בנוגע לבחירת האלבום הבא...

הממ ממש לא מסכים.

את אמניזיאק עוצר רק שיר אחד ויחיד, ובקיד א' יש כמה שירים שהם ממש לא שיא או סתם עוצרים ככה לפי דעתי. אמניזיאק זה האלבום הכי זורם שאני מכיר (חחח נשמע לא טוב.. אבל..) ~בהנחה שאתה מתייחס להודעה שלי כי ראיתי אותך אומר מכלול שלם ורק אני השתמשתי במונח הזה אז.. מקווה שניחשתי טוב חח~

אהה אופס אל תתיחס לסוף ההודעה שלי

לא יודע משום מה ראיתי בפעם הראשונה כאילו לא שרשרת אליי. :\ זה מה שקורה שלומדים יותר מדי למתמטיקה :\

kittycatbone

New member
או לומדים טקסט מפגר באנגלית

שמדבר על למה צריך לדעת גיאוגרפיה
|עזוב, זה התסכול שלי בלרצות לרצוח את מי שחיבר את החוברת המטומטמת הזאת שמדבר כאן|

LostChild

New member
לדעתי שניהם טובים באותה מידה..

אני יכול להעיד על עצמי ששמעתי קודם את אמניזיאק אז אולי רגשית אני יותר מתחבר אליו אך כבודו של KID A במקומו מונח ואני ממש נעלב מהתגובות שיש פה בהם אנשים אומרים שמדלגים על שירים שלא ברורים להם לדעתי זה כל היופי של האלבומים הללו , אולי זה כי אני בא מרקע אלקטרוני לפני שהתחברתי לרוק בכל אופן אם אתם אוהבים להקה \ אלבום לא יאה יהיה לדעתי לדלג על שירים ולהתעלם מהם כביכול עשה לי רע בקיצור לשמוע את זה

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gifגם אני ככה..

שלא נדבר על זה שלא נעים לי לדלג על שירים של להקות שאני אוהבת...
חחח... למרות שאני מודה שלפעמים אני גם מדלגת על השיר הנ"ל באמניזיאק
דווקא לפעמים אני אוהבת לשמוע אותו.. הקצביות וה"מוזיקה" שבו... מאוד ככה יפה ומתחברת גם לאלבום... כאילו מרגיש שזה חלק ממנו, וצריך לשמוע אותו כחלק מהאלבום (שלא נדבר על זה שגם בכלל אני לא אוהבת בדיסקים של רדיוהד לעשות shuffle).. וגם יש את ה"איזכור" לאפקט הזה שבסוף pyramid song- השיר שלפניו, אז זה מחזק את מה שהתכוונתי...

תנסה להבין שאנשים מדלגים על שיר כמו

"דלתות מסתובבות"- זה קטע אלקטורני יפה אבל לא תמיד יש לאנשים עצבים להאזין לו... אז על זה הם מרשים לעצמם לדלג.

kittycatbone

New member
וזאת הסיבה שאני מעבירה אותו../images/Emo122.gif

הסברת כאילו, בדיוק את מה שזה אצלי
הממ, איזה שיר זה "דלתות מסתובבות"?

לא יודע... תשמע שוב ותראה שבקיד א'

יש גוון אחיד כמעט קבוע... ומוטיב ואפקטים שהופכים אותו ליצירת מופת ולמכלול שלם. לעומת אמנז'ייק שדווקא פחות זורם ונקטע בטרק של "דלתות מסתובבות" וב"דולרס אנד סנט" לפעמים נקטעת לי תחושת הזרימות.. ושלא תבין לא נכון אני חושב שאמנז'ייק דיסק עם שירים יותר יפים ומרגשים

kittycatbone

New member
גם לדעתי..

יותר נחמד יהיה לקנות קודם את קיד א', בגלל שהוא בא קודם, והכי כיף זה לקנות את האלבומים בסדר הכרונולוגי שלהם. וככה להרגיש יותר שאתה מגלה את הלהקה.
לא שאני ממש עשיתי את זה
אבל אני הכי אוהבת פשוט לקחת את the bends ומשם להמשיך לOK, קיד א', אמניזיאק וHTTT לפי הסדר, כדי להרגיש את ההתקדמות המוזיקלית של הלהקה (ומן הסתם להינות מהשירים).

