בן בודק את עדי בסיטואציה החברתית עכשיו?

noaxxx

New member
בן בודק את עדי בסיטואציה החברתית עכשיו?

מאחר והוא אמר שזה מה שהפריע לו אצלה, האינטרקציה החברתית שלה. מה אתם אומרים? בלי קשר לכלום, מצחיק לי להשתמש במילים סיטואציה חברתית ובעיקר אינטרקציה.. אבל, שיהיה.. זה מה יש

Klayhamn

New member
אבל האמת היא...

שהיא לא עושה הרבה חוץ מלהתפקע בצחוק פרוע ... הצחוק שלה דווקא גורם לה להתבלט כחריגה בקבוצה, וחבל

noaxxx

New member
למה כחריגה? צחוק זה חיובי לא?אפילו טיפה מוגזם

Klayhamn

New member
כן אבל...

הבעיה של אנשים עם עדי היא שהיא מרגישה "מאולצת", כאילו היא "מתאמצת יותר מדי" -- מה שהיא צריכה לשאוף אליו זה להשתלב בתוך הקבוצה... ההתבלטות שלה היא תמיד חריגה בקונוטציה שלילית, ולא דומיננטיות חיובית כמו זו של איילת.. צחוק חריג וקולני זה משהו שגם גורם לתחושה "מאולצת" של נסיון כאילו לצחוק בכח או להיות "אובר-חברותי" וכו'...

Klayhamn

New member
גם לי

יש לי צחוק אפילו יותר גרוע משל עדי (נראה לי) ולפעמים אני מוצא את עצמי מרסן אותו קצת, תלוי בסיטואציה

רגע רק רגע

Active member
אני אוהב את הצחוק המתגלגל של עדי...

יש בזה משהו משחרר ומאוד מדבק (כמובן באופן חיובי). מעדיף אנשים שצוחקים בקול רם... מאשר אנשים שצוחקים על אחרים במחשכים (ע"ע אתי, קרן וליהי).

Klayhamn

New member
לי אישית אין בעיה עם זה

אני רק אומר שבסיטואציה שבה עדי נמצאת זה לא אידיאלי עבורה

רגע רק רגע

Active member
כל עוד שהצחוק שלה מגיע מהלב- אני בעד.

הרי אי-אפשר לומר שעדי צוחקת בכח. מתחילת העונה נוכחנו לדעת שזה צחוקה. היא לא מאלצת את עצמה. ובינינו, מה כבר עדי יכולה לעשות בסיטואציה אליה היא נקלעה? שום דבר לא ישנה את דעתו של הוד- פוציותו (איתן).

Klayhamn

New member
אני מסכים עם הכל...

אני לא אומר שאני חושב שהיא צוחקת בכח, אני רק מעיר על איך אני חושב שזה מצטייר בעיני אחרים שם. אני גם לא באמת חושב שאם היא תעשה משהו (נניח תצחק יותר חלש) זה ישפר את הסיכויים שלה עם בן או יעזור לה לשרוד את איתן... אבל אם היה משהו כזה -- אז השתלבות טובה יותר בחבורה (כולל לא לבלוט בצורה חריגה) היה חלק אינטגרלי מזה

למעלה