גברת כפר סבא... למה שלא תעשי בבי"ח "מאיר"? יש להם מכון גנטי מצויין! קצת פטריוטיזם לעירך ומוסדותיה!
ע ענת איתן New member 30/10/01 #19 גברת כפר סבא... למה שלא תעשי בבי"ח "מאיר"? יש להם מכון גנטי מצויין! קצת פטריוטיזם לעירך ומוסדותיה!
ע עידית ד New member 30/10/01 #21 איכססססס!!! ../images/Emo5.gif לשם החלטתי להגיע רק בשקית למרתף איפה שהמקררים נמצאים אני לא אוהבת את המקום הזה חוץ מזה אני רעננית בדמי וברוחי ושם אין מכון גנטי
איכססססס!!! ../images/Emo5.gif לשם החלטתי להגיע רק בשקית למרתף איפה שהמקררים נמצאים אני לא אוהבת את המקום הזה חוץ מזה אני רעננית בדמי וברוחי ושם אין מכון גנטי
ע ענת איתן New member 30/10/01 #22 רעננית ברוחך? ../images/Emo67.gif טוב שלא מוסקבאית בנשמתך , כי שם אני בטח לא יודעת איפה המכון הגנטי... בכל אופן - ניסיתי!
רעננית ברוחך? ../images/Emo67.gif טוב שלא מוסקבאית בנשמתך , כי שם אני בטח לא יודעת איפה המכון הגנטי... בכל אופן - ניסיתי!
S salpter New member 30/10/01 #24 מדיקל סנטר הרצליה. באזור השרון רק שם!!! כולל מי שפיר!!!!! אין כמו הבלאגן במאיר (הוי סליחה אסור להכפיש באינטרנט) לסיפורים מזוועים התקשרו. דפנה.
מדיקל סנטר הרצליה. באזור השרון רק שם!!! כולל מי שפיר!!!!! אין כמו הבלאגן במאיר (הוי סליחה אסור להכפיש באינטרנט) לסיפורים מזוועים התקשרו. דפנה.
ש שמש קטנה New member 30/10/01 #25 לבי"ח מאיר הולכים רק כשיש שפעת בעלי הציץ לפורום וזה מה שהיה לו להגיד. אז כתבתי. (הוא צריך להתחיל מתישהו, לא?)
לבי"ח מאיר הולכים רק כשיש שפעת בעלי הציץ לפורום וזה מה שהיה לו להגיד. אז כתבתי. (הוא צריך להתחיל מתישהו, לא?)
A anat eitan New member 30/10/01 #26 ת´אמת , דפנה? מה שכתבת גורם לי לחששות רציניים כרגע , בסגנון: "אולי כל התשובות השליליות שקיבלתי מ"מאיר" לגבי הבדיקות הגנטיות הן שגויות ואני נשאית של הכל?"... סתם , משתפת אותך. אני דווקא התרשמתי שם מאוד לטובה מהמכון הגנטי.
ת´אמת , דפנה? מה שכתבת גורם לי לחששות רציניים כרגע , בסגנון: "אולי כל התשובות השליליות שקיבלתי מ"מאיר" לגבי הבדיקות הגנטיות הן שגויות ואני נשאית של הכל?"... סתם , משתפת אותך. אני דווקא התרשמתי שם מאוד לטובה מהמכון הגנטי.