את לא צכירה אותו במיוחד. ../images/Emo13.gif

תעברי ישר ל- I Might Be Wrong, או לאחד מהאי.פי'ז (אני ממליץ על Airbag- How Am I Driving?(

kittycatbone

New member
באמת?

דווקא חשבתי על לסיים לקנות את כל האלבומים, ורק אז, אם יוצא, לעבור לאיי.פיים... למרות שבינתיים היחיד שיצא לי לראות בחנויות זה i might be wronge....
הו, ויכול להיות האמת שכשהייתי בכנס באפי בת"א אז בחנות דיסקים באותו קניון שם ראיתי את my iron lung או משו
אני כבר לא זוכרת מה זה היה

ראיתי אתמול את מיי איירון לאנג

ב"צליל" קניון חיפה במחיר טוב (60 שקלים, אם אני זוכר נכון). בכל מקרה, את שניהם אין בעיה להשיג בארץ. את השאר כבר יש.

kittycatbone

New member
קניון חיפה../images/Emo2.gif

הוהוהוהוהוהוהו
זה קרוב אליי^^ (יחסית לת"א
) וכל הדיסקים של רדיוהד תמיד עולים 70 שקל, אז 60 נחשב כזול!!! ^^ למרות שזה גם כי זה סינגל/אייפי.. <

whatever4

New member
אני אישית מעדיפה את אמניזייק

אבל כדאי לך להתחיל עם קיד א'. הזכרת את המילים ולפי דעתי קיד א' הוא אלבום מאוד חלש מבחינת המילים. בכלל, אני לא מאוד מתחברת אליו. אמניזייק לעומת זאת הוא אלבום שהגדולה שלו היא בכך שהוא אלבום אינטימי, אישי ומרגש לא רק מבחינת המילים, אלא גם מבחינת האווירה המלנכולית שלו והמוזיקה שנוגעת בדיוק במקומות הנכונים.

birgerking

New member
אני מסכים עם הדעה ש

אמנז'יאק יותר טוב מקיד א' הוא יותר מרגש ואני מרגיש שהוא יותר אמיתי (לכו תבינו). אבל אני גם מסכים שהוא בנוי בצורה גרוע והוא האלבום היחיד של רדיוהד שממש לא אהבתי לשמוע ברצף בלי לדלג ולשנות את הסדר . וכמו כן קיד אי הוא אולי האלבום היחיד של רדיו הד שאפשר ממש להחשיב כיצירה אחת שפשוט חילקו לכמה חלקים . אני חושב שקיד אי יכול ליהיות קצת קשה לכל אחד אז תחליט מה שאתה רוצה?????!!!!!!?????!!!!! (זאת רק דעתי) Knives out(אמנזיאק) מדהים פשוט מדהים אולי השיר הכי יפה של רדיו לא חושבים?

kittycatbone

New member
בשבילי לא הכי יפה...

למרות שזה תמיד משתנה לפי מצבי רוח.. אבל בהחלט הוא מהיפים באמניזיאק.. את האמת שמתוך אמניזיאק, לפני שקניתי את האלבום, הכרתי רק אותו ואת pyramid song.. אז זאת גם חלק מהסיבה שאני כל כך אוהבת אותו... בכל מקרה, אני אישיתי יותר אוהבת את פירמיד סונג... פשוט שיר מדהים
ובקשר למה שאמרת על אמניזיאק, דווקא בשבילי אני מאוד אוהבת את הרצף של האלבום.. למרות שאני מסכימה שקיד א' הכי בנוי כמו אלבום רצוף אחד. כלומר, שם יש הכי הרבה הרגשה של דבר אחד שמתמשך כששומעים אותו לפי הסדר.. אבל באמניזיאק גם כן יש הרגשה כזאת.. לפחות בשבילי, הכי כיף זה לשמוע הכל לפי הסדר, זה גם סדר טוב שעשו לו.. (לדעתי)

למעלה