בן נוגע ומנשק את ליהי היא מקבלת את הפרצוף

andy181

New member
או.קיי טעיתי הוא ישר הלך לדבר עם דני ולא

ממש ניסה להסתיר את זה. הם יושבים בסלון.

noaxxx

New member
וענבר חושבת שזה לא מכובד ולא לעניין

אמרה לענת.. הדלת של הסוויטה אפילו לא הספיקה להיסגר, והוא מיד רץ לדניאל,

רגע רק רגע

Active member
כשענבר הייתה בין הצללים...

היא הצליחה להסתיר את הפאקים שלה. הצטיירה לנו דמות שברירית שדי קל להזדהות איתה. אור הזרקורים שמופנה כלפיה בימים האחרונים... עושה לה לא טוב, בלשון המעטה. האור החזק מאיר את כל הפאקים שהיה לי (וגם לכמה אחרים) נוח להתעלם מהם.
שמישהו יכבה ת'שאלטר

noaxxx

New member
../images/Emo45.gif זה כבר לא יעזור שיכבו, האמת כבר בחוץ

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רק שלא יצעק "מה את עוד רוצה ממני"

אני מעוניין להמליץ על רווקה חדשה שיכניסו..

רווקה שהיא באמת איכותית,רגישה,סובלנית,אשת-אופקים,סקסית,מסתורית,ונאווה. אביגיל שרעבי שמה,והיא בעלת תחומי ענין רבים ומקבילים בדמיונם לרווק איתן אורבך. כמו איתן,אביגיל היא אוהדת שרופה של בית'ר ירושליים.גם היא כמו איתן נוהגת לפצח גרעיני חמניה ולירוק אותם לאות סולידריות על ראשי אוהדי הקבוצה האורחת. אביגיל כמו איתן עצמו היא חובבת גדולה של אופרה,היצירות האהובות עליה הן "סלים טועמה מחבל", ו "שמאלנים נמאסתם" אין לי ספק שההפקה לא יכולה להתעלם מיהלום גולמי בלתי מלוטש כאביגיל שרעבי,אין ספק ובלי שום ערעור היא הבחורה הכי יפה שם. רייף? אל תפספס את ההצעה הזו. בכבוד:אלי (אליהו) קוסטנזה.

Lichy7

New member
לא מתאים ../images/Emo10.gif רוצים אוהדת מכבי סל ../images/Emo13.gif

הוא הורס!

ראיתי את נומה באיזה יום שישי אחד לפני חודש בערך, בשכונת התקווה. לא יאומן שהוא לובש בדיוק את אותו הדבר שהוא לובש למשחקים. פעם כשהייתי הולכת, כל הזמן הייתי יושבת שם לידם, מעל הכניסה לחדר ההלבשה.

רגע רק רגע

Active member
ראית ת'חיקוי שעשו עליו ב"בובה של לילה"?

יאללה בית"ררררררר... יאללה בית"ררררר
דר"א, גם במילואים... עוזי היה עם גופיה.

למעלה