בנותנות יקרות שלי...

sweet heart

New member
אני פשוט אהבלה! שכחתי מהעיניים

יש לי עיניים בצבע ירוק חום שמשתנה מהאחד לשני מתי שבא לו. והצבע האהוב עלי הוא סגול

cookey-girl

New member
אני!! אני!!!

אוקיי, אז ככה.... יש לי שיער חום עם טונות אלף של גוונים והשיער שלי גם חלק, גם גלי, הוא משנה צורה מרגע לרגע
יש לי עיניים חומות וצבע האהוב? תאמת אין ממש... אני אוהבת ציבעוניוווות!

Bladayada

New member
ככה...

שיער חום דבש בקבוקים.. בעיקרון הוא מגיע עד התחת אבל בגלל הבקבוקים זה נראה כאילו הוא עד אמצע הגב ככה עיניים ירוק-אפור... צבע אהוב- כחול!!!!

פלוק!

New member
ואני....

שיער- שחור גלי, קצוות צבועים ב-כחול, אדום, בורדו, ירוק :) עיניים- אפור-ירוק-כחול.. משהו כזה. צבע אהוב- שחור. :)

Vilia©

New member
לא פייר...

רק לי יש את העיניים הכי מגעילות פה?! אני רוצה לקנות אבל עדשות מגע בצבע סגול..איזה מגניב?! חבל שזה לא טבעי...
והשיער שלי ל ממש יפה...אני לא אוהבת אותו.. למרות שהרבה אומרים לי שיש לי צבע מיוחד.. אמא שלי שנים מנסה להגיע לצבע... וזהו... מקנא באחרות שיש להם שיער חלק ועיניים בצבע יפה כל כך כמו אפור כחול וירוק.. טלי

i want to do this too

1. השיער שלי הוא מין גוון של בלונדיני שלרוב הוא בא במצב צבירה של קוקו כי למי יש כוח לקום בשש וחצי בשביל לסדר אתת השיער...רק כשאני יוצאת הוא נראה טוב ואז הוא מתולתל כזה ומכיע לי עד התחת וממש כיף לרקוד עם שיער כזה לצלילי רוב להקות הרוק... 2. ירוקות-כחולות-אפורות או משהו בסגנון אבל זה יותר נוטה לירוק... 3. שחור וגם סגול כהה אני פשוט לא מסוגלת להחליט אורית. נ.ב. למישהי יש פה מושג לאלף עזאזל איפה אפשר להוריד פסקל יש לי ש"ב במחשבם ואני חייבת פסקל אחרת המורה שולחת אותי לגיהנום או משהו כזה...

inbal-d

New member
אממ...

לי יש שיער שטני (בערך) , אבל אני תמיד עם חומר לשיער אז זה נראה כהה יותר , יש לי שיער קצר , היו לי קוצים אבל ארך לי ועכשיו אני מאריכה את השיער .. עיניים כחולות צבע מועדף : כחול ושחור..

Bladayada

New member
כנסי לפה...

תיכנסי לאתר של הבית ספר הזה לכי לפורום מחשבים שמה תמצאי

R-o-i

New member
מצטרף לסיישן

אהלן אז ככה למרות שאף אחד לא ביקש ממני גם ככה אין לי משהו יותר טוב לעשות שער- חום שחור חלק עיניים - חום ירוק גובה- 183 משקל - לעלות אחד אחד צבע אהוב - יש

אז ככה....

השיער שלי הוא שטני עם פסים בלונדיניים (לא צבוע) ובד"כ הוא גלי עם קצת בקבוקים עד שנמאס לי ואני מחליקה אותו
עיניים- מסביב לאישון ירוק ואז אפור וחום.. צבע אהוב- גם שחור! זה צבע מדהים

*STARSHINE

New member
רק אני אוהב וורוד? ../images/Emo6.gif

איך אני נראה. סקופ. שאני אומר? שאני? שאני?! שאני אומר?! כן, בעצם. שם: שחר עמית. אשמה: שוטטות בשעות הליל המאוחרות בקיבוץ חפציבה. אליבי: "אבל בדיוק הייתי אצל פוקי"! שרית רבינוביץ´: אין כזו קטגוריה. הקפידו להבא. צבע שיער: בלונד קצוץ דק עם קורט פפריקה מתוקה. (נא לאכול את הלב אחרי הביפ). מקום מחבוא אפשרי: זארה או המזרקה בפארק השכונתי. להשטתות אמרנו? עיניים: כחול בהיר. תחביבים: נו באמת, לא הכל מהתחלה. קאפיש?

dominogrose

New member
איזה חוממדדדדד!!!! ../images/Emo8.gif

תגיד... בן כמה אתה? טוב... אז השיער שלי שחור , מתולתל די ארוך הייתי אומרת (דחוף תיספורת!!) עיניים חום ככה... אלא מה...
וחייבת ללכת , קוראים לי....
***סיון***

6MR. NICE GUY

New member
אני....

ג´ינג´י.. לא יותר מדי... גובל בחום או בשחור... אני יודע... עיניים ירוקות שאחותי אומרת שהן יפות.....וצבע אהוב צהוב.... זייהו

אייייי.....

יש לי משיכה לבחורים מהסוג שלך
יש איזה אחד תמיר גודמן, ג´ורדן היהודי, שמעתם עליו? בכל אופן, הוא ג´ינג´י עם עיניים ירוקות יש לי אובססיה לעיניים ירוקות!!! כל בנאדם שעובר מולי אני ישר בודקת מה הצבע עיניים שלו! רציני!! אתה נשמע-שאתה-נראה-טוב-

6MR. NICE GUY

New member
שדה צהובה מותק... ../images/Emo13.gif

לא שיש לי בעיה לקבל מחמאה.... אבל נראה לי שאת סתם מטפחת תקוות... למרות שאני אנסה לארגן תמונה... אגב, יש לך אייסיקיו?! אגב, את עוד מבינה בכדורסל?!?!!? ווואי וואי אני חייב לדבר איתך באייסיקיו!!! אני משחק כדורסל בעצמי...
תעני ב-ב-ק-ש-ה

טוב...האמת שזה סבבה לטפח תקוות...

בעיקרון למה לא?
חחח עזוב אני מסטולה לגמרי... אני רואה קיציס, זה אומר הכל
תארגן תמונהההה רוצה לראות אותך
אני מבינה בכדורסל... משחקת גם...באליצור נתניה (חחח הקבוצה הכי טובה שקיימת
) אבל לא רוצה להיות מקצוענית, כך שזה מספיק לי...
בקיצור תכתוב לי לאייסק 129038591 מחכה לך....

אופסיק ../images/Emo9.gif

כמה אנשים צירפו אותי לרשימות שלהם... ולא היה לי מושג מי אתה
מה המספר שלך? אני אוסיף אותך

Iris Carmon

New member
תשובות

צבע שיער-שטני, צורה-גלי (יותר מדי גלי) עיניים-כחולות (תקנאו) צבע אהוב-שחור, כחול

שלום

אני גלית. חדשה בפורום טוב אז גם לי יש דפיוצר בבמה שיער חום-דבש-שטני מתולתל מאוד. מממ עיניים חומות צבע אהוב?אני אוהבת את כל הצבעים תלוי בנסיבות... גלית

למעלה