בנוווווות....זה דחוף!!!!!!

Bladayada

New member
הוא למד בבי"ס שלי ...

והיה בנבחרת כדוריד מן הסתם והמחנכת שלי היא הרכזת כדוריד.. היא מכירה אותו זהו

*im no angel*

New member
אההה את לומדת באחרון הבילויים??

מי את??? אני לומדת בדורות..
אורנה בלונדה

charmingirl

New member
לא יודעת אם כל כך מכוער.

אבל בהחלט לא מלהיב. ואני לא חושבת שצריך למלא את הפורום עם התמונות שלו. עדי

*im no angel*

New member
כנסו שניה!!!../images/Emo36.gif

למי אין את התמונות האלה במחשב??? כמעט כל בת ממוצעת תרוץ לאתר של קסטרו ותוריד לתיקייה שלה את התמונות האלה...כולל אותי!!! ודרך אגב, הוא היה בבית של חברה שלי פעמיים, ודיבר איתה בטלפון, (לא שזה מהסיבות הכי נעימות בעולם...) אבל יש לה המון סיפורים עליו...הוא ממש מושלם..ככה לפחות היא אומרת... אורנה בלונדה

$ מעיין $

New member
הוא הסנוב שבסנוביםםםם!!!!../images/Emo70.gif

חברה שלי מכירה אותו.... הקיצר היא פגשה אותו והוא אמר לה: "אני לא רוצה מעריצות בנות 14-15 הן סתם קטינות... אל תאהבו אותי!" ב-ח-י-י!!!! הוא סתם אידיוט! אידיוט אבל כוסי....

*STARSHINE

New member
תגובה.

תפקידו של דודי´שקה במארג המזון הוא להיות מושא הפנטזיות שלי גרידא. כל עוד הנחת העבודה שלי היא שדודי לעולם לא יהיה המאהב הסודי שלי.. לא מעניין אותי אם הוא סנוב! שישתוק ושיהיה יפה! זהו. השתחררתי. הרבה יותר טוב לי
שחר

*im no angel*

New member
אעלק הוא אמר את זה!!!

דודי לא אומר דברים כאלה. חברה הכי טובה של ילדה מהכיתה שלי התאבדה ובתקופה לפני שהיא התאבדה היא הבטיחה לחברה שלה שהיא תביא לה את דודי ליומולדת. הקיצר היא התאבדה וידיד שלי שהוא גם ידיד של החברה שנשארה בלי החברה הטובה שלה, התקשר למנהל של הפועל ראשון בכדוריד וסיפר לו מה קרה ואז נתנו לו את הטלפון של דודי והוא דיבר איתו ודודי בא אליה הביתה, ושומר איתה על קשר, ובא אליה גם ביומולדת שלה! שתקפוץ לאפגניסטן כל מי שאומרת שהוא סנוב!
אורנה בלונדה

מלמולה

New member
אוקיי בנות

שני דברים יש לי לומר לכן קודם כל הבנות שאומרות שדודי הוא סנוב? או לי כל כך יפה? מה הקטע שלכן? אז אני יענה על התשובה ששאלתי אתן כולכן יודעות שאין לכן סיכוי להשיג אחד כמוהו אז את משכנעות את עצמכן שהוא סנוב ולא כל כך יפה למרות שמאז שהוא רזה הוא נראה ממש טוב ( לא שאני אומרת שלפני זה הוא לא היה משהו) אבל עכשיו רואים לו יותר את תווי הפנים ראיתן את האיפור הטבעי שיש לו ? אוקיי לדבר השני שברצוני לומר דודי הוא שני מילים יצירת אומנות

Black Cat15

New member
אויש... תעשי לי טובה...

מה זה אין לכן סיכוי להשיג אחד כמוהו? לדעתי האישית הוא נראה לא משהו בכללללללללל אז למה לנסות לשכנע סתם?? "יצירת אומנות"... עאלק!!!!

ברצינות שאני לא אוהבת אותו...

מה אתם מוצאות בו? הוא נראה טוב (בערך), אבל הוא לא כזה חתיייייייךךךךך וכוסוןןןןןןן סוף הדרך....סתם
אני אישית מעדיפה את רז מאירמן הבנאדם מדהיייייםםםםם!!!!

למעלה