בן הזוג האידיאלי :)

Berethor

New member
מה קורה פה, אפילו אותך Xylophone היפנטה

חשבתי זה לא עובד על נשים, אבל התבדתי. טוב כנראה רק אני פה חזק מספיק
זה לא מספיק ארוך בשביל Xylophone, אבל הנה הפיתרון הקסום, פשוט תאריכי תשער.
חצי צמחונית ?
, המבורגר עם חסה ?, צמחוני זה אחד שלא אוכל בשר כלל, מתנזר מזה. טוב תוציאי את כול הבשר מהתפריט.
איך תעברו לארופה אם שנכם רק רוצים ? אבל לא משנה תשארו כאן
זה לא בעיה שאת לא גבר! Xylophone לא ציינה שזה חייב להיות גבר
הנה יש לנו פה שידוך inbardaf ו Xylophone, מזל טוב

inbardaf

New member
אוף! הלאוי שיכולתי להאריך את השיער

אני מאוד אוהבת שיער ארוך והייתי רוצה שיהיה לי גם. הוא פשוט מתעקש לא לעבור אורך מסוים...
חצי צמחונית זה אומר: לא אוכלת בשר בקר בכלל. מידי פעם עוף ובעיקר כי לא אני מכינה לעצמי את הארוחות ומבין האפשרויות שיש לי זו הכי סבירה. הייתי תקופות ארוכות בחיי צמחונית לחלוטין ואין לי בעיה להיות שוב. לא חסר לי בשר בכלל. פשוט אני אוכלת בעבודה. אירופה - מה הבעיה, נטוס ביחד ונחזיק ידיים במטוס
טוב, אני נשארת... אולי ל-Xylophone זה לא בעיה שאני לא גבר, ליזה בעיה שהיא לא גבר. ניראה לי
לא הייתי ממהרת להסיק מסקנות....

Berethor

New member
ועוד משהו ששכחתם ממנו

תתחילי לשמוע הבי מטאל, אחרת זה לא ילך

inbardaf

New member
לא שכחתי

התעלמתי באלגנטיות...
ועכשיו הרסת הכל
חשבתי שכבר שכחו מזה. מוזיקה מזעזעת!!! אין סיכוי בעולם שאני יאהב אותה. זה לא מוזיקה בכלל, זה רעש נוראי שעושה כאב ראש

Xylophone

New member
היי, עד כאן../images/Emo196.gif

תלוי מה. יש דווקא דברים מאוד שקטים ומלודיים שבכלל לא היית חושבת שזה מטאל.

inbardaf

New member
אממ... עכשיו סקרנת אותי

מודה ומתוודה שאם יש משהו שאני לא מבינה בו כלום - זה מוזיקה. באופן כללי אני לא אוהבת כאלה שעושות חור באוזן, וממה שהבנתי לסוג הרועש קוראים: רוק כבד (עם הקל אני מסתדרת טוב), טראנס ומאטל ובטח יש עוד... אני מסתדרת טוב יותר עם קלאסית. יש מצב לדוגמא של מאטל שקט?

Berethor

New member
לא הרסתי, את הרסת הכול ../images/Emo3.gif

חוץ מיזה במלא הייתן רבות על זה , אז עדיף מוקדם ממאוחר !
בטח שיש סיכוי שתאהבי, אבל זה גם תלוי במה את אוהבת כרגע..למשל אם את בקטע של מוזיקה היפית אז אין מצב.. זה כן מוזיקה ולא רעש נוראי
את לא חייבת לשמוע דווקא טראש ובלאק..יש הרבה סוגי מיטאל. הנה כמה דוגמאות. symphonic metal gothic metal heavy metal טוב אם לא תאהבי אף אחד מאלה כנראה באמת אין סכוי, רק מנסה לעזור

inbardaf

New member
וואי, אני ממש בורה! ../images/Emo10.gif

טוב, תסבירו לי משהו, מה הופך מוזיקה להיות מוזיקת מאטל? הדיכאון? הבגדים השחורים של הזמרים? לגבי הדוגמאות: את הראשונה - אהבתי מאוד!!
השניה היתה נסבלת - לא יותר מזה. את שלישית - הפסקתי באמצע... אני אוהבת דברים עצובים ומלודים. אני לא אוהבת שמגזימים... כלומר: לא מתחברת לכל הלבוש והאיפור השחור. (טוב, זה לא קשור למוזיקה) ובאופן כללי אני לא אוהבת את הצליל של הגיטרות החשמליות במיוחד שעושים איתם רעש מכוון.. למרות שיש הרבה שירים שאני אוהבת שיש בהם גיטרה חשמלית
בנוסף, בשירים, אני תמיד מקשיבה גם למילים והרבה פעמים אני אשמע מוזיקה שאני לא כ"כ אוהבת רק בגלל המילים של השיר.

