חחחחחחחחחחחחחחח איך ידעת שזה השם שלו!? יאואוא!!!!
ק קייזר סוזי New member 31/7/11 #26 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הנה אני בשוש, לא מגלה. מיי ליפס אר סילד
ר רגע רק רגע Active member 31/7/11 #35 לונדרון, אל תתרגשי ../images/Emo13.gif זו הייתה בדיחה פרטית של קייזרינה ושלי. הסירי דאגה, אין לי ספק שאת זו את וקייזרינה (שרק תרגיש טוב) זו קייזרינה.
לונדרון, אל תתרגשי ../images/Emo13.gif זו הייתה בדיחה פרטית של קייזרינה ושלי. הסירי דאגה, אין לי ספק שאת זו את וקייזרינה (שרק תרגיש טוב) זו קייזרינה.
ל לונדרון New member 31/7/11 #8 גם אני אוהבת צחוק מתגלגל, אבל בשביל לחשנית הצחוק שלה מאוד בולט בקולניותו
ר רגע רק רגע Active member 31/7/11 #13 צחוק הוא תגובה בלתי נשלטת. ישנם כאלה שצוחקים ובסוף הצחוק יוצאת להם נחירה. ישנם כאלה שמנסרים - כככככ... כככככ.... כל אחד וצחוקו
צחוק הוא תגובה בלתי נשלטת. ישנם כאלה שצוחקים ובסוף הצחוק יוצאת להם נחירה. ישנם כאלה שמנסרים - כככככ... כככככ.... כל אחד וצחוקו
ר רגע רק רגע Active member 31/7/11 #20 נכון שישנו צחוק מאולץ. אך זה כבר לא צחוק אמיתי (כזה שיוצא מהסרעפת ). במקרה של עדי הצחוק אותנטי לחלוטין ואינו מאולץ.
נכון שישנו צחוק מאולץ. אך זה כבר לא צחוק אמיתי (כזה שיוצא מהסרעפת ). במקרה של עדי הצחוק אותנטי לחלוטין ואינו מאולץ.