בנות אני צריך עצה.....

cruiser

New member
בנות אני צריך עצה.....

אני בן 29 נראה טוב מאד ובנוי טוב מאד ודיי נמאס לי מקשר עם בחורות בנות גילי + - . כי הקשר מחייב מדיי ויש גם מחשבות על חתימת הזוגיות בברית נישואין (לא בשבילי כרגע). לכן חשבתי לפנות לגיל יותר מבוגר 35-40 שהן גרושות עם ילד או שניים שמחפשות קשר אבל לא למטרות נישואין. אז השאלה לנשים שביניכם - באיזה אופן תגיב אישה גרושה לפנייה של בחור הצעיר ממנה ב 6-12 שנים. האם זה לא מעליב ופוגע כי למעשה מה שאני מחפש זה מה שכל הגברים מחפשים וצריכים , אבל למה לא להפוך את זה לקשר. איך אני מסביר זאת לאישה בלי לפגוע ובלי להידחות. דעתכן בעניין בנות חשובה לי מאד .

Vdrums

New member
שמישהו צעיר מתעניין במישהי מבוגרת

ממנו. הוא מחפש קשר לא לזיין ולברוח.

magenta73

New member
מה זה קשר שלא למטרת נישואין?

כלומר, מידי פעם תבוא, תגמור ותלך? אתה לא חושב שנשים גרושות יש להן יותר מה להפסיד בקשרים שכאלו... שאינם רציניים, ולו רק בגלל שיש פה גם ילדים שמסתובבים בין הרגליים? וכן, הסטיגמה הזאת שאם את גרושה את הרבה יותר "זורמת", היא מאוד מעליבה.

cruiser

New member
אם היית מקדישה קצת יותר ........

זמן בלהבין ולשנן את מה שכתבתי אז היית שמה לב שהזכרתי את המילה "קשר" ולא "סטוץ". וחוץ מזה אני לא אחד שקופץ ממיטה למיטה (רק בשביל להבהיר לך). למרות שמתחילות איתי ואני יכול לעשות את זה על ימין ועל שמאל, אני בודק טוב טוב לפני - כי קיימות המון משוגעות שם בחוץ. אז אל תהיי פמיניסטית מתוסכלת ותבואי לי ביציאות מעצבנות - כי אני לא כזה (כמו שאת חושבת).

magenta73

New member
חחחחחחח

בסדר. תרגיע. אם היית מתעמק קצת יותר בהודעה שלי היית מבין שזה לא עיניין של מה בכך. ולא דיברתי על סטוצים. דיברתי על קשר. מאיפה המחשבה שנשים גרושות לא רוצות משהו רציני? מאיפה המחשבה שבחורות שאינן גרושות רק רוצות להתחתן? בוא נגיד, אני רווקה בת 32 אוטוטו. אין לי רצון להתחתן. לי גם אין בעיה אם קשרים שלא יגמרו בחתונה. עכשיו, כך בחורה אחרת, נגיד בגילי, גרושה, עם ילדים. נראה לך שהיא יכולה להרשות לעצמה קשרים מסויימים לא רציניים-כלומר שלא "יגמרו בחתונה"? הרבה פחות ממני. לה יש מחויבויות קודמות. היא גם הרבה יותר צריכה ממני מערכת זוגית שתעזור במטלות הרבות שיש לה. תחשוב על זה. אתה כ"כ בשחור ולבן שזה משהו.

נסיכה ג

New member
סיפר קטן

כגרושה שנמצאת בקשר עם בחור שצעיר ממני ב - 12 שנים ... נתחיל בזה שהקשר הזה מחמיא לי מאוד, אנחנו בקשר כבר שנתיים, מפריע לי מאוד בשלב הזה של חיי שהוא לא מוכן "לעלות מדרגה" בטיב הקשר. בתחילה זה היה כיפי בגלל העובדה שהוא לא רצה קשר הדוק יותר, לי זה התאים מאוד, אבל כשאתה לומד להכיר את האדם שמולך ואתה אוהב את מה שאתה רואה זו בעייה, בעיקר כששני הצדדים מתאהבים ולאחד מהם יש בעיה עם המשפחה הקרובה והחברים הקרובים בגלל פער הגילים! בקיצור, אנחנו לא שונות מנשים רווקות ולא משנה בנות כמה אנחנו.

the match maker

New member
בלי אלימות!!!!

מה... אני לא פה כמה ימים ולזה אנחנו מגיעים?! :) לגברבר המתוסכל שלנו, ולמנהלת המגניבה והפסיכולוגית שלנו - תרגיעו (הפרשת זכויות יוצרים, אני יודע). קודם כל, נדמה לי שהגברבר שלנו סובל אולי מעודף בטחון עצמי (אני יכול לעשות את זה על ימין ועל שמאל.... יש עודף כריזמה משקל תשעים?), ואולי מסטראוטיפים מיושנים קצת... זה לא קשור לגיל, לא קשור לגרושה או נשואה, ועזבו אותי באמא שלכם עם ההגדרות האלה. אותו בחור טועה שהוא פוסל בחורות בגיל שלו, כי הן רוצות מחויבות.. כמו שהמנהל שלנו כתבה, אשה גרושה, עם ילדים, סביר להניח שיהיו לה הרבה יותר מחוייבויות, ולכן תרצה גבר שיתמוך בה. לומר שחייבת להיות חתונה? לא... אבל לבוא בהגדרות זה גם לא במקום. בלי שום קשר, ומסר לבחור: אתה צריך להתחיל קשר עם משהי ע"ס פרמטרים אחרים, ולא על סמך גיל או הכללות, כי זה לא יקדם אותך לשום מקום.

ד נ י ת3

New member
מציעה לך להיכנס לפורום

סטוצים וכאלה ולחפש שם. ולהגדיר מההתחלה שאתה מחפש רק קשר לסקס. מי שמתאים לה - סבבה

AA34

New member
נראה לך שהוא לא

רק הסביר בדרך עדינה ואת תמימה לא הבנת ואם טעיתי אני מבקש סליחה

אלמרה

New member
שמע מר סייר....

לא רוצה להתחתן? - סחטיין. רוצה רק לזיין? - גם טוב. רוצה קשר? ועוד עם בוגרות ממך? - מה יותר טוב? מה שאני לא מבין הוא למה אתה מתייעץ? - לא יותר פשוט ללכת על זה? דעתן של הנשים כאן היא שתקבע? יש לי חדשות טובות וגם פחות טובות בשבילך: נתחיל עם הטובות? אתה עומד להיות מופתע! הפחות טובות? ההפתעות תהיינה לטובה, פשוט תגלה כי המון נשים ממש תרצינה אותך תפולנה לרגלייך שהרי אתה "בן 29 נראה טוב ובנוי טוב מאוד..." לא? איך תסתדר עם מבול הנשים שתשחרנה לפתחך ורק תרצינה שתשחר לפיתחן? [בקשה: זרוק כמה עצמות מדי פעם לעבר חברים טובים]. עיצה בגרוש? אל תסתפק רק בגרושות, הרווקות והנשואות ואפילו הבתולות כולן רק ממתינות לך. בהצלחה מר בחור גבר-גבר! שלום: אני חדש כאן. מצטער על הפריצה ה"אלימה" לפורום.

למעלה