בנות בועטות לביצים

בנות בועטות לביצים

היי בנות, האם המשפט שכתבתי הוא קלישאה? האם אתן באמת אוהבות לבעוט ומתי? תמיד? רק כשהוא מעצבן? מה אתן מרגישות אחרי שבעטתן בנו בכזה מקום? שאתן המין העליון? סתם משועשעות? איך אתך הכי אוהבות לבעוט? במסגרת מלחמת המינים... מחכה לשמוע תשובות....

פעם אחת בעטתי

באמצע סקס... אבל בלי כוונה. אפשר להגיד שלא הצטערתי, זה היה מצחיק ביותר. בכלל, מרגש לראות את הגבר מושפל לכמה רגעים.

פעמיים יצא...

לא אוהבת לבעוט, מסכנים זה נראה באמת כואב.... פעם אחת מישהו עיצבן אותי ובעטתי בצחוק יצא קצת חזק והוא החזיר לי נפנף אותי באויר קונג פו האבקות לא יודעת מה הלכנו מכות חחח יותר נכון קרעעע אותי... פעם אחרת, מישהו שלא הבין מה זה "לא" כבר עבר גדר של צחוק קיבל חזקקקקקקקקק בעיטה... כי הגיע לו!!!

בלאגנית

New member
אוי זה כזה משעשע

ומודה שיש מן תחושת עליונות ברגע שרואים את ה"מין החזק"(עאלק) מתפתל

בלאגנית היחידה שאמרה את מה שלדעתי

רוב הבנות מרגישות. יש פהאלמנט חזק של מלחמת המינים

pain is MY love

New member
אצלי זה תחביב ../images/Emo13.gif

ואני לא מגזימה... אני תמיד בועטת! כל מסיבה שאני רוקדת עם מישהו אם הוא רק זורק מילה אחת לא במקום אני ישר בועטת כמובן שזה בצחוק ולא כדי לגרום כאב אז תקראו לי פסיכופטית אבל אותי זה ממש משעשע

Shining Dark

New member
../images/Emo2.gif אני בשוק!

וואי... תחביב? את רוצה שיבעטו לך? שתהיו בריאות.. אני בעטתי פעמיים כי הייתי בסכנה והגנתי על עצמי בשביל לברוח.. ככה סתם, בחיים לא! זה מסוכן.. זה יכול לפגוע בפוריות שלהם.. בלי קשר לעליונות ולכלום.. פשוט מסוכן וכואב! אני פשוט בהלם מהתגובות פה!

בלאגנית

New member
יכול לפגוע בפוריות? מאיפה שמעת זאת?

תביאי לינק או משהו... אם כך אז ככל הנראה שאפסיק.

הכל ברמת השפיות ../images/Emo193.gif

נא לקחת נשימה עמוקה. בחיים לא היה עולה על דעתי לסרס גבר חף מפשע. והכאב...תתפלאי, אבל יש כאלה שנהנים מזה (ואני חושדת שכותב ההודעה המקורית הוא אחד מהם).

pain is MY love

New member
חחחח מה את בהלם?

אני לא בועטת ברמה שהבחור לא יוכל להביא ילדים לעולם!!!! כמו הילדים בגן שמושכים בצמות לבנות... ככה רק עם ביצים

Paranoid Eyes

New member
מאיפה את יודעת

איזה השפעה תהיה לבעיטה הקטנטנה שלך? מה, אתן חולות נפש? תתעסקו בדברים יותר חשובים בבקשה. לא יאומן.

pain is MY love

New member
יודעת מה?

כן! אני חולת נפש מופרעת! ממש מסוכן לתת לי לצאת להסתובב ברחובות!!! אבל ככה אני אוהבת את עצמי

Paranoid Eyes

New member
הממ אני לא יודעת מה איתך

אבל זה כואב, ולעשות את זה סתם כי בא לך או כי זה משעשע אותך, או אפילו אם נראה לך שזה ממש בעיטה קטנה.. זה עדיין מטומטם ומפגר. מה אתן בגנון?

למעלה