בנווותתת!!! תלמדו כבר להכווין!...

Cobe1982

New member
בנווותתת!!! תלמדו כבר להכווין!...

איפה את גרה? רמת גן. יופי,איפה ברמת גן? ברחוב הירדן. אני לא מכיר שמות של רחובות,תכווני אותי. מאיפה אתה בא? מארלוזורוב. לא,לא,אני לא יודעת משם... אז מאיפה כן? מאלוף שדה. טוב, כשאני אגיע לשם,אני אתקשר. (מגיעים לאלוף שדה) היי, אנחנו באלוף שדה,מה עכשיו? טוב, תיסעו, יש שם איזה צומת. מה?!.. איזה צומת??.. לאן לפנות??.. לא יודעת,צומת,אתם תראו, הירדן... (טוב, מוצאים את הירדן,כלומר קודם את הנהר,אח"כ מניחים שהלכנו לאיבוד,מנסים שוב ומגיעים לרחוב הירדן בר"ג..) היי, מהמצב? (נשיקה על הלחי, נשיקה על הלחי), טוב לאן עכשיו? אהה..תעשה פרסה. אי אפשר,התמרור הקטן שכתוב עליו `אין לבצע פניית פרסה` רומז לי שאולי לא הכי כדאי...(פונה לרחוב צדדי כדי להסתובב). טוב,אז תיכנס לרחוב הזה ותסתובב.(תודה. מה הייתי עושה בלעדייך?) טוב, יאללה.שמאלה כאן. (לאאא...הרגע הייתי צריך לעשות פה פרסה..נו,מה אני מצפה...) הממ..ישר...ישר... ישר...אוי,כאן היית צריך לפנות שמאלה...

pain is MY love

New member
חחחח המקרה אבוד!

כשאני מנסה לכוון מישהו זה תמיד נשמע ככה: "טוב תיסע ישר. ישר, ישר ואז יהיה רמזור אז תיסע עוד ישר ואז עוד קצת ישר ואז שמאלה ושוב שמאלה ושוב שמאלה... רגע איפה אתה עכשיו?... טוב אני לא יודעת לאן הגעת תשאל מישהו בדרך..." חחחחחחחח אין לי שמץ של מושגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג בהכוונות!!!!! אבל מה אכפת לי? שהבן ישבור ת'ראש!

Cobe1982

New member
חחחח...

אם את לא יודעת אז תגיעי ברגל!.... חחח... מה קורה פיין? איך החיים שם בחוץ? כי האמת, פה בצבא לא משהו...

white raven

New member
עזוב אותך הכוונה...

יותר גרוע אישה מאחורי ההגה שמנסה לפעול לפי הכוונה ב99.99 אחוז מהמקרים היא תסיים באילת בלי לדעת איך הגיעה לשם ושלושה עיקומים לפחות על הפח מנסיונות מעבר דרך חורשות מכוניות חונות וכיוצא בזה...

Cobe1982

New member
האמת...

גם אם היא רואה את היעד היא תעדיף לדרוס בדרך איזה ארגז כלים במקום לנסוע דרך הכביש הפנוי לחלוטין...

leok55

New member
יאפ....../images/Emo45.gif

וכשהן מנסות להחנות את המכונית....זה בכלל גרוע!!! שעות!!! וגם בסוף יוצא עקום....חחחחח

pain is MY love

New member
זה ידוע

נשים לא יודעות לעשות חניה! פשוט לא. זה משהו בגנים. יש לי חברה שיש לה רישיון שנה וחצי והיא כל פעם עושה לעצמה פאדיחות כשהיא מנסה להחנות אשכרה כל הרחוב מסתכל עליה כי היא יוצאת עקום וכמעט דופקת את כל המכוניות בדרך חחחחחחחח חוץ מזה יש לי בת דודה בת איזה 40 כבר נראה לי שיש לה רישיון שנים על גבני שנים והיא עושה חניה מטר וחצי מהמדרכה וכשהיא ניסתה לתקן היא רק נכנסה לבור ועשתה חניה עוד יותר עקומה חחחחחח אכן בעיה..... בטח משהו הורמונלי...

bioc1

New member
זה פשוט לא נכון! אני בחורה ויש לי

רשיון כבר 3 שנים. עברתי בטסט ראשון וכמובן גם בתיאוריה ראשונה, לא דפקתי אף אוטו והחניות שלי מושלמות (הכי צמוד למדרכה שאפשר)

Cobe1982

New member
אתה צוחק?

