בנוווווות....זה דחוף!!!!!!

yellow cheese

New member
בנוווווות....זה דחוף!!!!!!

עבדתי עליכם!! לא כזה דחוף!!!! אני הולכת לשפוך תמונות של דודי בלסר המושלללללםם!!!!! מקווה שתאהבו!!!!!! שירלי!!!!

yellow cheese

New member
נו בנות...אהבתן????????

לא יודעת מה איתכן אבל אני כןןןןןןןןןןןןןןןןן ומאוד!!!!! הוא מושלללללללם!!!!! עוד לא ראיתי בנאדם יותר יפה ממנו.... ועכשיו שאלה: אם הייתה ניתנת לכן האפשרות להיות עם אחד מהסלבס´ הבאים עם מי הייתן בוחרות להיות????? 1. דודי בלסר 2. דודי בלסר 3. דודי בלסר 4. דודי בלסר!!!! אני בכל אופן מעדיפה את דודי בלסר!!!!! שלכן תמיייייייד, שירליייייי

Maggie

New member
בטח דניאל... כולנו איתך...

לא היית רוצה שהתמונה שלך תמצא דרך להתפרסם פה איכשהו, נכון?...
סתם... אני לא עד כדי כך משועממת ואתה מוזמן לחיות לך באשליות כמה שבא לך... מגי אוסמנט (אני חיה באשליות, זה כיף...)

Maggie

New member
אין לי זכות דיבור כי אני מאוהבת

בהיילי ג´ואל אוסמנט, אבל - - - אני היחידה ששמה לב שהוא -ל-א- חתיך?? פשוט לא. לא לא לא לא. הוא לא חתיך, הוא לא יפה, הוא לא סקסי. מה הוא כן? הוא מפחיד! בדיוק, זו המילה... ברר... הבעה מופרעת ומפחידה... מה מוצאים בו? מה?! מגי אוסמנט

Iris Carmon

New member
תסלחו לי על זה אבל

אני לא חושבת שהוא חתיך!!!!!!!!!!!! אני פשוט לא רואה את זה!!!! הוא צריך לגדל שיער ולהתגלח ולהפסיק להשתזף יותר מדי!!!! איריס

*STARSHINE

New member
אבל עם הוא יגדל את השיער..

יתחיל להיות לו שיער מקורזל כמו פעם. פוי. אני אוהב את דודי שלי כמו שהוא עכשיו. (להתגלח? זה לא נותן לו סקס אפיל)? שחר.

Iris Carmon

New member
י שדרכים לגרום לשיער להיות ישר

והזקן שלו גורם לו להיראות דפוק, לא סקסי

charmingirl

New member
אוקי... הוא חמוד...

ונכון שהוא נראה ממש ממש טוב!! אבל.... לא יודעת.. לא מתלהבת ממנו יותר.. הוא לא כזה מדהים כבר..

$ מעיין $

New member
בננות......

הבן אדם כזה כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!! הוא פשוט הורסססססססססס!!!! א-ב-ל (יש אבל!) ... הוא כזה סנובבבבב חבל על הזמן!!!!!

Bladayada

New member
מאיפה לך?

את מכירה אותו אישית?!?!?!? אני דווקא יודעת שהוא בנאדם ממש נחמד ילד טוב

charmingirl

New member
הוא רק מפורסם.. אף אחד

חוץ מהמקורבים אליו, לא יודעים מי הוא באמת..

למעלה