בן כנראה ישתתף בכמה פרקים...

joeys pizza

New member
למרות שאני לא אוהב אותו

הגיע הזמן שיכניסו לסידרה יותר אורחים מפורסמים ובן יהיה בסדר .

rifkin1

New member
אני מבקשת ג'ואיס פיצה שלא...

תדבר איתי יותר בחיים שלך. מבחינתי 8 השנים האילו כבר לא קיימות!

joeys pizza

New member
את רואה

אני מקשיב לך כבר לא דיברנו יומיים אם בא להשלים תתקשרי אלי.

RenanaD

New member
?!

לא הבנתי

rifkin1

New member
מה לא הבנת? הרגע החלטתי לנתק

קשר עם חברי הטוב ביותר מזה 8 שנים. ואני חושבת שהסיבה ברורה ביותר. ולמרות שיכאב לו לקרוא את המילים האילו הוא יבין.

RenanaD

New member
אה... לא ידעתי את זה

טוב, לימדת אותי משהו חדש! תודה!!

aliasBOY

New member
תקשיבו

מה נסגר עם החמישים סיבות הנה קישור חח תראו את הנסיונות העלובים שלי להקפיץ את האשכול הארור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=908&msgid=41576032

אתם כולכם ממש מגעילים.

מי אתם בכלל שתביעו דיעה על הטעם של ג'ניפר בגברים? היא ניהנת עם אפלק? בכיף שיהיה לה. מי אנחנו שנמתח ביקורת על הזוגיות שלה איתו, ועל זה שהיא עם לא עם מייקל, ה"כוכב ההולוודי החתיך"? לכו תדעו- אולי היא זרקה את מייקל כי הוא עשה לה משהו רע. התפרץ, לא יודע. בקיצור, אתם מדברים כאילו אתם המשפחה של מייקל- ואין לי מושג למה אתם מסנגרים עליו, ולמה אתם חושבים שיש לכם זכות למתוח ביקורת על הזוגיות שלה. מי אנחנו שניכנס לה לחייה הפרטיים? היא שחקנית טובה, ואם היא רוצה לצאת עם בן אפלק- לא אכפת לי.

rifkin1

New member
אני אסביר לך משהו...

קודם כל רוב הדברים נאמרים כאן בהומור, אמנם הומור שחור אבל עדיין הומור. בקשר לעובדה שהיא ומייקל נפרדו ושהיא יוצאת עכשיו עם בן. לי אישית אין בעייה עם זה שהיא ומייקל נפרדו, אין מה לעשות זה לא הסתדר בינהם וזה נגמר, לא ידוע מי ניפרד ממי או למה אבל השורה התחתונה היא שהם נפרדו ועכשיו כל אחד ממשיך בחייו, ג'ניפר עם בן(מקווה שהם מאושרים), ומייקל...לא ידוע כי הוא אחד ששומר על פרופיל מאוד נמוך. בתור מעריצים של שניהם (מייקל וג'ניפר) אני חושבת שזה יהיה טבעי ביותר להביע את דעותינו עם מי הם יוצאים, ישנם כאלה שמאוד יאהבו את העובדה שג'ן ובן ביחד וישנם כאל שישנאו את העובדה הזו. ויכול להיות שגם לא נסבול את זו שמייקל ייצא איתה בעתיד. אף אחד מהם לא קדוש (כולל מייקל ווארטן) ואנחנו יודעים זאת בסך הכל הבענו את דעתינו. מה שמפריע לי כאן, ושוב ממש אין לי בעייה שהם ביחד, זה שג'ניפר מביאה את בן לסט, שזהו גם מקום העבודה של מייקל ובנוסף לכל הוא כנראה הולך להשתתף בכמה פרקים. מצטערת כן? אבל לי אישית זה נשמע לא טוב.

למעלה