בנות בועטות לביצים

אני לא דיברתי על לעשות את זה סתם

ככה... אני לא הולכת ובועטת סתם לאנשים בביצים (האמת, אני בכלל לא עושה את זה). דיברתי בכלל על קונוטציה מינית של שליטה נשית והשפלת הגבר.

RVD18

New member
מה את מתפארת בזה?

את לא נורמלית מרינה. אני במקומך הייתי מתבייש בעצמי. אם היית אומרת לי מילה לא במקום והייתי נוגע לך במקום רגיש זה נראה לך בסדר? זה לא נראה לי משעשע. יש לך תחביבים מוזרים בחיי.

pain is MY love

New member
נכון. מסכימה בהחלט

אבל אתה יודע כל אחד בוחר לעצמו את התחביבים...זכותי

חחח הלוואי שהיה ליאת האומץ....

יש אחד שבאמת מגיע לו... אבל אף פעם אין את האומץ... האמת שדי נחמדה המחשבה שיש לנו את השליטה באיזור אחד שמשפיע כ"כ... זה די משעשע

על פוריות וכאב

א. כאב... אין הכוונה לבעיטות חזקות. זה כואב מדי, ולא בריא. הכוונה היא ל"מלמחת המינים" כלומר - מלחמת המינים, ולא הרס וכאב בין המינים, למי שלא הבינה. ב. פוריות - מן הסתם בעיטה חזקה עלולה להזיק גם לפוריות - אבל כמו שאמרתי ב א' לא התכוונתי לבעיטה חזקה,אלא לסימון מלחמת מינים, ולאולה - אני לא מכיר גברים שנהנים מהכאב הזה. תחשבי שזה כמו שמישהו יבעט לך ב-ח-ו-ז-ק בחזה. בכל אופן אין הכוונה לכאב אלא רק למלחמה של מינים, שאיששה את השערתי כי נשים רואות בזה מלחמת מינים.

../images/Emo41.gifעוד שאלה על אותו משקל..

בנים.. זה נכון שלתתן סטירות לבות עושה לכם את זה? מתי הכי כיף לעשות את זה? אחרי שהיא הביכה אתכן מול החברה? כשהן לא מסכימות לרדת? תמיד? מה אתם מרגישים אחרי שנתתם את הסטירה בכזאת סיטואציה? שאתם המין העליון? סתם משועשעים? איך אתם הכי אוהבים להכאיב? במסגרת מלחמת המינים... <כמובן> <עושה ניסוי איך תגיבו לגבר הראשון שיעיז לענות על זה..>

סטירות

היי כל הסיטואציות שאמרת מתאימות לסטירה (לא כואבת לכל הסאדיסטיות שענו קודם) פרט ללא רוצה לרדת שאת זה אפשר להבין שמדי פעם לא בא (בכל זאת זה מחניק, שלא לדבר על מה שיוצא בסוף) חחח בכל אופן, איך אני מרגיש? סטירה עדינה או צביטה בציצי, כמוהה בעיני השרשור שאני פתחתי - כמוהה כבעיטה בביצים. הכל בצורה שפויה וכמובן לא מזיקה!!!!!!!! שבוע טוב לבנים (ולבנות)

מי שהיה נותן לי סטירה 'עדינה' או

צביטה מכאיבה בציצי היה יכול למצוא את עצמו מחוץ ל'ועד הורים' בגלגול הזה..... והבעיטה בבצים היתה כואבת - אולי מאד כואבת.... מה זה סטירה 'בצורה שפויה'??

סטירה שפויה

היי אולה תסביר לך מה זה סטירה שפויה (או סטירה בישבן, או משיכת שיער קלה) היא הטיפוס לפי הקינקים שהיא ציינה. דברו על זה בפרטי. מי שתמשוך לי בשער, אני נושך אותה :) חהחהחה חולה על השער שלי ררררררר (חמסה בלי עין הרע) טפו טפו מלח ולישון כבר מאוחר

סטירות....? לא נותן סטירות..

מה שכן.. אני אוהב לתפוס לבחורה בשיער באמצע..ולהוריד לה את הראש טיפה אחורה... וככה גם אפשר להתעלקק לה בצואר..

למעלה