אז תנסי להנות גם מזה, כשזה יגיע את תהיי הרבה יותר שמחה מזה, מאשר אם פשוט היית נכנסת לחנות וקונה בלי לחשוב פעמיים.

נראה לי שכל אחד בוחר במה להשקיע את הכסף שלו..

את בוחרת להשקיע אותו בהופעות של רונה...
ומישהו אחר על דברים אחרים. עד כאן בנושא "עושר.."

רעוּת

New member
כרגע אני בוחרת להשקיע אותו בעיקר באגד ../images/Emo140.gif

תקראי לזה "בחירה", אם כל כך בא לך

רעוּת

New member
דמבלדור מת,

ואני בוחרת להיות סטודנטית ולהישאר במעגל העוני לעד.

behappy

New member
גבררררת

אני מצפה ממך לציטוט אקדמי תקין וקביל. כלומר: [דמבלדור, שנה] ולפרט בהערת שוליים בתחתית העמוד מה ההקשר של אותו דמבלדור לעניין היות ולא מדובר ברפרנס מעולם הספרות האקדמית.

רעוּת

New member
לא סיימת כבר עם האקדמיה? ../images/Emo16.gif

Oh academia you can't pick me up Soothe me with your words when I need your love (Sia, 2008)

behappy

New member
אפשר להוציא את הבנאדם מהאקדמיה

(ולתת לו תואר כבר, יתברך השם!!!!!!!!!!!!!), אי אפשר להוציא את האקדמיה מהבנאדם
לא שאני מתכננת עוד תואר בהר הצופים ינעל אמו או בירוצ'לים בכלל. זה עלה לי בשנים הכי יפות שלי! אעע!

למעלה