בן הזוג האידיאלי :)

מקמיקא

New member
בן הזוג האידיאלי :)

אז אני יודע שפורום א-מיניים הוא אולי לא המקום הכי מושלם לפתוח עץ כזה, אבל לא כולם פה א-רומנטיים, ואני סקרן לדעת איך כל אחד כאן רואה את בן (או בת) הזוג המושלם בעיניו. אני גם אוסיף את בת הזוג האידאלית שלי, בהזדמנות אחרת. יאללה תשפכו! :)

snoopytush

New member
שאלה קשה../images/Emo22.gif

היו לי תקופות שהתאהבתי בגברים נשיים מאוד ועדינים... אח"כ היה לי חבר שהוא הגבר המצוי... חיב להיות לבן זוגי האידיאלי חוש הומור והוא חייב להיות אדם טוב אבל מפה ועד לפרמטרים מוגדרים הדרך ארוכה... בכל אחד יש משהו מיוחד ועדיף לשמור על ראש פתוח או שפשוט לא התנסיתי מספיק בשביל לדעת מה אני בדיוק רוצה.

מקמיקא

New member
כמובן שאין תבנית מדוייקת

מערכת יחסים זה הרבה פשרות בסופו של דבר. אבל השאלה היא מה הדברים שאת לא מוכנה להתפשר עליהם (חוש הומור, למשל), מה הדברים שהם פלוסים (מסתדר עם המשפחה?), מה הדברים שהם מינוסים (מעשן?), דברים כאלה :) זה נשמע כאילו אצל כולם זה אותו הדבר, אבל מניסיון, לכל אחד יש חוש שונה מאוד של מה צריך להיות בבן זוג שלו, ומה הבן זוג אמור לגרום לו להרגיש

p019

New member
שאלה קשה

חברה שלי שאלה אותי את זה פעם (וואו, זה היה כל כך מיזמן, איך שהזמן עובר לו). מה שאמרתי לה אז היה מישהו שאם יפול עליו ביניין הוא יקום, יבריש את האבק וימשיך בדרכו.
אני לא יודעת אם זה נכון, זאת אומרת, אני לא בטוחה שזה באמת סוג האדם שאני מחפשת, מה שבתוח, יש משהוא מרגיע באנשים שלא מזדעזעים בקלות. מה שבטוח, זה צריך להיות מישהו אינטיליגנטי.

inbardaf

New member
שאלה שרצוי שתשאר פתוחה...../images/Emo99.gif

בתור גרושה, אני יכולה לספר לך שגם אם תכין "רשימת מכולת" ותמצא את כל "המצרכים" בבן/בת הזוג, זה לא הופך אותו לאידאלי, בעיקר כי לרוב אנחנו לא חושבים על ה-כ-ל (בכל זאת בני אדם..) וגם מה שאנחנו חושבים עליו נובע בעיקר מחוויות הילדות שלנו והחינוך שקיבלנו והחברה שבה אנו נימצאים עכשיו וכל אלו לא בהכרח מובילים למסקנה הנכונה.
אז מה בכל זאת? אמרתי שאין סיכוי שאני אצא עם מישהוא מעשן כי אני מריחה סגריות מקילומטרים וזה ד-ו-ח-ה. ובכל זאת יצאתי פעמיים עם מעשנים (קלים, אבל בכל זאת מסריחים...) אמרתי שאני יוצאת רק עם דתיים (בתקופה שהייתי כזו) ובכל זאת התאהבתי מעל הראש בגבר חילוני והתחתנתי איתו למרות הכל. (נשארתי דתיה גם אחרי החתונה. השינוי נעשה ממש בשנים האחרונות לפני שנפרדנו) חשוב לי שבן-זוגי יהיה מאוד אבל מאוד חכם! ורצוי מ-צ-ח-י-ק בטירוף, כי אני אוהבת לצחוק.
חשוב לי שהוא יסתדר עם האחים שלי, כי הם הכי אחי ואני מבלה איתם המון! חשוב לי שהוא יסתדר עם הבנות שלי.... וחשובים בטח עוד הרבה דברים שכרגע לא חשבתי עליהם. אבל בסוף - לאהבה תמיד חוקים משלה!!! ולא, ממש אין דמיון בין מה שאנשים מחפשים. יש כאלה שמעדיפים טיפוסים דומיננטים ויש כאלה ששקטים וכו'. ואולי כולם כותבים: אדם טוב, רגיש ועם חוש הומור.. אבל הפירוש של כל אחד לזה הוא שונה. אני מניחה שהמכנה המשותף היחידי לכולם הוא שבן/בת הזוג יהיו אנשים טובים. לצערינו הרבה מאיתנו נמשכים לאנשים שהורסים אותנו (דוגמא קיצונית: בעלים מכים. אבל יש עוד הרבה דוגמאות פחות בולטות וברורות) מה שחשוב זה לשמור על ראש פתוח ולזכור שגם אחרי שמצאת את האחד/אחת זה לא הסוף. בעצם זו ההתחלה של עבודה זוגית אין סופית שאם מזניחים אותה הזוגיות פשוט נעלמת.
בהצלחה!

queen helen

New member
שאלה קשה...

אז קודם כל, שיהיה חכם, אין דבר דוחה יותר מאנשים טיפשים ושקרנים. מצטערת על הרדידות, אבל ארצה גם בן זוג שהחיצוניות שלו מוצאת חן בעיני (אבל לא באופן מיני
) שיאהב, שידע להחמיא ושיצליח לסבול אותי למרות הכל. אה - וכמובן א-מיני, או מאד קרוב לזה. יש מישהו כזה בעולם?

