במקרה..

רעוּת

New member
אז את לא ממליצה על תואר בהר הצופים? ../images/Emo16.gif

דווקא יש לי סיכוי להתקבל לשם, הם מקבלים רק לפי ציונים ולא לפי אישיות
. ואני שונאת את האקדמיה
. הסיבה היחידה שלא קיבלתי 100 על הסמינריון המאלף שלי (וזה ציטוט של המרצה, כן?
) היא שלא רשמתי מספרי עמודים בציטוט הביבליוגרפי בגוף העבודה. כאילו, כשכתבתי (Sia, 2008) אז לא כתבתי גם מאיזה עמוד אני מצטטת. אמג, מה נסגר איתם
. לגמרי עולה בשנים הכי יפות
אני רוצה כבר לצאת מהאקדמיה ולהצטרף למעגל האבטלה

behappy

New member
עדיף מעגל האבטלה ממעגל הסמינריונים

ככה לפחות גולשים באינטרנט [כי עבודה מחפשים באינטרנט הרי, וצ'יטוט בפורומים זה נטוורקינג למעשה ולעולם אין לדעת מאיפה תגיע העבודה הבאה] בלי רגשות אשם על הקובץ וורד המסכן והממורטט שאת קוראת לו סמינריון ויש בו 3 פסקאות של הגיגייך הראשונים שאמורים להיות הסמינר שלך. (אני פורקת החוצה את כל תרעלת האקדמיה, אחרי כל כך הרבה שנים זה סכר שאי אפשר לעצור
)

רעוּת

New member
את בטח שונאת אנשים כמוני ../images/Emo16.gif

כלומר, אנשים שמגישים את הסמינריון חצי שנה לפני הזמן, אחרי שכתבו אותו ב-48 שעות, כולל הפסקות בשביל פיפי ולישון. אני חייבת להגיד לך שכשעושים את זה ככה יוצאים הרבה פחות ממורמרים בסוף
ומעגל הסמינריונים לא סותר את מעגל האבטלה
. משניהם לא יוצא לך כסף, ותואר מיותר הוא תנאי קודם והכרחי למעגל האבטלה
.

behappy

New member
יו את גם מאלה שבוכים על 95?

אותך לפינת המוחרמים. ולא בהכרח, אפשר להיות מובטל גם ללא תואר. רק שזה פחות סקסי.

רעוּת

New member
לא ../images/Emo46.gif

אני בוכה רק על מה שמתחת ל-95, בכל זאת יש לי פרופורציות
ובכלל אחרי הסמסטר הזה אני צריכה לסתום את פי ולא לענות על השאלה שבתחילת השנה החשבתי כרטורית- "אבל כמה כבר אפשר לדפוק את הממוצע בשנה ג'?" התשובה היא: אפשר, והרבה.
.

shiray

New member
רק מי מצוטט ושנה?! החיים שלכן יפים!!!

אצלנו יש משפט שלם לכל הערת שוליים. מספר פסק- דין, שם (מודגש), מיקום מדויק בספרי פסיקה שכוללים שנה (למרות שכולם מחפשים בתוכנה שקיבלנו... טמטום), עמוד ראשון של הפסק דין באותו ספר פיקטיבי, פסקה ספציפית של שופט מסוים ושוב שנה, כי אולי משום מה פסק דין משנה אחת מפורסם בספר פסיקה משנה אחרת... יש הערות שוליים. היו לי 100 בעבודה האחרונה (שכללה 1200 מלים)...

shiray

New member
צריכה זו שאלה סובייקטיבית...

סתם נו, פולניה, ככה"נ יהיה תואר שני... ובסדר, אני אצא לעבדות עוד 3 שנים, אם אני אמצא סטאז' עם כל המכללות המעולות האלה... יווו וד"א מדברים על הבין טחונים והמכללה למנהל, ועוד מנסים לגרום לי להעריך אותן קצת, ואז אני שומעת את השיחה הזו בעבודה: אינטיליגנטית א: "נראה לך שיקבלו אותי למכללה? יש לי בגרויות 95 ופסיכומטרי 560.." אינטיליגנטית ב': "כמה יש לך באנגלית בפסיכומטרי?" אינטיליגנטית א': "125" אינטיליגנטית ב': "אז יקבלו. אין בעיה" מה זה זה?!?!?!

