בן כנראה ישתתף בכמה פרקים...

rifkin1

New member
בן כנראה ישתתף בכמה פרקים...

בעונה הרביעית של אליאס!!! קראתי את הידיעה המזעזעת הזו בפורום (ALLALIAS.COM) ואם זה נכון עדיף שאני לא אגיד לכם מה אני חושבת על ג'ניפר...

JACK BRISTO

New member
אני

כבר הבעתי את דעתי בפורום לגבי הצמד חמד הזה. כנל תגובתי פה-איכס! ועכשיו אני אומר את זה בקול : ג`ניפר, תתביישי!

aliasBOY

New member
איזה דה ז`הוו

מישו צעק ג`יילו? גם הם שיחקו ביחד... חוץ מזה כל הזוגות בהוליווד מארחים אחד את השני בסרטים... בעע זה מגוכך

LemonLimeLilach

New member
אוי כמה שהוא לא מתאים לאליאס

ואני אחת המעריצות הכי גדולות שלו ביקום. ומה הוא יעשה? ייצור עוד משולש אהבה? כאילו שלא היו לנו מספיק!

aliasBOY

New member
למה הוא די מתאים

מתאים לו ככה ללבוש חליפה... יותר משרדי מאשר בשטח...

rifkin1

New member
האמת היא שמציק לי שהוא יתארח

שם בגלל מייקל. כאילו, הפרידה שלהם עדיין דיי טרייה והוא ה - X של ג'ניפר, אז להביא את החבר החדש שלך למקום העבודה שבו החבר לשעבר עובד זה קצת מוזר, אכזרי וחוסר טאקט מוחלט. אם זה נכון אז מה הקטע שלה? ולמה JJ מסכים לזה? הוא לא חושב שזה יהיה גרוע? אני מאוד מקווה שהידיעה הזו לא נכונה ושזו רק שמועה מטומטמת.

rifkin1

New member
ועוד משהו...

שמייקל והיא התחילו לצאת אז ג'ניפר אמרה שהיא עדיין לא רוצה לנופף במערכת היחסים שלהם וללכת למקומות ציבוריים בגלל שהיא לא רוצה לפגוע בסקוט (בעלה לשעבר) אבל זה בסדר לפגוע במייקל ולהביא את בן לסט של אליאס.

דיקידאק

New member
אולי היא עושה זאת גם בגלל ....

עדיין אוהבת את מייקל והיא רוצה שהוא יקנא לה??? היא שובבה לא קטנה זאתי תחשבו על זה כך

דיקידאק

New member
חחחח... הבנתי שאתה בן...

מן הסתם BOY אבל שאמרתי צודקת אז תיקנתי את עצמי למקודם שאמרתי לריפקין צודק ועכשיו שאני יודעת את זהותה רשמתי צודקת.

pink floyder

New member
אוי נכון, כמה שהוא לא מתאים!!!

זה כמו ש... ש... שישימו את ג'ולייה רוברטס בתפקיד סידני!

inbal145

New member
רק לא זה!!!!!!

די כבר... נמאס לי מזה לגמרי#$%^&**&^% ואני מסכימה עם ריפקין בכל מה שהיא אמרה

למעלה