בנות ושיחות בפלאפון:)

Cobe Anan

New member
בטוחה שזה המקור של השם?

ואני כבר חשבתי שאת פארודיה על האנושות... ואגב, שדונת- מצטער אם זה היה מעליב, זאת היתה עקיצה ידידותית.. גם אני מאחל לך פריקת לחץ בהקדם האפשרי:)

מכיתה ט אין לי

כי פשוט בנות אוהבות לדבר...!!! יש קטע שבין בנים השיחה הכי הרבה 5 דקות (וזה אולי מוגזם..) בין בנות עם חברות שלי זה תמיד יהיה מעבר ל10 דקות עד שעה ויותר.. לפני כמה שנים ניתקו לי הכל טלפון, פלאפון... אחרי איזה שנה עשו לי חסימת שיחות יוצאות בנייד אז יש רק הודעות.. שזה יותר זול ולפחות יש לי קשר עם העולם חחח לא מזמן החזירו שיחות יוצאות לבית.. ולקח לי כמה חודשים לעכל שאפשר להתקשר מהבית...!!! אני כבר ממש לא כמו שפעם.. למדתי לקח ואני מודה להורים שלי שעשו את זה !!! בקרוב בצבא אולי אני אפתח את השיחות.... כי נראה לי אני אצטרך אותם... תכלס יש אנשים שיש להם שיחות הם מדברים הרבה... כל פעם שמשעמם מדברים... וכואב הלב בחשבון... אז זה לא כזה מוזר זה פשוט כי צריך! חבל על הכסף שהולך סתם...

pain is MY love

New member
גם לי ניתקו את הטלפון לא פעם

כי באמת שהחשבונות אצל הבנות מסוגלים להגיע למספרים אסטרונומיים. אבל עכשיו לא אכפת לי כי צה"ל משלם

TalKz

New member
אף פעם לא ראיתי בן שאומר

אתה יכול להתקשר אלי? כי אין לי שיחות בפלא!" האם אני צודק? :) או שאני סתם שובניסט מגעיל פויה עלי?

pain is MY love

New member
לא לגמרי צודק

אבל בנים לא אוהבים לעשות שיחות נפש בפלאפון בדרך כלל בגלל זה החשבונות שלהם יותר נמוכים ואין צורך לנתק להם את המכשיר

lb22

New member
לא בדיוק צה"ל משלם :)

אלא יותר ההורים של המדינה משלמים :)

pain is MY love

New member
תמיד יהיה לך מה להגיד אה?!

את חשבון המירס שלי דן חלוץ בכבודו ובעצמו משלם אוקיי?!

lb22

New member
אני לא מבין מה את לחוצה

כמו טמפון... קצת הומור/ציניות/אני לא יודע מה ... אבל היי אם את חושבת שזה בחינם סבבה לך.....

pain is MY love

New member
תאמין לי

שהחשבון רשום על שמי ואני מבחינה בזה.. תודה על הדאגה והעזרה ואני לא לחוצה פשוט יש לי פתיל מאוד קצר ואתה הדלקת אותו כבר ממזמן..

דנדוש20

New member
אולי

הן סתם אומרות שאין להן שיחות כי הן לא רוצות להיות אלו שמתקשרות פעם הייתי כזו

TalKz

New member
לאקסית שלי שהייתי איתה 9 חודשים

לא היה שיחות.. אז תעשי לי טובה :]

מיטללל

New member
אהמ

זה בדרך כלל קיים אצל ילדות בסביבות גיל 13,14,15. שאני מכירה רק מישהי אחת, בסביבות הגיל שלי (20 ככה) שיש לה טוקמאן. אבא שלה מגביל אותה לשיחות ב- 100 שקל ומה הסתומה עושה? שולחת smsים בעוד 200 :) היא הכי ילדה קטנה בעולם
נשמע לי דיי מוזר. באיזה אזור אתה מכיר את רוב הבנות האלו? בנות כמה הן? אגב, לדעתי תופעה יותר זו תופעת ה"תתקשר אליי". בצבא הייתי עושה את זה בלי סוף, שולחת sms לידידים להתקשר אליי כי הייתי מתקמצנת :) או מתקשרת ואומרת: "תתקשר אליי".
אבל זה עוד תופעה שעברה לי :)

pardoi

New member
../images/Emo45.gif

מסתבר שאני לא היחידה שחושבת ככה... לדעתתי זה נמשך מקסימום עד הצבא ו/או עד מתי שההורים מפסיקים לשלם (אם זה קיים בכלל כמובן)

TalKz

New member
אמממ לא יודע, לא זוכר ת'אמת

אבל זה גם מגילאים של 20+!

ChilD SouL

New member
אם כבר הזכרת חברים...

ההורים של חברה שלי מגבילים אותה ב-100 ש"ח חשבון טלפון, אפילו פחות. אחרת...
פעם אחת היא קיבלה חשבון 120 שקלים חדשים וכמעט קברה ת'עצמה.

Zoharrr

New member
גם ההורים שלי :)

אבל הם פחות נוקשים... מבליגים על יותר מזה, כל עוד זה פחות מ 200 אני לא חוטפת על הראש... ויש לי עסקאות ממש טובות, 500 סמסים ב 50 ש"ח בחודש... :)

למעלה