למחבת? אש גבוהה או נמוכה? אני מתחילה עם אש גבוהה ובלי מכסה לצד א´ ואז הופכת, מנמיכה את האש וממכסה (מלשון כיסוי) את המחבת. רצוי כזה מזכוכית כדי שיהיה אפשר לראות אם זה כבר מוכן או לא.
פסח שעבר משום מה אבא שלי החליט לתת לי ולאחי מתנה לפסח בשם ההורים:סט הגשה יפני +אביזרים להכנת סושי.מה מוזר? ההורים שלנו לא נותנים לנו מתנות לפסח. אנחנו לא אוכלים סושי. אם יש מתכון קל,צימחוני (אני לא אוהבת דגים חוץ מ...)קל,קל בלי חומרים שצריך לנסוע עד יפן אז אחלה
סורי דיר - מניסיון, מי שלא אוהב דגים לא יאהב סושי אפילו צמחוני, כי מסביב לסושי יש דף של אצות, ולזה יש טעם חזק של ים.. אבל נראה, אני אחפש באיזור המתכונים עם החביתה/הירקות לבד - למרות שזה לא בדיוק זה... קל זה תמיד. ביפן לא הייתי עדין (מתכננת אבל שמעתי שיקר בטירוף..) אפשר להגיש בזה חמוצים - לא?
מרובעים ומזכוכית חלבית.מאד יפים להגשה.סושי צמחוני כבר אכלתי איזה פעמיים שלוש היה בסדר.לא השתגעתי. אולי יש לך רעיו מה לעשות עם ה"מחצלת הקטנה"שצורפה לסט על מנת לעזור בגלגול הסושי. חשבתי על כמהפתרונות:שטיחון לברבי לגילגול בלינצ´ס נו קדימה....רעיונות!
אפשר לעזור לצמח מטפס פצפון עם זה...כמו רשת כזותי. אפשר לעשות מזה סוכה לברבי שלך (הגג, נו איך קוראים לזה..) אפשר לעשות מזה "מנחת" לסירים חמים, או ישר להניח על זה ג´חנון לוהט.. אפשר לקשור את הקצוות אחד לשני ולעשות מזה שרשרת לגירפת מחמד קטנה. אפשר לעשות מזה כותל תלוי במטבח ולתקוע שמה פתקים קטנטנים של משאלות אותו דבר - מתלה קיסמים משומשים (יש אנשים שממש שומרים קיסמים משומשים - אל תשאלי..) אפשר לשבת על זה ולנסות ללחוש את מילות הקסם של השטיח המעופף הישן אפשר להניח עליו אפרוחים - שלא יהיה להם קר ברגליים ותמיד אפשר לגלגל את זה יפה, לעטוף ו...להגיש מתנה