בנוגע לITunes

GoatGuy

New member
בנוגע לITunes

מחר האייפוד שלי מגיע (בשעה טובה, 20GB 4th Gen) ואני רוצה להיות מוכן עם הItunes להורדה מיידית של השירים (לאחר הטעינה, כמובן). הבעיה היא- שאני לא כל כך מסתדר עם אייטונז. קודם כל, תכננתי לעשות תיקיות לפי שמות בני המשפחה שמתכננים להשתמש באייפוד, וזה לא כל כך הולך. האייטונז מתעקש לפזר את כל השירים ברשימה אחת ארוכה, ואם אני רוצה- אני יכול לעשות Smart List. הבעיה היא, שקצת קשה לי לעבור שיר-שיר ולסמן מה שלי, מה של אחותי, וכו'. אין דרך אחרת? כלומר, אי אפשר לחלק לתיקיות איך שאני רוצה? ועוד כמה שאלות: אפשר לפרמט את האייפוד ישירות מהתפריטים? אם אני מוחק את השירים מהאייפוד, ואז מסנכרן עם המחשב- כל השירים במחשב נמחקים? אם אני מוחק שיר מהרשימה של אייטונז, הוא מוחק אותו מהמחשב או רק מהרשימה? יש דרך לגרום לאייטונז להוריד אוטומתית לרשימה כל שיר שיורד לתיקייה מסויימת? (מן הסתם מדובר בMy Shared Folder...) מצטער על ריבוי השאלות, אשמח לעזרה

GoatGuy

New member
הסתדרתי עם הקטע של הרשימות ../images/Emo13.gif

אשמח לקבל תשובות לשאר השאלות.

תשובות (חלקיות)

האיטונז ואיפוד מסדרים לפי סיגנון אומן אלבום אם תלחץ על הכפתור של העין בצד ימין למעלה תקבל את הסידור הנ"ל אם יש לך צורך ברשימות מיוחדות צור אותם הוא לא יסדר לך לפי הסיפריות הפיזיות אלא רק לפי הid3 tag בלבד שזה המידע ששמור בקובץ הmp3 שמראה שם שיר /אומן/סיגנון/אלבום וכו' מה הכוונה לפרמט דרך התפריטים? לגבי מחיקה באיפוד זה בלתי אפשרי אתה מוחק רק דרך האיטונז ואם תמחוק מהאיפוד אז בפעם הבאה שהוא יתחבר למחשב הוא יסתנכרן לאיטונז וכל השירים יחזרו כשמסנכנים לאיפוד כל השירים מועתקים אבל לא נימחקים מהמחשב והאיטונז אי אפשר להגיד לאיטונז לקבל אותומטית את השירים שהוספת למחשב אתה צריך לייבא אותם לאיטונז במיוחד

GoatGuy

New member
תודה, הסתדרתי ../images/Emo13.gif

הכל מסודר אצלי באייטונז (חוץ מהעברית- לא מצאתי איפה משנים את הID3!!!) רק נשאר לי לטעון את האייפוד החדש, לחבר למחשב ולהתחיל להשתמש
אז איך משנים את הID3 דרך האייטונז?

כפתור ימני על השם של השיר

וget info ואם אתה רוצה לשנות דברים בכמות גדולה לרשימת שירים כמו למשל את שם האומן/אלבום אז תסמן את כל השירים הרצויים ואז get info תקבל אז חלון שונה בהצלחה

GoatGuy

New member
היפיוף הגיע ../images/Emo13.gif

ועכשיו הוא בטעינה (לעזאזל, אני צריך לחכות עד 18:00!!!) הוא כל כך יפה..וקטן...וקל...ונוח... (הClick Wheel נוח בהיסטריה) עוד ארבע שעות אתן חוות דעת

דייייייייייייייייי!!!

גם אני רוצה לכתוב הודעה כזו! שמישהו יסע כבר לארה"ב!!!

GoatGuy

New member
../images/Emo6.gif

זה בסדר לטעון אותו רק שעתיים על הפעם הראשונה, או שחשוב לטעון אותו 4 שעות? (טעינה מלאה)

GoatGuy

New member
נצל"ש: טעינת הסוללה בפעם הראשונה

בחוברת ההפעלה שמצורפת לאייפוד שרכשתי כתוב שטעינה מלאה של הסוללה (לא מצויין כלום בנוגע לפעם הראשונה) עורכת 4 שעות... שוב, לא מצאתי שום דבר בנוגע לטעינה בפעם הראשונה. בגירסה העברית של ההוראות, מהאתר של ידע (הוראות הפעלה לדור השלישי) כתוב בקטן שמומלץ לטעון 12 שעות בפעם הראשוונה. אם מדובר בדור הרביעי, ולא צויין אחרת בהוראות המצורפות- מספיק לטעון את האייפוד 4 שעות?

מיאו ../images/Emo108.gif

אני מניח שבמיני ובדור הרביעי זה אותו דבר בהנחה שכן אז נראה לי שבסביבות ה5 שעות יספיקו. תתטען אותו עד שהוא יראה שהסוללה טעונה עד הסוף ותוציא, זה אמור לקחת 4-5 שעות

GoatGuy

New member
טענתי רק 3 שעות, וזה הספיק

ותודה לאל- אין בעיות אודיו. אגב, הוא ממש התחמם כשהעברתי 8 ג'יגה במכה....טבעי, אני מניח. באופן כללי הוא ממש ממש נוח וכייפי- הגלגל הלחיץ באמת יותר נוח מהדור השלישי.

Twist99

New member
מקסימום מתקנים

"ידע" מתפלים בבעיה (כמו שהיה כתוב פה לפני כמה ימים), אם לא היו מטפלים בזה בארץ זה באמת היה ממש באסה... אבל כן.

Twist99

New member
פרטים על מה?

פרטים על הבעית האודיו או על מי שמתפל בזה (חברת ידע)?

Twist99

New member
על הבעיה...

הנה קישור לכתבה קטנה על הבעיה (בתוך יש קישור לסיקור מלא של הבעיה מהאתר iPodlounge.com): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2969552,00.html

מצאתי !

עוד פחות מחודש וגם לי יהיה ! אלא אם כן אני לא אצליח להתאפק ואבקש מידיד שלי לשלוח לי לארץ עוד לפני שהוא חוזר. בכל מקרה, לגבי צבע המכשיר- הסילבר מתקלף עם הזמן כמו בפלאפונים?

למעלה