בנות זה עם חרא. מה הסוד.

הקס

New member
דווקא לא נכון

לא כזה גורם משפיע. היו מקרים שהיו לי קטעים לא רציניים עם בנות ובסופו של דבר דרכי הן הכירו את חברים שלי והתחילו לצאת איתם ועוד חברים שנוסעים באוטובוס ואין להם גרוש על הנשמה בעוד לי יש דירה אוטו וכסף. עניין של גישה. אני למשל מנייק ושם זין על כל אותן בנות שהצלחתי להשיג בכזאת כלות אז אני מגיע לזיונים נטו והן לא נפתחות כלפיי מעבר לזה...והם מחזרים אחרי אותן בנות ואשכרה יוצאים איתן ומפתחים מערכות יחסים

orrin

New member
נתחיל בזה שבנות זה לא עם

ונמשיך בזה שגם אם יש משהו במה שכתבת- הדרך שהצגת את זה יוצרת אנטי. ואולי, רק אולי, זה מה שקורה לך בדייטים. יכולה להגיד לך שיצאתי שנתיים עם מישהו שגר שעתיים נסיעה ממני- ושנינו היינו בלי רכב רוב הזמן- וזה ממש לא הפריע. כי זה לא היה המרכז. אם אתה בא לדייט ואומר לה "כן אני יודע שתזרקי אותי כי אין לי אוטו ובנות זה עם שטחי של חרא" היא בכלל לא תחשוב אם אתה נחמד או סקסי, היא ישר תגיד "מי זה הממורמר הזה ומה אני עוד פה". לכל אחד יש בעיות או מגבלות כשזה מגיע לקשרים עם אנשים. חלקן פרקטיות כמו אוטו וכסף וחלקן רגשיות. זה חלק מהעניין בקשר- לקבל את הצד השני בזכות מה שהוא ולמרות מה שהוא לא. ושוב- זה לא מה אתה אומר, זה איך. רק טוב

למעלה