בנות אני גאון
היצלחתי

Sימה

New member
והינה גולת הכותרת../images/Emo124.gif כולן הגיעו

עם התיקים המדהימים

Sימה

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo100.gif../images/Emo100.gif../images/Emo100.gif../images/Emo39.gif

Sימה

New member
אחרון--התיק הלבן שעשיתי בירושלים עם

MD המתוקה תם ונישלם . אני מחזירה את המפתחות ונופלת למיטה

ענ2ת

New member
סימה../images/Emo51.gif תמונות מדהימות

שמחה לראות שהצלחת ואני נותהת לך
צלמת פורום הליבוד יופי של תמונות ותוצרים משגעיםםםם התיק הלבן- סוף הדרך אהבתי מאוד את כל השרשראות במיוחד את השילוב של הלבן-אדום וגם הקבישונים ניראים
נישאר רק לאכול ת'
למי שלא השתתפה בסדנה וכמו שסמדי אומרת"אכלתי אותה בגדול"

eliane1

New member
איזה כיף היה לכם ואיזה דברם יפים!!

עם לא היתי מכירה אתכם , לא היתי מדמינת שאתם עשיתם את זה ,בחייי.

סימה -רצית שנמנה אותך לצלמת

אני מסכימה בהחלט. מלוא החופן מחמאות לך ולאור על הצלומים.הם נהדרים.הצבעים ברורים מאד. תודהעל הסבלנות הרבה בסדור התמונות לפי מהלך הסדנה.

md55

New member
סימה, תודה .ענקית על הצלומים.

מורידה את הכובע לפנייך, רואי שהיתה לנו סדנא ניפלאה.
,

אור224

New member
יופיייי-תודה על העלאת התמונות

אני צילמתי בהתלהבות במצלמה החדשה שלך, הרבה תמונות ,כי פחדתי שלא יצאו טוב משום , שאני לא מכירה את המצלמה. המצלמה מעולה-נוחה מאוד להפעלה- את תראי שהיא נהדרת. תהני ממנה ותתחדשי. אני רואה שהעלית מלא החופן-איזה כיףףףףףףףףף לנו תודה רבההההה.,על המאמץ.

הכל מדהים!

עכשיו אני מבינה שאני כן מתחברת לתכשיטים האלו. עד עכשיו מה שראיתי לא כ"כ אהבתי ושלכן פשוט מקסים! סימה- אנחנו צריכות להיפגש גם בשביל זה.... כבר יש לי בראש תכשיט....

Sימה

New member
../images/Emo9.gif קשת-קודם כל צריך להכין שעורי-

בית מתוך הקישורים שבסרגל את הסדנא הוירטואלית לספירלה של אור ואחר כך מכאן והלאה זורמים................................ היה לנו באמת כייף- זו הסדנא הכי ארוכה שהיתה .

mehashefa

New member
יו! אילו תמונות יפות...

רואים שנהנתן, ועשיתם שרשראות מדהימות!! מקווה לבוא למפגש הבא...

smady a

New member
חבל"זזז בנות מאוד מאוד כיף להכין

תכשיטים מלובדים. הראש עובד, היד מלבדת ,המחט דוקרת,החרוז נכנס............ו............... יששששששששששששש סימה אחלה צלמניה מותק

סוכריות מתוקות מתוקות ../images/Emo214.gif

הצבעים מילאו את עיני באור. נראה שהיה לכן כייף סימה, שיפור עצום בתמונות. תתחדשי על המצלמה
תודה על התמונות

rachel1234

New member
גם אני לא התחברתי לתכשיטי ליבוד.אבל

אחרי הסדנא שלכן אני חושבת אחרת. תוצאות נפלאות.

למעלה