בנווותתת!!! תלמדו כבר להכווין!...

צודקת ../images/Emo45.gif

בנוסף, רציתי לציין שההודעה המקורית שלי, הייתה בצחוק מוחלט ולצערי הפכה לוויכוח סתמי מקסים מצידך שאתה דואג לבריאותי תודה מראש

Cobe1982

New member
מה, שאני לא אדאג לך?

אחרת זה עוד יהיה על המצפון שלי... חחח.. לא נורא, לפחות התאמנו קצת בכתיבה יוצרת :)

חחחח

בדסר אחד צודקים הבנים!!! בנות וכיוונים זה לא בדיוק דבר שהולך ביחד!!! או שרק אצלי זה ככה אבל כל פעם שאני מסבירה למישהו איך להגיע לבית שלי אז הוא פונה פניה אחרי או לפני חחח!!!

NoFi M

New member
היי! אני יודעת לכוון לבית שלי!../images/Emo15.gif

טוב, אולי זה בגלל שכל מה שצריך זה- "פנייה ראשונה ימינה... פנייה שניה שוב ימינה... עכשיו זה הבית הראשון מ(איך לא?)ימין!" <או בקיצור כמו שאני אוהבת להגיד-ימינה ימינה בית ראשון מימין>

hero D

New member
טוב אז ככה....

אני מסכימה שבנות לא ממש יודעות לכוון.... אבל בנים? בנים גם אם לא ידעו את הדרך הם יתעקשו לגלות לבד ויסתבכו בדרך, רק העיקר שחס וחלילה בחורה לא תסביר להם איך להגיע...חחחחחח

Cobe1982

New member
כן, אבל ככה מגלים ולומדים...

...קולומבוס מצא את אמריקה במקום את הודו, אני גיליתי איפה הכור בנחל שורק בדרך לצריפין, והאוטו שלי גילה יכולות שטח מופלאות... בכל מקרה, אחד התחביבים האהובים עלי הוא נסיעה לאיבוד (בכוונה- אני חוקר כבישים נידחים). חוצמזה אני גם שואל במקומות שאני לא מכיר. זהו.

leok55

New member
אהההה זה לא הכי נכון....

אנחנו נהיינו יותר חכמים.... אנחנו לוקחים איתנו מפות באוטו ואז לא צריך לשאול אנשים.... ואם אין מפה.... אז כן נשאל. אולי... אם ממש נזדקק.

Lancelot99

New member
קובי, תלמד להשתמש בemap.co.il ../images/Emo9.gif

וכן, ברוב הירדן אין פרסה באמת בקטעים המעצבנים שלו (שזה בערך כל הירדן). מה עושים? לוקחים ימינה לרחוב קטן ושם עושים פרסה ושמאלה בחזרה לירדן!

Cobe1982

New member
אני אצטט מההודעה הראשית:

"תודה. מה הייתי עושה בלעדייך?".. אגב, אין לי מחשב, ולא נראה לי שהאתר יעלה על הסלולר...

sheep 007

New member
עם כבר מדברים על להכווין....

קראתי פעם תאוריה שאומרת שצורת ההבנה של הכיונים או איך להגיע למקומות אצל גברים ונשים זה שונה, לדוגמא: כדי להסביר לאישה איך להגיע למקום כלשהו צריכים לתת לה "סימני דרך" כמו:"סעי ישר ותעברי את הסופרמרקט, ואז תפני ימינה ליד הגן שעשועים" ולעומתנו הגברים מבינים יותר סימנים גאוגרפים, כמו: "סע 200 מטר ואז פנה צפונה וסע ישר 100 מטר" בקיצור בנות, נסו לדבר בשפה שלהם...

למעלה