בנותנות יקרות שלי...

Vilia©

New member
בנותנות יקרות שלי...../images/Emo8.gif

מה המצב?! טוב אז ככה..כמה דברים להגיד: 1. יש לי אי מייל חדש ואני אכתוב גם את האי סי קיו שלי: ICQ:116483249 דואר אלקטרוני:[email protected] אתן מוזמנות לשלוח הודעות...:) 2. הכנסתי יצירות לדף יוצר שלי בבמה...אבל הן עוד לא אושרו..אני יודיע לכן בקשר לזה...:) 3. ייתכן ואני אצטרך משקפיים...אהמ..לא נורא.. 4. כמה שאלות אם לא איכפת לכן: - מה הצבע שיער שלכן ואיזה צורה יש לו (חלק, גלי וכה וכה...)? - מה צבע העיניים שלכן? - מה הצבע האהוב עליכן? טוב התשובות שלי: - יש לי שיער בצבע אדום עם גוונים של חום, ג´ינג´י וקצת קצת קצת שטני (הוא לא צבוע) והיא חלק בהתחלה ובסוף הוא עם בקבוקים. - יש לי עיניים חומות (רגילות ומגעילות) - הצבע האהוב עליי הוא שחור (במיוחד..) אדום וגווני סגול וכחול... אבל הכי הרבה זה שחור! צבע מסתורי ואלגנטי... לילה טוב טלי

Sugar_Lips

New member
היי טלי מס´ 1 ../images/Emo13.gif

צבע השיער שלי שחור מתולתל עיניים ירוקות צבע אהוב- תכלת
טלי מס´ 2

kisi

New member
אני ניראת ככה../images/Emo41.gif

יש לי שיער שטני ארוך ועניים ירוקות עוד משהו?

lala182

New member
אממ.. אממ... אממ...

טלי נשמע שיש לך שיער ממש יפה.... לי אישית יש שיער חום כהה כמעט שחור חלק עד קצת אחרי הכתפיים ועיינים חום כהה גם כן כמעט שחור... ואני פשוט חולה על הצבע סגול בכל הגוונים שלו

אז ככה........

זה לא מעניין אף אחד אבל אם כבר שאלת, אז צבע השיער שלי לא מוגדר (משהו בין שטני ללא יודעת מה) והוא מתולתל נורא נורא והוא ממש מעצבן ועד הכתפיים (אבל אני לא מעזה להסתפר) עיניים חומות כהות הצבע הכי אהוב עליי זה סגול סגול ועוד סגול! צבע חם כזה, התאהבתי בו אחרי שצבעתי את החדר שלי לסגול...

lala182

New member
חלמנית- גם החדר שלי סגול... ../images/Emo36.gif

אבל רק קיר אחד.... סגול בהיר כזה... נורא יפה איך שלך?

החדר שלי

כולו סגול (הקירות ז"א) שיפצתי אותו אז הוא יצא בגוונים של כחול כהה כזה וסגול... הקירות בסגול!

Me¥tal

New member
אני, אני!

יש לי שיער חום שמתנהג לפי מצבי רוח, פעם הוא חלק, פעם מתולתל, ולפעמים סתם ג´יפה. העיניים שלי ירוקות חתוליות כאלה, ודי גדולות... הצבע האהוב עלי? בורדו.. אבל גם קצת סגול. אלה צבעים מדהימים!

$ מעיין $

New member
עכשיו אני? סבבה... :)

המממ... אז ככה: יש לי שער חום/שחור כזה... שער חלק אבל אם אני שמה נטורל פרמולה אז הוא נהיה מתולתל חלק כזה... וזה יוצא מזזזזזזה פצצה! באמת... העיניים שלי חומות דווקא חמודות....:) והצבע האהוב עליי הוא כחול/תכלת....וגם שחור!

Black Cat15

New member
אמממממ...

השיער שלי הוא חום רגיל כזה, נוטה לבהיר... במיוחד בקיץ הוא עם גוונים כאלה נחמדים הוא גלי כזה ואני מנסה להחליק אותו בלי הצלחה... למרות שזה יפה גלי! העיניים שלי חומות עם טיפה ירקרק... והצבע האהוב? מממממ... כחול בהיר בהיר או שחור!!

slim girl

New member
.................

אני אהיה מקורית ואוסיף שהשיער שלי שטני חלק + עיניים חומות! וצבע אהוב ------------ שחור! וואו מזה לא ידעתי שלכל כך הרבה יש שיער שטני...... Slim Girl

liran b

New member
ממ תיאור שלי..........

משהו פצצות לגבות (או שלא.) גבוה (1.96) בלונדיני... עיניים כחולות\אפורות.. ממממ חמוד רומנטי שרמנטי ... וכל מיני סופרלטיבים.........(רק דעה אישית) אה וגם מאוד מאוד צנוע.... ועכשיו ברצינות..... גבוה (1.96) בלונדיני... עיניים כחולות\אפורות.. זה אני........יש לי פה איפשהו תמונה ...עם תומר..

בננות.... ראיתי את לירן (בתמונה עם

תומר...הלוואי שבמציאות
) והוא חתיךךךך עולמי!!!! והוא נראה כזה מתוווווקקקקקק!
רציני....!

liran b

New member
אני??? יפה???????

תגידו משוגעים? אני יפה? בעעעעעעעעעעע אני אולי חמוד..... אבל לא כזה חתיך ..... ...... בשביל זה אני ישים לכם עוד תמונה....... עם הזקנקן... היפה שלי :) ...

sweet heart

New member
השיער שלי הכי מיוחד! ../images/Emo13.gif חיחי

אז ככה: עשיתי לפני חודש בערך שטיפה סגולה (כן כן סגולה) ויצא פצצה כי זה תפס צבע על הפסים הבלונדיניים שלי. אח"כ זה התחיל לרדת ועכשיו נשארתי לי עם פסים אדומים, ג´ינג´יים ובלונדיניים..חח השיער שלי הוא בעיקר גליחלק כי הוא משתנה מחפיפה לחפיפה.. .קיצר שיער מוזר...
מרינה

למעלה