מידה 42 בנעליים?
על איזה גובה???? מעניין אותי.
מידה 42 בנעליים?לא הגעתן אלי....
42 זו בעיההלואי עלי![]()
![]()
על איזה גובה???? מעניין אותי.
מידה 42 בנעליים?לא הגעתן אלי....
42 זו בעיההלואי עלי![]()
![]()
בנות - הכינו מתלחתכן לחורף!![]()
נראה שהחורף הגיע סוף סוף... אז מה צריך להכין לקראתו? מכירות את הסיטואציה כשנכנסים מאחורי הפרגוד להתפשט וזה לוקח המון זמן, והרופא אומר לך "תודיעי לי כשאת מוכנה", ונראה כאילו נצח עובר עד אז? ואחרי הבדיקה, הוא יוצא, סוגר אחריו את הוילון, ואת מתחילה להתלבש במהירות בזמן שהוא רושם שם, ותמיד מסתבכת עם המכנסיים והנעליים ובסוף יוצאת כשאת עדיין קושרת את השרוכים? אז מה צריך שיהיה בארון לימים של בדיקות:חולצות עם שרוול ארוך אבל רחב - שיהיה קל להפשיל בשביל בדיקות הדם. החולצה עצמה רצוי שתהיה מעט ארוכה ותגיע עד לירכיים, יותר נעים כששוכבים על הכסא הנחמד או ב-US ולא *הכל* בחוץ אלא רק החלקים החיוניים.
מכנסיים / חצאיות שקל לפשוט ולרכוס חזרה (תשכחו מכל האבזמים המורכבים). רצוי אם אפשר כאלה שמשאירים מקום לצמיג ההורמונים ולא מדגישים אותו עוד יותר.
גרבונים - OUT (עד שפושטים, עד שלובשים...), גרביים - IN.
נעליים - קלות לרכיסה ולחליצה. מגפונים מומלצים בחום. תוספות, המלצות ועצות יתקבלו בשמחה.![]()
גם אני בעד חצאיות ושמלותבנות - הכינו מתלחתכן לחורף!![]()
נראה שהחורף הגיע סוף סוף... אז מה צריך להכין לקראתו? מכירות את הסיטואציה כשנכנסים מאחורי הפרגוד להתפשט וזה לוקח המון זמן, והרופא אומר לך "תודיעי לי כשאת מוכנה", ונראה כאילו נצח עובר עד אז? ואחרי הבדיקה, הוא יוצא, סוגר אחריו את הוילון, ואת מתחילה להתלבש במהירות בזמן שהוא רושם שם, ותמיד מסתבכת עם המכנסיים והנעליים ובסוף יוצאת כשאת עדיין קושרת את השרוכים? אז מה צריך שיהיה בארון לימים של בדיקות:חולצות עם שרוול ארוך אבל רחב - שיהיה קל להפשיל בשביל בדיקות הדם. החולצה עצמה רצוי שתהיה מעט ארוכה ותגיע עד לירכיים, יותר נעים כששוכבים על הכסא הנחמד או ב-US ולא *הכל* בחוץ אלא רק החלקים החיוניים.
מכנסיים / חצאיות שקל לפשוט ולרכוס חזרה (תשכחו מכל האבזמים המורכבים). רצוי אם אפשר כאלה שמשאירים מקום לצמיג ההורמונים ולא מדגישים אותו עוד יותר.
גרבונים - OUT (עד שפושטים, עד שלובשים...), גרביים - IN.
נעליים - קלות לרכיסה ולחליצה. מגפונים מומלצים בחום. תוספות, המלצות ועצות יתקבלו בשמחה.![]()
אף פעם לא באתי בחצאית.גם אני בעד חצאיות ושמלות
אם הרופא שלי לא היה מכיר את ירון הוא בטוח היה חושב שאני דתיה. מעולם הוא לא ראה אותי במכנסיים. טוב, חוץ מאשר בזמן ההריון.![]()
סיפור קצת מביך, עניין הבגדיםאף פעם לא באתי בחצאית.
אבל אני כבר מתורגלת, תוך שניות אני מוכנה לקרב. ועד שהוא רושם את התוצאות בדף המעקב אני כבר מקפצת החוצה תוך כדי קשירת שרוכים וכפתור מכנסים.
סיפור קצת מביך, עניין הבגדים![]()
פעם לפני הרבה מאוד זמן - כשהייתי מגיעה לרופא נשים לבדיקה שגרתית ומרשם לגלולות (זוכרות תקופה כזאת?) הייתי נבוכה מכל ההתפשטות והבדיקות הפולשניות. בבדיקות הקודמות כל כך התרגלתי, שבשלב מסוים הייתי פותחת כפתור או שניים כבר בשיחה עם הרופא, ולפני שהיה אומר- 'תיכנסי מאחורי הוילון ותורידי חלק תחתון' כבר הייתי באמצעו של מופע סטריפטיז לוהט... כשכבר הייתי בהריון ובאתי לבדיקה עם מתמר חיצוני- לא התבלבלתי, כמובן, ומיהרתי להוריד תחתונים![]()
אכן פאדיחה מטורפת![]()
לי זה קרה כשהייתי באשפוז בשמירת הריון, הרופאה באה לראות אותי בערב (והתרגלתי כבר שכל מי שמגיע דוחף ידיים כברכת שלום) וכבר התחלתי להתפשט כשפתאום היא שואלת אותי "מה את עושה"? מהמביכים שבמקרים![]()
עד היום אני מתפדחת!!!סיפור קצת מביך, עניין הבגדים![]()
פעם לפני הרבה מאוד זמן - כשהייתי מגיעה לרופא נשים לבדיקה שגרתית ומרשם לגלולות (זוכרות תקופה כזאת?) הייתי נבוכה מכל ההתפשטות והבדיקות הפולשניות. בבדיקות הקודמות כל כך התרגלתי, שבשלב מסוים הייתי פותחת כפתור או שניים כבר בשיחה עם הרופא, ולפני שהיה אומר- 'תיכנסי מאחורי הוילון ותורידי חלק תחתון' כבר הייתי באמצעו של מופע סטריפטיז לוהט... כשכבר הייתי בהריון ובאתי לבדיקה עם מתמר חיצוני- לא התבלבלתי, כמובן, ומיהרתי להוריד תחתונים![]()
נראה לי שזה אותו רופא...עד היום אני מתפדחת!!!
הרופא שלי,שהוא מבחינה מקצועית מדהים ועדין,מה לעשות לא יודע לסתום את הפה בזמן הבדיקה,הוא חייב לפדח אותי. תמיד כשאני מגיעה הוא אומר לי:נו מוכנה לעלות על הרמפה? בזמן הבדיקה הוא אומר:וואאו אצלך זה הולך כל כך בקלות,איזה רחם נחמד, איזה שחלות יפיפיות...הכל מקסים (חוץ מלהיכנס להריון). נראה לי שאף פעם לא אתגבר על זה! קטן עלינו....לא?????????
לרירית שלי אפילו עמית לא מוצאנראה לי שזה אותו רופא...
פרופ' עמית? תמיד יש לו מחמאות- איזו רירית יפה, זקיקים יפים עשית היום וכו'
גם לרופא שלי יש דיעה בנושאלרירית שלי אפילו עמית לא מוצא
מחמאות![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.