Berethor

New member
שאלה קלה, למה כולם אומרים שהיא קשה

קודם כול עקב היותנו א-מיניים אנחנו יכולים להציב סטנדרטים גבועים עד בלתי אפשריים(חהחה), אז ככה. יפה, חכמה, לא טובה ממני, לא גרועה ממני(שאף אחד לא ירגיש פראייר או לא ראויי
), בעלת כמה אינטרסים משותפים, בעלת כמה תחביבים משותפים, יודעת להגן על עצמה, לא מעשנת, לא משתמשת בסמים, לא משתכרת, לא בוגדת, לא רגשנית, לא צומי, לא שמואלנית, לא סדיסטית, לא מדברת שעות בפלאפון, לא מבזבזת תתקציב החודשי על שופינג, לא מכה(טוב האחרון בצחוק, חהחה
) אני בטוח שיש עוד כמה דברים שלא ציינתי, אבל היי אמרת הבת הזוג האידאלית ..מוחהחה

AL212

New member
בת הזוג האידיאלית

מאד מאד חכמה, עם עולם פנימי עשיר, ורצוי גם נטייה קלה לאוטיזם

Xylophone

New member
אמממממ

אם כבר בן זוג אז הייתי מעדיפה מישהו ששומע מטאל שיהיה לו שער ארוך שיהיה אינטיליגנטי שיהיה צמחוני שיהיה לו רכב
(טוב אולי קצת הגזמתי פה) שיאהב לצאת לטבע ולהסתובב ביערות (עם הרכב
) ועוד יותר טוב...מישהו עם כול הקריטריונים האלה שגר באירופה

Xylophone

New member
רק כדי להמחיש שער ארוך

למרות שאותו לא הייתי רוצה
והוא גם תפוס (ע"י אישה קצרת שער
)

avi1283

New member
וואי יש

לי רק 1 מ-7 (אינטליגנטי) ואני בטוח שגם לגבי זה הדעות חלוקות...

מקמיקא

New member
אז מצבי טוב ../images/Emo13.gif

לי יש 4 מ7, אין לי רכב ואני לא אינטיליגנטי

Xylophone

New member
אל תקחו את זה ברצינות

אין לי ציפיות גדולות לפגוש בן זוג כולשהו, אז כתבתי תנאים בלתי אפשריים וכול מה שבא לי לראש באותה דקה
נראה עכשיו שזה הציפיות שלי מעצמי יותר מאשר בן זוג
בתור אמינית קשה לראות את עניין מציאת בן זוג כמשהו רציני מדי

Xylophone

New member
וד"א

יוצא שרק לשמוקים יש רכב (ועוד ג'יפ!- ראו דוגמה בראש הפורום עם הסיפור של הבחורה) לקופים הכי גדולים יש רכב ולנו אין!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף!!!!!!!!

Berethor

New member
הסיבה שיש להם רכב

אם לא היה להם רכב רכב איך הם יסעו בחורה למקומות מבודדים וישדלו או יאנסו אותה ? נקודה למחשבה. מה גם שיש לא מעט בחורות שרכב או ג'ינס זה מה שמפתה אותן.בעוד שיש לא מעט בחורים שגוף ורצון לסקס מה שמפתה אותם. בשביל גבר בסדר(במונחים שלי) מכונית היא רק כלי רכב, ובשביל אישה בסדר שמלה היא רק פריט לבוש. לא כלים לפתויי או לעשות פוזות(כמובן שעדיין היו לפי הטעם האישי של כול אחד). בכול אופן מי שאין לו רכב יסע בתחבורה ציבורית לפגש עם הדייט או הבן/בת זוג. לא צריך לעשות מיזה ביג דיל. ממש לא רק לשמוקים יש. ואכן זה שיש לך רכוש לא הופך אותך לא לקוף או לאדם יותר טוב. כסף ורכוש זה בונוס נחמד לאדם, אבל אפשר להשיג אותו במליון ואחד דרכים, אם הוא מגיע לך בצדק, גם אז זה רק בונוס לכישורים ולא יותר מזה. מישהו ששופט רק על פי כסף ורכוש לא יגיע רחוק, למעשה זה רק צעד אחד אחרי אלה שעומדים בצומת עבורו. לא מזלזלים בכסף(תמיד טוב שיש לך אותו), אבל יש לזכור שזה אמצעי לא ה'Prime Objective in Life'. ככה שלא מוכרים תגוף והנפש עבורו, זה הכלל.
Material Girl Song

inbardaf

New member
לי יש רכב ואני לא קוף

אני אפילו לא קרובת משפחה שלו...
ויש לי שיער קצת אחרי הכתפיים (לא ארוך כמו בתמונה, אבל מספיק כדי להחשב ארוך?) אני חצי צמחונית (אני תמיד צוחקת שאני צמחונית כמו שאני דתיה...) אני אוהבת לטייל (ועם האוטו..) אני מניחה שאני מספיק אינטלגנטית - לפחות ביחס לרוב האוכלוסיה. ואני אשמח לעבור לגור באירופה - זה נחשב? יש רק בעיה אחת, אני לא גבר. למרות שיש כאלה שיגידו שכן (וזה קרה לי אפילו היום..)

למעלה