בנות אוהבות בנים מבוגרים יותר?

MetalBoy

New member
מה אני אשם שאבא שלי 164??

ואמא שלי 156 ?? אני אשם שנועדתי להיות ננסון? וגם מה רע באנשים נמוכים? מטאל

בדיוק ההפך.....

הבנים לא נישארים נמוכים, רב הבנים שאני מכירה הם ממש גבוהים. הבנות הם אלה שלא גובהות, וזה שאת כבר 1.75 אז זה לא קורה הרבה יש בנות שהם גבוהות אבל רב הבנות יחסית לבנים הם נמוכות. רעות.

omri75

New member
ואני גם מספיק גבוהה...

לא צריך להיות עמוד חשמל ושוב פעם אתם הולכות על היופי ככה אתם תיפלו מהר מאוד..אני יזרוק לדוגמא תהורים שלי בנו בית נכנסו לחובות הביאו ילדים והתגרשו כמו שצריך....אל תלכו אחרי היופי למה עם השנים היופי גם ככה נעלם...ואז נשאר לכם רק האופי

יש נטיה...

אני חושב שזה עניין של העדפה, אך יתכן שיש נטיה כזו אצל בנות, כמו אצל בנים. שלומי

MetalBoy

New member
אבל משהו כמו 80% מהבנות מעדיפות

גבוהים... ואני רחוק מלהיות גבוה מטאל

תראה לי את...

ספר הסקרים שהוצאת ממנו את הנתון הלא מדויק הזה
שלומי

ziv`s girl

New member
זה ממש תלוי.....

על איזה גילאים מדובר... כי כפי שדנה ציינה איפשהו למעלה... בשלב מסויים הפרש הגילאים מפסיק לשנות.... עוד נתון... שלא לקוח מספר... אבל משהו בדוק... רוב הבנות שאני מכירה אם לא כולן מעדיפות בנים "בוגרים" יותר... מבחינת גיל... אבל אם הן "מסתכלות" על בחור שמוצא חן בעיניהן... הגיל הוא לא גורם משמעותי או משפיע כל כך... זה מן "בונוס" כזה... וגם זה לא תמיד... כי אם הוא "בוגר" יותר הוא בטח גם מנוסה יותר... וזאת בעיה.. כי יש פחד שהוא ילחץ לעשות דברים שלא כל כך רצויים בגילי... (15-16) ziv`s

MetalBoy

New member
דווקא שתדעי..

שאם נגיד בן אוהב באמת בת כמה שהוא יהיה חרמן הוא בחיים לא יכריח אותה או ילחץ עליה לשכב אתו.. כי כשלי תהיה מתי שהו חברה מאהבה אמיתית למרות שאני לא מאמין שזה יקרה ולא מאמין באהבה אמיתית.. אני אפחד לאללה לשכב אתה כדי לא לפגוע בה ואפילו לגעת בה... אבל זו דעתי מטאל

ziv`s girl

New member
דבר ראשון.....

יכול להיות שאתה אומר את זה כי אתה לא מנוסה בעסק... אם תהיה יותר מנוסה תראה ששני הצדדים נהנים... ואולי תרצה לעשות את זה מתוך הנאה ורצון לגרום הנאה לצד השני... בכל אופן... הדעה שלך מעוררת הערכה רבה אצלי... כמו רוב הדעות שלך... נקודה למחשבה: זה שעופר לא לוחץ עלי למרות שאני יודעת שאם היה אפשר הוא היה ישר קופץ על ההזדמנות... ומוכן לחכות... זה אומר שהוא "אוהב" אותי? הבן אדם התחיל קצת לדבר על זה אבל הוא לא ממהר... ולא לוחץ... אוווווף.... אני מתגעגעת כל כך... אני רוצה שהכל יחזור לאיך שזה היה לפני שהוא טס...
הלוואי שאני ידבר איתו כבר מחר... זה יעשה אותי או הכי מאושרת בעולם או הכי עצובה ושבורה בעולם... אבל אני רוצה שזה יגמר... אני שונאת להיות תלויה באויר... חלומות פז לכולם
ziv`s שחייבת לפרוש כי יש לה מחר מוקדם מאוד שיעור גיטרה...

MetalBoy

New member
כן זה מראה על זה..

את הבהרת לו שאת לא מוכנה לזה והוא לא רוצה לפגוע בך .. כן זו אהבה חמודה תהני ממנה ככל שאפשר ולילה טוב מטאל

ziv`s girl

New member
Who Are You.....

And What They Did To The Real MetalBoy? מה קרה לך? יש לך חום? איזה אהבה? על מה אתה מדבר? אין דבר כזה אהבה... אלכס! Talk To Me... מה קורה פה? מטאל בוי פתאום לא דכאוני ואומר שטויות על אהבה שבכלל לא קיים... כנראה שכולם השתגעו פה...
אוהבת המוווון
ziv`s
נ.ב: אני מחכה לתשובה ממך!

בטח.......

זה בגלל שבדרך כלל הבנות מיתבגרות הרבה יותר מהר מהבנים, ולפי דעתי הבנות היו מעדיפות גם מישהו שהוא או ברמה שלהן או ברמה קצת יותר גבוהה. אבל לא תמיד זה ככה, יש גם בנות שזה בסדר מצידם לצאת עם מישהו בגילם, רעות.

MetalBoy

New member
סתכלי מתוך כל 10 בנות שאני מכיר

9 מהן רוצות או יש להן חבר יותר מבוגר מהן.. יש לי גם ידידה אירנה שכדי להיות חבר שלה חייבים שיהיה לך כרטיס חבר מעל גיל 18 אונלי מטאל

זה ברור מאליו........

כי רב הבנות מעדיפות מישהו שגדול מהם לפחות בשנה שנתיים, את האמת, לי ממש לא משנה הגיל, אבל..... אני לא חושבת שאני יצא עם מישהו בגילי..... זה תלוי עד כמה הרגש שלי יהיה חזק כלפיו. רעות.

טוב תאמת שזה גם לפי החברה שאתה איתה

זאת אומרת עם תיקחו חברה למשל מקיבצוים לעומת חברה מנתניה נגיד תיראו הבדלים משמעותים! וזה הכל עיניין של טעם!

למעלה