בנות זה עם חרא. מה הסוד.

salam9

New member
בנות זה עם חרא. מה הסוד.

בתור אדם עובד קצת חסר אמצעים..<מינוס ענק+חשבון בנק מעוקל+אין רכב> הופכים את חיי הדייטים לגרועים ביותר. מי עשה אתכן כל כך שיטחיות?!

מיטללל

New member
ככה נולדנו ../images/Emo190.gif

לא יודעת אם אתה חושב על כל הבנות דברים כל כך שליליים (כמו שמתגלה בהודעות שלך) אולי אתה משדר את זה ולכן חיי הדיטים שלך כ"כ לא מוצלחים? או אולי, בגלל המצב הכלכלי אתה מביא את המרמור לדייטים? (מן הסתם, זה מצב לא פשוט) כי, האמת לרובנו, כסף זה לא הדבר החשוב ביותר.

salam9

New member
לא. את טועה

אני לא מביא איתי כלום וזה לא מה שאני משדר. לרוב זה קורה ברגע שאני מודיע שאין לי רכב. ועד שמגיעים לדייט ואני חושב שהנה הגיע בחורה לא שטחית, מגיע סוף הדייט והיא מודיעה לי שבלי רכב זה לא יסתדר בינינו. גם אם היא הייתה גרה מטר וחצי לא, אני לא ממורמר בגלל המצב הכלכלי שלי. אני מסתדר נהדר עם תח"צ. עוד רעיונות מישהו?

מיטללל

New member
"מודיע"

זו לא אמורה להיות הכרזה כזו גורלית. (בן כמה אתה אגב?) ושוב קשה לי להאמין, שאחרי דייט מהנה, שהכיל בתוכו כיף, עניין, שיחה מרתקת, בחורה תפסול אותך כי "אין לך רכב". (ככה אמרו לך?) אם זה המצב אז או שיש סיבות אחרות שמובילות לחוסר ההצלחה (עיין ההודעה הראשונה שלי) ויותר קל לך להאשים את חוסר ההצלחה בחוסר הרכב במקום להתמודד איתן. או שאתה פשוט יוצא עם הבחורות הלא נכונות.

מיטללל

New member
והבהרה

יש בנות שלא יצאו עם בחור מרושש בכלל פרט אם אין לו רכב אבל לא כל אחת. ולא אם יש "פרפרים בבטן".

Gali W

New member
א. בנות זה לא עם

ב. עם גישה כמו שלך, מי תרצה אותך?.

llika

New member
בכדי להגיע צריך ../images/Emo73.gif

לא חשוב אם לבחורה או לגבר, חייב להיות אמצעי תחבורה . צורך בסיסי.

נועם m

New member
השאלה היא...

אם אתה מקצין את המצב שלך. אם אתה מציג את עצמך בתור "אוי אוי אוי אין לי רכב" מהשניה הראשונה, זה בעייתי. אם אתה מציג את העניין כשולי וחסר משמעות, אין סיבה שהבחורה שאתך תחשוב אחרת. כמובן שגם במצב כלכלי דחוק אי אפשר להיות קמצנים ולדבר כל הזמן על כסף... זה ירתיע כל אחד... וכן, תמיד יהיו בחורות מטומטמות ושטחיות שזה מה שחשוב להן. אבל הרבה גם לא. אם יצאת עם רק כאלה עכשיו אולי כדאי לסנן יותר בחכמה... אבל, לפני הכל תבדוק טוב טוב עם עצמך אם אתה לא זקוק לאיזשהו שינוי בגישה...

למה אתה מכליל!?!?

אולי באמת תבדוק קודם את הגישה שלך...ואיך אתה מתאר את העניין האישי שלך לבחורה... פה הגעת וישר רשמת בהודעה את הבעיות האישיות שלך. סבבה בעיה של רכב לא כל בחורה מחפשת מישהו עם רכב!!!! אבל שאר הבעיות... אפשר לחסוך מלספר לכולם!!

Piren

New member
גילית את סוד היקום

לאנשים איכפת מדברים כמו כסף ותחבורה. כל מי שאומר "ממש לא איכפת לי" (בן או בת) הוא\היא שקרן או בהכחשה מטורפת. אני רוצה לראות את הבחורה שתצא עם בחור למועדון האהוב עליה באוטובוס או אפילו יותר גרוע, הוא יחנה מול הכניסה עם החיפושת 68 (לא משופצת) שלו, וכשהוא לובש חולצה פשוטה מהשוק ונייקי של 1998. זה יפעל כמובן גם הפוך. כסף \ תחבורה \ לבוש הוא פקטור בדיוק כמו משקל, גובה, צבע עיניים דת וכו'. ואני בטוח שגם אתה (וכולם פה, אחד אחד) יפסלו בן אדם לפי פריט יחיד או כמה בודדים, שהם פשוט לא מקבלים אותו. זה לא עושה אותך שיטחי. שיטחי, זה כאשר הפריט הזה בלבד, יאשר לך את אותו הבן אדם. יענו - בחורה שתצא עם זקן מגעיל רק כי יש לו כסף (לא שיש לי בעייה עם כסף), או בחור שיצא עם בחורה רק כי יש לה ציצים גדולים (לא שיש לי בעייה עם ציצים גדולים). קיצר, כולם פה צריכים להתמודד ולהשלים עם זה שכולנו מנייקים, אבל זה רק אנושי

למעלה