תשעה חודשים
N naamamushki New member 10/10/04 #23 ואגב זה היה בזכות - חודש של טיפולי דיקור סיני, כמה כדורי איקוקלמין - ועיצוב חדר לאחיינית שלי לפני הלידה שלה - הכל יחד והמערכת כנראה נרגעה ואורז הגיעה לה...
ואגב זה היה בזכות - חודש של טיפולי דיקור סיני, כמה כדורי איקוקלמין - ועיצוב חדר לאחיינית שלי לפני הלידה שלה - הכל יחד והמערכת כנראה נרגעה ואורז הגיעה לה...
B baffy New member 10/10/04 #24 בהריון הראשון אחרי שלושה חודשים ובהריון הנוכחי אחרי שנה וקצת עם שלוש הפלות בדרך.
ט טופולינה New member 10/10/04 #25 שבועיים, הפסקתי גלולות, לא קיבלתי א את הווסת הראשונה כי ישר נקלטנו....
S shelley11d New member 10/10/04 #31 בנסיון השני היה הריון כימי, אחריו חודש מנוחה ואח"כ ארבעה חודשים. סה"כ - 7 חודשים.
ה היידי אור New member 10/10/04 #30 אממממ בהריון הראשון- 8 חודשים בהריון שני- שנה ו-8 חודשים... בשלישי יהיה שנתיים ו-8?????? בכל פעם זה יותר ויותר קשה...
אממממ בהריון הראשון- 8 חודשים בהריון שני- שנה ו-8 חודשים... בשלישי יהיה שנתיים ו-8?????? בכל פעם זה יותר ויותר קשה...
ה הפעם הראשונה שלי New member 10/10/04 #33 בהריון הראשון כבר בחודש הראשון אבל הוא לא התפתח ואז חיכינו מחזור אחד וההריון השני נקלט בחודש הרביעי לנסיונות
בהריון הראשון כבר בחודש הראשון אבל הוא לא התפתח ואז חיכינו מחזור אחד וההריון השני נקלט בחודש הרביעי לנסיונות
מ מיצמיצית New member 10/10/04 #35 צ'יק צ'ק עם בדיקת ביוץ לאחר הפלה טבעית שעברתי, הרופא ביקש שננסה לאחר 3 חודשים. ניסינו וניסינו במשך 3 חודשים ו..כלום. אז החלטתי לרכוש ערכה לבדיקת ביוץ וזה עבד!!
צ'יק צ'ק עם בדיקת ביוץ לאחר הפלה טבעית שעברתי, הרופא ביקש שננסה לאחר 3 חודשים. ניסינו וניסינו במשך 3 חודשים ו..כלום. אז החלטתי לרכוש ערכה לבדיקת ביוץ וזה עבד!!
ג גיליה New member 10/10/04 #37 שלוש שנים מתוכם, קצת פחות משנה ניסיונות טבעיים ואח"כ עוד שנתיים טיפולים. בסוף הריתי באופן טבעי כשהחלטנו לעשות פסק זמן ולחשוב...
שלוש שנים מתוכם, קצת פחות משנה ניסיונות טבעיים ואח"כ עוד שנתיים טיפולים. בסוף הריתי באופן טבעי כשהחלטנו לעשות פסק זמן ולחשוב...
M mili999 New member 10/10/04 #38 2 מחזורים בשני ההריונות יש לי ילדים צייתנים (בתור עובר) - הרופא המליץ לחכות חודש מסיום הגלולות.
L loligos New member 10/10/04 #39 הריון ראשון הריון ראשון- שלשה חדשים שני - ציק צק שלישי - שמונה חודשים )גלולות( ורביעי אחרי הסרת התקן תוך רחמי - מחזור אחד ונקלטנו איזה כייף
הריון ראשון הריון ראשון- שלשה חדשים שני - ציק צק שלישי - שמונה חודשים )גלולות( ורביעי אחרי הסרת התקן תוך רחמי - מחזור אחד ונקלטנו איזה כייף
T talitu New member 10/10/04 #40 2 מחזורים אבל הפסקה של 5 חודשים מגלולות. 3 חודשים "שמרנו" ואז היו חודשיים שלא נקלטתי וגם המחזור לא היה סדיר (כל 38 יום בערך) שבוע לפני הביוץ שבו נקלטתי הלכתי לטיפול שיאצו לאזן את הגוף ולשמחתי הגוף אכן התאזן וקלט את הבייבי שלנו!!!
2 מחזורים אבל הפסקה של 5 חודשים מגלולות. 3 חודשים "שמרנו" ואז היו חודשיים שלא נקלטתי וגם המחזור לא היה סדיר (כל 38 יום בערך) שבוע לפני הביוץ שבו נקלטתי הלכתי לטיפול שיאצו לאזן את הגוף ולשמחתי הגוף אכן התאזן וקלט את הבייבי שלנו!!!