בנות אני צריך עצה.....

ד נ י ת3

New member
חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

הצחקת אותי על הבוקר ברוך הבא.

cruiser

New member
אתן לך לא רק עצמות :)

אלא גם כליות כבד לבבות מעיים וכו' ועכשיו ברצינות- אם יהיה לי אז אני מבטיח לתת לך הכל כי מכאן אני לא ייצא עם כלום מפניי שזאת היתה רק קושיה שסיקרנה אותי ורציתי חוות דעת נשית. לאחר שהשוויתי את התגובות כאן ולתגובות של שאר הנשים בעבודה הגעתי למסקנה.

אלמרה

New member
תשמע.. אתה מתחיל גם למצוא חן בעיני

כלומר לא ממש כמו מציאת חן שבין נשים וגברים... אבל אם אתה מבטיח לי לא רק עצמות... כעת סיקרנת אותי: אפשר לקבל את הדו"ח המפורט של התחקיר שעשית? בבקשה: המסקנה - כאן ועכשיו! פססטטטט... תתקרב רגע אלחש לך באוזן: אם הן רוצות עוד גבר-גבר אני ממליץ על עצמי (אתה יודע "אם אין אני לי מי לי" או "הנחתום כן מעיד על עיסתו" [שזה כמעט אותו דבר אבל אני לא כל כך אוהב את העיסה הזו] וגו') אבל אני מעדיף אותן יותר צעירות ממני בכמה שנים אז אולי אתה ואני עושים "החלפות"? על כל שתי "פושטיות" שלך אני נותן לך אחת בוגרת, בשלה. מנוסה וכאלה...

cruiser

New member
עזוב אני לא סוחר בנשים ...

מצידי קח את כולן, אין לי שום כוונות כאן. המסקנה היא - ואני לא מתכוון לתת דוח מפורט. ש.. הנשים מחפשות כמונו הגברים, אבל שזה יהיה רציני וקבוע. הצעירות דווקא (לא כולן ובלי להכליל) קופצות ממיטה למיטה. ואת זה אני לא אוהב. הריי מה רע בקשר קבוע שיש בו סקס טוב? ככה נחסך המון כאב ראש ולב מיותרים - ועדיף להגדיר את זה מהתחלה. נ"ב אח שלי למה בכלל אתה צריך שיסדרו לך - אולי הטעם שלי שוה משלך. וחוץ מזה קח יוזמה ותן פניות לנשים אם זה כאן או בעבודה או בסופרמרקט. תאתר את האחת שנראית לך וזרוק לה הערה רלוונטית לאותו הרגע ומשם תמשיך. ו...לווא דווקא צעירות - גם מבוגרות בגילך ילכו על זה - אני בטוח.

אלמרה

New member
תודה אחי... אתה אחלה!

הבעיה שלי שאין לי מושג איך מתחילים ואין לי שום "הערה רלבנטית" טובה שמצליחה בפעם הראשונה... אולי בכ"ז כג'סטה בין אחים אתה זורק לי רמז? אבל זכור! אני לא מתפשר - רק "הערות רלבנטיות" שמכניעות בחורות צעירות! תודה מראש, עד חצי המלכות.

cruiser

New member
ok אבל אל תחשוב שאני מקצוען ..

קודם כל אני אתן לך דוגמא של הצד הנשי איך הן עושות את זה (בחורה שהתחילה איתי בסופר שבוע שעבר) - היא היתה צרפתיה שמדברת קצת עברית ושאלה ליד המקרר של הסלטים למה רשום על החומוס "פיקנטי" ומה זה אומר. אז הסברתי לה שזה כנראה מתכוון לכך שהטעם קצת חריף (מאיפה ידעתי למה הכוונה ?). ואז היא ניפתחה ומשם זה זרם למרות שלא יצא כלום בסוף. בקשר אלינו זה יכול להיות 1000 דרכים וצורות כי אנחנו גברים ולכל אחד יש דרך משלו - הדרך שלנו היא בדר כלל הדרך האגרסיבית והלא עושה חשבון, אבל אל תנסה את הדרך הזאת - אני מציע לטבל את זה בהומור על ההתחלה

אלמרה

New member
אתה לא רק מקצוען

אתה פשוט אחלה אח... אני לומד כאן המון הודות לך. אל תגלה לאף אחד, טוב? אני חנון כזה, די ביישן וממש זקוק לדחיפה, עיצה טובה, משפט פתיחה טוב ממש יעזרו לי להתגבר על חרדת הסרוב...

cruiser

New member
אני לא אחראי לתוצאות :)

ואני רחוק מלשמש כיועץ אני מאמין ששאר הבחורות פה שמות אותנו בכיס הקטן בקטע הזה.

אלמרה

New member
מה לא? אתה כעת נוטש אותי ?

אני לא מסתדר עם הבחורות וצריך אותך כאן, הבטחת לי!

אלמרה

New member
או! כעת אתה ממש אחלה... תודה...

מה שלא הבנתי הוא האם "פיקנטי" זה טעם (חריף) או פירמה של יצרני מזון מוכן... סעאאמק כל הצרפתיות שבאות אגב דוקא לעיר שלי, מעולם לא פנו אלי לא בסופר ולא בחוף הים... אולי עלי לרדת גם לחוף לפעמים? מה אתה אומר? שמיכה, שמן שיזוף, ספר (בצרפתית, עוזר?) לא!! שתבין אחי, אני מדבר וקורא חופשי בצרפתית... אל תשאל אותי אם אני גם מצתרפת (ככה אומרים הצעירים "נותן נשיקה צרפתית") כי אני די בחור ביישן ולא נעים לי לספר דברים כל כך אינטימיים...

למעלה