בנות אוהבות בנים מבוגרים יותר?

gabrielr

New member
בנות אוהבות בנים מבוגרים יותר?

זה נכון שבנות רוצות לצאת עם בנים שגדולים מהן? (בשנה ומעלה)

כשהן נערות כן..אחר"כ זה כבר לא משנה

הקטע הוא שבנים מתבגרים הרבה יותר מאוחר מבנות ובגילאים שהם בתיכון כל מה שהם יודעים להגיד זה ציצי. ואישית..בנות מוצאות את אלה דפוקים למדיי. לכן.. אנשים גדולים מהן בוגרים יותר. ובדר"כ נראים יותר טוב (כי עברה להם תקופת הפריחה על הפנים). כך ש.. אין ספק. כמה שיותר גדול (אך שעדיין יהיה צעיר) יותר טוב.

מניאקיות כל הבנות

אני זוכר את התקופה של התיכון בחורות יוצאות עם בנים מהצבא שבכל מקרה זרקו אותם אחרי שבוע ממה שאני ראיתי הרבה בנות מעדיפות בנים שמתיחסים אליהם כמובן מאליו מאשר כאלה שמתאמצים באמת

כאילו שהבנים לא מניאקים!

אני מעדיפה מישהו שבאמת יאהב אותי ולא יצא איתי בגלל שהחברים שלו חושבים שאני: "כוסית" או כל אחת מהמילים המפגרות האלה שהמצאתם! ד"א לפי מה שאני ראיתי בשכבה שלי... בנות שיוצאות עם חיילים שזורקים אותן אחריי שבוע הן פרח´ות לא נורמליות!

MetalBoy

New member
זה ממש ממש לא נכון!!

לא אצל כולם ככה!! ושחכת לומר שיש מלא בנות שמה שהן יודעות לומר זה כוסון ,לייק דה, כזה כאילו ! אמממ.. מאד בוגר! אישית אני מכיר מלא בנים בוגרים בגיל שלי שלא אומרים ציצי כל היום ... וד"א זה שבנות יוצאות עם בנים כמה שיותר יפים לא מראה על בגרות אלא על שטחיות! מטאל הכעסן והממזר הקטן משבתאי 7

אהמ...

מהיום אימרו אשכיסט ולא כוסון, כי לבנים אין ובחיים לא יהיה או לא היה כוס! אניויי בנים יקרים, דנה לא התכוונה לפגוע בכם, אני מעדיפה מבנים שגדולים ממני בשנה בגלל שכל מי שלומד איתי בשכבה הוא פשוט מאוד ידיד טוב שלי, וידידות קשה לי לקלקל, חוץ מזה שבנים מתחילים להתבגר מאוחר בשנה מבנות... אבל לא תמיד... ולא אני לא יוצאת עם בנים בצבא רק אם כאלה שגדולים בשנה אחת ולא יותר...

MetalBoy

New member
בגלל זה אני יוצא עם בנות שנה מעלי

אני מספר להן שאני בן 15 וחצי כשאני בן 14 והן מאמינות לי.. חי חי.. טוב לא משנה העיקר שאני נהנה והן נהנות ואף אחד לא נפגע.. מטאל

חח....

אני לא חושבת שהגיל צריך לעניין ממש... הייתי מאוהבת פעם במישהו שקטן ממני בחצי שנה... אבל לא יצא ביננו כלום, כי הוא היה בקשר.... ועכשיו אני במשבר איתו, כי הוא ידיד שלי והוא הציע לי לצאת איתו ואמרתי לו שאני לא מעונינת בו (וזה נכון כי שלוש שנים זה לא הולך ברגל!) , והוא נורא נפגע ועכשיו אני מרגישה סופר כלבתא! אבל מה לעשות..

אהמ...

מהיום אימרו אשכיסט ולא כוסון, כי לבנים אין ובחיים לא יהיה או לא היה כוס! אניויי בנים יקרים, דנה לא התכוונה לפגוע בכם, אני מעדיפה מבנים שגדולים ממני בשנה בגלל שכל מי שלומד איתי בשכבה הוא פשוט מאוד ידיד טוב שלי, וידידות קשה לי לקלקל, חוץ מזה שבנים מתחילים להתבגר מאוחר בשנה מבנות... אבל לא תמיד... ולא אני לא יוצאת עם בנים בצבא רק עם כאלה שגדולים בשנה אחת ולא יותר...

לורן*

New member
לא בגלל זה! ..

