בן הזוג לנישואים השניים- איך הכרתם?

החתולית

New member
דווקא לא באינטרנט :)

דווקא אני, חיית אינטרנט שכמותי, מלכת הצ'אטים הבינלאומיים והישראלים (לפחות בעברי), פגשתי את הבחור שלי אצל חברה משותפת. חודשים זה לקח עד שבאמת התחברנו, חודשים של חברות הדוקה, חודשים של שיחות נפש ושינה באותה מיטה מבלי שיהיה בינינו דבר וחצי דבר (בחיי שאני בעצמי לא מאמינה שזה קרה), חודשים של התנהלות זוגית לגמריי מבלי שהיינו זוג. כל זה עד.... שהיה לו דייט ואני יצאתי מדעתי מקינאה :) רק אז נפל האסימון :)))) ידענו עליות ומורדות מאז, ועכשיו אנחנו יחד לגמריי, כמו שמעולם לא הייתי יחד עם אף אחד אחר. החתולית נוקשת על השולחן... וטפו, טפו, טפו

1נתי 1

New member
ואנחנו........

הרגשתי צורך לנקות את הראש הרגשתי צורך להתפרק ולהשתולל לא רציתי להכיר, לא חשבתי על להכיר (מכירים את ההרגשה?) הלכתי לפאב עם חברה צורפנו לשולחן של שני בחורים רקדתי והשתוללתי - אפילו על השולחן
- נו טוב....לפני 9 שנים במהלך הערב שרפו לי העיניים מעשן הסיגריות (גם אני מהמעשנות) ויצאתי לאויר הצח ושם הוא חיכה לי......... שוחחנו מעט, התלוצצנו מעט ביקש מס' טלפון וקבענו שיתקשר למחרת בשמונה בערב למחרת התקשר כבר בשלוש........... ומאז אנחנו יחד - עם עליות ומורדות כמו אצל כולנו
בדיעבד סיפר כי "שם עלי עין" מתחילת הערב (חשב שאנחנו עם הבחורים) וחיכה להזדמנות - (מזל ששרפו לי העיניים
)

למעלה