אתמול נסעתי עם אייל בחדרה, ואיזו פוסטמה פשוט דחפה אותי למדרכה.. מזלה שבלמתי בזמן, והיא עברה אותי באיזה חצי מטר, אז רק דפקתי את הגלגל הקדמי שלי באבן שפה.. זה היה יכול להיגמר בהרבה שאריות של מיצובישי קולט כסופה על הצד של איגי, ואתם יודעים כמה אני שונא שהוא מתלכלך בצבעים של המכוניות של הנשים שנכנסות בו...

זה לא קשור אבל

אני אתמול קראתי כתבה בבלייזר(מאי)שמדברת אליך. אם אתה מחפש את זה,זה תחת מדור יעוץ מיני. הזכיר לי אותך וכל בעיותך למינהן. קבל את זה בחיוך:)

Cobe1982

New member
יא נבל בן בליעל, צאצא לאם נפקנית!

קראתי את זה אתמול או שלשום! כוס אמאמאמאמאמק, אתה יודע שאני לא יורד (יותר) מתחת לגיל 17, והאחרונה הייתה בכלל בת 20, אז אל תזיין!! (טוב אתה במילא לא...) הלוואי תחטוף היום זיבה בשרותים של הטרמינל מבחור גדול ושעיר שעונה לשם גוצ`ה...! זהו.

רק אני שמתי לב לטעות החורנית והיא

להכווין? אוקי אולי אנחנו גרועות בלכוון אבל אתם גרועים בהתבטאות איתגור!

Cobe1982

New member
עם כל הכבוד...

...ויש כבוד, אני מכיר, כמדומני, את המילה `להכווין`- משרש כ.ו.נ. בבניין הפעיל, על בסיס המילה `הכוונה`, מאותו שרש, בבניין הקטלה, כמילה נפוצה בעגה המדוברת, אם לא כמילה המוכרת ע"י האקדמיה ללשון עברית. אני מניח שתמצאי בליבך לסלוח לי על השימוש בעגה מדוברת בעת כתיבת מסמך כה רם חשיבות, לא כל שכן לאחר שמצאת לנכון בעצמך לבקר את יכולת ההבעה-שבכתב שלי תוך שימוש במילה `חורנית`, וזאת בכדי להגדיר את אותה יכולת שלי להתבטא.. נ"ב. בבגרות בחיבור עברי קיבלתי 97. אני חושב שגם אם אני אחליט להמציא מילה- זכותי, ואם את מוצאת את עצמך בעמדת נחיתות לאחר התבטאות שוביניסטית שלי, ואת רואה לנכון לפרש את שם הפורום פשוטו כמשמעו, הרי שהדרך שלך להשיב מלחמה היא עלובה, פאתטית ופלצנית משהו. אם את נלחמת בגברים- תילחמי כמו גבר!! זהו. אל תקחי ללב..

האם אני מריחה

דמגוגיה בחצי שקל? לדבר אתה יודע.. אבל יחד עם ההתבטאות המצויינת שלך אין מילה כזאת להכווין נכון, השורש הוא כ.ו.נ ולכן צורת הפועל היא לכוון ולא להכווין סורי גם אני קיבלתי יופי של ציון בלשון וחיבור

Cobe1982

New member
נופר..

..את מביכה את עצמך, אל תרדי לרמות האלה. ראית לנכון להגיב על משהו שוביניסטי שכתבתי- סבבה, זה פורום `מלחמת המינים`. אבל התגובה שלך הייתה לא-רלוונטית, עסקה בטפל שבהודעה המקורית- בצורת הכתיבה ולא בתוכן, ובצורת הכתיבה שלך השתמשת בדיוק כמוני בעגה מדוברת. הרי כתבתי כבר שהמילה היא מילת סלנג מוכרת ובשימוש יומיומי.. איך את יורדת על יכולת ההתבטאות שלי, אם יכולת הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר? אגב, סתרת את עצמך כאשר אמרת שאני יודע להתבטא.. קיצ.. הוויכוח הזה הוא חסר תכלית ותועלת, את סתם מתעצבנת ויהיה לך אולקוס... די, תפסיקי. זהו.

pain is MY love

New member
יאללה מכווווווווות!

נו באמת למי אכפת איך כותבים את המילה הזאת?! יש לנו דברים יותר חשובים לריב עליהם!!!!

למעלה