Xylophone

New member
לבוש ואיפור זה הפוזה של זה

בקליפים שהוא נתן לא היה בכלל לבוש שחור וזה
זה לא תמיד ככה יש אנשים שאוהבים רק את המוזיקה ולבוש ואיפור שחור זה מוצר נלווה. והמילים בשירי מטאל בדר"כ ברמה מאוד גבוהה.

Xylophone

New member
אתה מטאליסט../images/Emo2.gif

איך אתה מכיר את זה??? אתה גם אוהב מטאל או שזה סתם מידע כללי? וואו לא ציפיתי. איך ידעתי שתשים נייטויש. תמיד שמים ניטויש למישהו שרוצים להציג לו את המטאל. פעם אהבתי אותם רצח. הנה שיר יותר יפה שלהם (לדעתי) http://il.youtube.com/watch?v=Y_1yJSTToFM אהבתי רק את השיר הראשון (שאני מכירה כבר שנים
) השאר לא הסגנון שלי. אני יותר מתחברת לבלאק מטאל

inbardaf

New member
התאהבתי ../images/Emo99.gif

לא אוהבת את כל המסביב, אבל הקול של tarja מ-ד-ה-י-ם!!! אני הולכת לקנות את הדיסק החדש שלה. תראו לאן דירדרתם אותי....

Xylophone

New member
את יודעת שהיא הייתה בארץ לא מזמן?

בהופעה. יש לה דיסק משלה שיצא גם לא מזמן שהוא לא ממש מטאל, אבל יש בו אלמנטיים של מטאל. ויש את הדיסקים שלה עם נייטויש שזה כבר מה ששמעת. ובאמת יש לה קול מדהים. נדיר מאוד. חבל שלא משמיעים אותה ברדיו

inbardaf

New member
עד לפני שעתיים לא ידעתי שהיא בכלל קיימת ../images/Emo12.gif

בעקבות הקליפים שאליהם הפנתם אותי, חיפשתי חומר כדי להבין יותר. נכנסתי לאתר של הלהקה, כי מכל מה שראיתי הכי התרשמתי מהקול שלה (גם הקליפים ממש טובים!) ואז ראיתי שהיא כבר לא חברה בלהקה, אז המשכתי לאתר האישי שלה. ראיתי שהיא הוציאה דיסק, שמעתי קצת ממנו דרך האתר - ובהזדמנות הראשונה - אני קונה אותו! אני מאוהבת!
איזה קול, אלוהים! איך פספסתי הופעה שלה בארץ!?!
אם היא היתה ממש מטאל, בטח לא הייתי מתאהבת ככה. בכל זאת... למרות שאת חושבת שזה מוזיקה, אני שומעת בעיקר רעש מחריד באוזן..

מקמיקא

New member
לא צריך לבוא בגישה כזאת..

אני מקווה :\ כלומר, גם אני קצת פסימי בנוגע לסיכויים שלי למצוא בת זוג א-מינית, אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים לוותר על הזדמנויות בזוגיות, או לשים את הציפיות בשמיים ממפף :\

Berethor

New member
למה לא

מי שלא מצפה, לא מתאכזב. חוץ מיזה היא לא אמרה שהיא מוותרת, פשוט לא נראה לה שזה יקרה. וצפיות זה דבר חשוב אחרת אתה סתם מתפשר ללא סיבה. לא-מינים אין סיבה לזה, זה הכול או כלום.

Berethor

New member
בטח שלא

איך כולם נפלו בפח. מישהו ששומע מטאל וצימחוני, אין דבר כזה!

Xylophone

New member
מה פתאום!

יש דבר כזה! אני ההוכחה לכך! אני מכירה לפחות 3 כאלו! בישראל בכלל יש המון צמחונים (לפחות 10%) אז לא פלא. אולי באירופה לא תמצא אחד כזה, עבל בארץ בהחלט אפשרי.

למעלה