רעוּת

New member
אבל מה את לחוצה?

את תתקבלי לש.הורוביץ (או שקרכלשהו. באמת שקרכלשהו. ואין לי מושג למה אני זוכרת את השמות האלה בכלל) והם לא
וחוצמזה שרק הציונים שלך של שנה א' בכלל נחשבים ואח"כ את יכולה לזרוק זין חופשי, כלומר, את לא צריכה ממוצע מעל 90+ מתאם+המלצות+תואר שני כדי להרוויח יותר מ-20שח לשעה. הייתי צריכה למכור את נשמתי לשטן וללכת ללמוד משפטים, ולא לתת אותה בחינם +את השפיות שלי, כמו שעשיתי
.

behappy

New member
משפטים וראיית חשבון. זה ה-תואר.

אני לא מבינה למה לא הייתי חכמה ורודפת בצע בגיל 22. בחיי. מה בער לי ללמוד תיאוריות תקשורת ואת מי לעזאזל מעניינת אסכולת פרנקפורט ואיך היא עוזרת לי להגיד לביטוח לאומי להפסיק לקחת ממני מאות אלפי שקלים רק כי אני עוסק פטור מסכן וזערורי שמוציא יותר כסף על העסק שלו מאשר מרוויח
ועוד קם לעבודה בשעות שאפילו בגולאגים ישנו!!!!

רעוּת

New member
איכס אסכולת פרנקפורט ../images/Emo46.gif

היו צריכים להישאר בגרמניה הנאצית ולסמוך על מזלם הטוב
. אוף, מרוב עבודות שאני עובדת בהן אני אפילו לא יודעת מי משלם עלי ביטוח לאומי, אם בכלל
בסוף יתברר שאני חייבת להם איזה מליון שקל
.

behappy

New member
וואי וואי תיזהרי מזה

הם נותנים את המכה בזמן הכי פחות טוב, הבני זונות. נזכרו שביולי 2002 לא עבדתי (כן בטח לעבוד כשיש לך מבוא לכלכלה וסטטיסטטיקה ב ואינפי לחרוש עליהם
) ושב2004 היו כמה חודשים שעבדתי בלי תלוש ורצו לגלח אותי מכל נכסיי. רק הפאפי פייס עזרו וגם זה, בלהוריד את הקנס בחצי. החצי השמן יותר נשאר. עם חובות לספרייה דווקא עבד לי יופי: מחוב שאם הייתי משלמת האוניברסיטה הייתה שמה את הראש שלי מזהב בפסלי תורמים בכירים שלהם, ל-200 שח שאיתם אני מקווה שהם יקנו סוף סוף כמה ספרים שבאמת לא היו להם שם למרבה הבושה

רעוּת

New member
../images/Emo16.gif

לפחות לספריה לא יכול להיות לי חוב, אם אני לא נכנסת לשם

behappy

New member
אבל זה ילדים-של טחונים וזה../images/Emo7.gif

בואי נסכים שיש כמה אסכולות לגבי השם המדויק ושהפער נעוץ בכך שלאסכולה א' (להלן: בין טחונים) קיימת פרספקטיבה חברתית המסתכלת על החברה בה נמצא הפרט כמרכז ואסכולה ב' (בן טחונים) גורסת כי הפרט הוא החשוב ומוצאו המשפחתי הוא עיקר הדברים האמורים ועל כן אלך לישונה לפני שאתמוטט כי עוד יום ארוך לפניי.

רעוּת

New member
מה הכנסת לי פה אסכולות ../images/Emo46.gif

זה בין-טחונים מלשון בינתחומי
והי' היא בכלל מהיידיש, שהיא השפה אותה מדברים הסבים והסבתות של הטחונים, כי כולם הרי אשכנזים, קיפוח קיפוח.

למעלה