אהה, הקטע הכסוף מבריק מאחורה? לא נראה לי שהוא מתקלף כי האייפוד יקר גם בגלל שהוא איכותי
א אבוד בתוך חלל הזמן New member 5/9/04 #22 אהה, הקטע הכסוף מבריק מאחורה? לא נראה לי שהוא מתקלף כי האייפוד יקר גם בגלל שהוא איכותי
N NightWish2 New member 5/9/04 #21 מאיפה הזמנת ?? גם אני רוצההה!!!! יש למישהו אולי אתר שמציע משלוחים לארץ שבו אני יוכל להזמין את ה40 ג'יגה הדור ה-4???
מאיפה הזמנת ?? גם אני רוצההה!!!! יש למישהו אולי אתר שמציע משלוחים לארץ שבו אני יוכל להזמין את ה40 ג'יגה הדור ה-4???
H HONKY TONK WOMAN New member 5/9/04 #24 אני את לא אתה וחוץ מיזה לא הזמנתי, ידיד שנוסע לארה"ב יביא לי MINI I-POD . או שישלחו לי מגיברלטר (לא יודעת אם יש שם, העניין בבדיקה).
אני את לא אתה וחוץ מיזה לא הזמנתי, ידיד שנוסע לארה"ב יביא לי MINI I-POD . או שישלחו לי מגיברלטר (לא יודעת אם יש שם, העניין בבדיקה).
A Antigo New member 5/9/04 #25 לא כתבתי "אתה".... דרך הגב, כולם - החלפתי כינוי מ-Twist99 למה שיש לי עכשיו (כמו שרשמתי פה לפני כמה ימים)
לא כתבתי "אתה".... דרך הגב, כולם - החלפתי כינוי מ-Twist99 למה שיש לי עכשיו (כמו שרשמתי פה לפני כמה ימים)