בנות ושיחות בפלאפון:)

TalKz

New member
בנות ושיחות בפלאפון:)

זה רק אני? או שרוב הבנות שנתקלתי בהן בשנה האחרונה אין להן שיחות בפלא בכלל (רק נכנסות) \ יש להן רק טוקמאן של 50 שח ?
זה תופעה
מישהו מוכן לחקור את זה ?!?!

pardoi

New member
בנות כמה הן??

לדעתי זה משהו נפוץ אצל ילדות בנות 14-15 בערך...

pardoi

New member
אם כבר זה צאי מזה

וככה זה בסביבה שלי..אולי זה מה שזכור לי מהגילאים האלה. אבל נכון לגילי ה"מופלג" (23)....אני לא מכירה אף אחת בגילי שיש לה טוקמן או בלי שיחות יוצאות בכלל

pardoi

New member
ואגב..

הסיבה שלדעתי זה ככה כי בגילאים האלה ההורים עוד מממנים את השיחות של הילדים/ילדות שלהם, ויש להם את הכח והשליטה.

בוא נגיד - הרוב בגילאים האלה..

אני מכירה גם אנשים בגילך המופלג ויותר בלי שיחות שהם ניתקו לעצמם!!! יש אנשים שלא יכולים בלי פלאפון בלי לדבר, ולא תמיד יש להם כסף לחשבון.... אל תהיה כזה שטחי...!!! יש לי ידיד בן 28 (!!!) על טוקמן.. למה? כי הוא אוהב לדבר!! וחבל לו להוציא כל חודש מאות שקלים לאויר... טוקמן הוא קונה פעם ב... וחוסך במילים...:) היה פעם מישהו באוטובוס בן 22 אחרי צבא וביקש ממני לעשות לו סיסמא לשיחות יוצאות!!! יש גם כאלה...

pardoi

New member
ושוב...בואי נגיד

אני בחורה למקרה שלא הבנת... ואני לא אומרת שלא יכול לקרות דבר כזה רק שזה יותר נפוץ בגילאים האלה... ומה הקשר לשטחי? באנדם שעובד ומפרנס את עצמו לדעתי טוקמן זה סתם בולשיט כי ברגע שנגמר הוא תמיד יכול ללכת לקנות ואז זה יוצא אותו דבר... וחיילים זה דבר אחר לגמרי...אצלם זה מובן ולגיטימי (פחות אצל קרביים לדיתי אבל עדיין)

pardoi

New member
תיקונים...

סורי אני דיסלקטית מקלדת... באנדם=בנאדם לדיתי=לדעתי (אני קטנונית , קורה)

מסכימה עם זה

זה יותר נפוץ עד הצבא....!!! אבל יש הרבה גם שאחריו בלי שיחות יוצאות מכל מיני סיבות.... ואני פחות מדברת על טוקמן יותר על חסימת שיחות! אבל יש מהכל... וזה לא כזה "מוזר" כמו שהרבה חושבים....(וזה מה שמעצבן אותי!) כל אחד עושה את השיקולים שלו....!!!

pardoi

New member
ברור שלא...

שזה לא כזה מוזר...ועוד יותר ברור שכל אחד עושה את השיקולים שלו...

pardoi

New member
חחחח

nice to know מזל שנכנסתי לפורום הזה אחרת הייתי חייה כל חיי בשקר אחד גדול...

pardoi

New member
נו צוחקים איתך...

זה נקרה ציניות....סוג של הומור....

סבבה..

יש עליי הרבה מאוד לחץ כרגע אז אני די נפגעת מהר ומתפרצת מהר...הפתיל מאוד קצר עכשיו.. ואני לא סובלת ציניות..אז בכלל... מצטערת שבהתחלה יצאה פאדיחה ולא שמתי לב למה שכתבת....

pardoi

New member
דבר ראשון

אני מקווה שהלחץ יירד ממך מהר, אני מזהירה מראש בדר"כ התגובות שלי הן דיי ציניות כי אני כזאת-צינית, אז שוב, מראש אם קורה מצב כזה תעירי את תשומת ליבי כי זה הכי לא במטרה לפגוע.. אה כן..ולגיטימי שתחשבי שאני גבר..הכינוי הזה כבר 200 שנה לפני שהייתי מתוחכמת מספיק בשביל לבחור אחד נשי יותר (זה שילוב של שם המשפחה שלי והשם הפרטי...)

למעלה