הקטע הוא שהבנים {המסכנים בקטע הזה}..מתבגרים ב 3-2 שנים פחות ובנות..ולכן אין אפילו נושאי שיחה משותפים בינינו.. לכן הבנות מחפשות מישהו רציני..שכבר מבין משהו מהחיים שלו. בגלל זה,וזה טבעי,זה קורה..

כן אבל..

אני לא חושבת שמישהי בת 14 צריכה לצאת עם בן 17... או שבת 15 תצא עם חייל... שלו יש כבר ניסיון בסקס, והיא עדיין לא התנסתה.. להם באמת אין על מה לדבר... חוץ מזה שזה גם לא כל כך טוב לנערה, זאת הבעייה של הנוער היום... תמיד רוצים להתקדם מהר... ותראו איך אני מדברת כמו סבתא יחנה... אני אהיה בת 16 רק בעוד שלושה חודשים ו14 ימים... ואאא... התחרפנתי.... ואייי אני לא מאמינה שאני עוד מעט בת 16.. הזמן עובר מהר שמתבגרים!

ziv`s girl

New member
לא מסכימה איתך.....

מה רע באנשים גדולים ממך ביותר ממה שציינת? זאת סתם הגבלה ללא בסיס... אני בת 15 נמצאת עכשיו עם מישהו בן 18 מנוסה מבחינת סקס... (כל הדברים שציינת) יש לנו על מה לדבר... אני מאוד נהנית כשאני איתו... זה הקשר הכי רציני שהיה לי עד עכשיו (לא שהיו לי כל כך הרבה אבל בכל זאת היו כמה...) הוא בן אדם בוגר.. ש"תואם" את הראש שלי... איתו אני לא מרגישה כאילו שאני מדברת עם ילד בן 3 (כפי שאני מרגישה עם רוב בני גילי). הוא לא לוחץ עליו "להתקדם מהר" כפי שציינת למרות שהוא מאוד היה רוצה... יש לנו כרגע בעיות אבל הן לא קשורות בכלל ליחסי מין וללחץ מהסוג הזה בכלל... הוא בן אדם ממש ממש אחלה בסך הכל! זה כל מה שיש לי להגיד... ואני אישית כן מעדיפה גדולים ממני ואני גאה בזה... כי מה לעשות... מה מכירה די הרבה אנשים בני גילי... אולי אפילו יותר מדי והם לא מתקרבים בכלל לקרסוליים של זה שאני איתו עכשיו... ברמה השכלית אני מתכוונת... אוהבת ziv`s
* המציאות קשה אבל מה לעשות- Deal With It- במקום ליבב כל היום שבחורות רוצות רק "גדולים" תוכיחו שאתם בוגרים מספיק ואני בטוחה שיעריכו אותכם הרבה יותר... *

MetalBoy

New member
אז זהו שלא ממש..

לא רק מתבגרים טבעית וגם מתבגרים בגלל התרחשויות שקורות.. אני חושב לפחות שהתבגרתי מהר יותר מהחברים שלי כי סבלתי מלא כשהייתי קטן והחברה לא השפיעה עלי לרע.. ובקשר לגופני זה נכון.. אני ננס קטן ומוזר.. מטאל

יש הבדל בין התפתחות רגשית לפיזית..

אני מכירה הרבה ג´לובים גדולים מכיתה י´א שמתנהגים כמו בגנון.. והרבה ננסים קטנים ומוזרים שמתנהגים בבגרות מוחלטת... זה קשור לסביבה...

זה נכון! כאילו לפחות בקרב בני נוער

או יותר נכון בנות נוער זה הולך ככה... הבנות מתפתחות יותר מהר מבחינה ריגשית ופיזית ובגלל זה הן מעדיפות בנים יותר מבוגרים שהם "ברמה" שלהם בואו נגיד את זה ככה

omri75

New member
איך אתם יכולים להגיד דבר כזה?

לא כל הבנים כאלה כמו שיש בנות שרמוטות" [מצטער על המילה הגסה] לא כולם כאלה... לא כל הבנות שרמוטות כמו שרוב הבנים נוהגים לומר ולהשתמש בהם כ"חפץ" וזה ממש לא צודק לא כל הבנות כאלה... לכן גם לא כל הבנים כאלה יש מקרים שבן 14 יכול להיות עם שכל של בן 30[קחו אותי לדוגמא]

לורן*

New member
אולי שכל אבל..

לוקח מלא זמן עד שאתם גובהים.. ולכן רובכם נראים כמו בני 13 או מילא 14 {אלא שבני 15} ואני למשל..עוד לא בת 15..וכבר 1.75 לכן..זה ככה.

למעלה