בנות זה עם חרא

gever0908

New member
בנות זה עם חרא

אני פשוט כל כך שונא את האופי הזה של הבחורות!! רק בנות יכולות להיות מספיק חרא בשביל לנצל עונש שאלוהים נתן להם כדי לפגוע בבנים!! מה כולה רציתי? להיפגש קצת לדבר אחרי שלא ראיתי אותה מלא זמן? אסור להתגעגע?? אז פשוט הפכתן את המחזור למשהו שיש לכן כל השנה כאילו שאם אני מזמין בחורה הביתה כי אני לבד זה חייב להיות בגלל שאני רוצה לזיין אותה?? זה שאתן כל הזמן חושבות שכל הצעה לפגישה שלנו אומרת שאנחנו רוצים לזיין זה אולי בגלל שזה מה שאתן רוצות שיהיה אבל לא יודע מה עם כל הבנים, אני אישית לא מנסה לקבוע פגישות עם בחורות בשביל סקס תתפלאו אבל גם יש בנים שיש להם בראש עוד דברים חוץ מסקס אז בכל פעם שאני ינסה להציע למישהי לצאת היא תשתמש בתירוץ הכל כך מוכר "אני במחזור" יענו כל השנה יש לך מחזור מעניין איך כל פעם שמנסים לקבוע פגישה יש לכן מחזור אתן יודעות מה? לכו תזדיינו עם כלבים לא מגיע לכן בכלל את ההנאה הזאת שיציאו לכן לצאת!!! אלוהים העניש את האישה בכך שהיא תחטוף מחזור כל חודש אז אתן משתמשות בזה בשביל לבאס? ולמה? כי זה לא גבר שמוצא חן בעיניכן? אתן מתלוננות שיש לגברים בראש רק סקס אבל אתן מחפשות רק את הגבר המושלם שמה זה מושלם בשבילכן? גבר חתיך אז לכו תסתובבו עם כל ה"חתיכים" שלכן אבל כשהם יאנסו אותכן שלא תבואו בטענות לאף אחד כי זה שאתן חיות בסרט שהאהבה ביניכן זה הדדי זה לא אשמת אף אחד תסתובבו עם מי שבאמת אוהב אותכן ולא יאנסו אותכן אפילו נמאס לי לרשום כל הזמן "אותכן" "שלכן" וכל מה שנגמר ב ן' רק בשביל לכבד אותכם אז זובי, אני ירשום עם ם' בכוונה בשביל להראות עד כמה אני מזלזל במין הנשי אתם כל כך בטוחות שנשים זה המין השולט ושגברים הם עם טיפש אז כדאי שתתעוררו ותסתכלו סביבכם, כי בלי בנים העולם הזה היה נשאר אותו דבר מאז האדם הקדמון כל דבר הבנים ממציאים כל דבר הבנים מחזיקים שיעבוד הכל על הכתפיים של הבנים בנות יודעות רק לעשות מה שאומרים להם לעשות שתמות כל בחורה שתופסת מעצמה יותר מדי! זהו שיחררתי את מה שיש לי בלב עכשיו בטח זה יגרום סערה בקרב הפמניסטיות בפורום אבל לא מעניין אותי כי מה שכתבתי פה זה המציאות אז דברו כמה שאתם רוצות

Zoharrr

New member
טיפש!

מחזור זה ממש לא עונש, בזכות זה אני אוכל להרגיש איך זה שחיים גדלים בתוכי ואתה לא. והכללה המפגרת שלך לגביי בחורות לא שווה אפילו את ההתיחסות שלי.

g a z

New member
וואו..

ככה, אני מסכימה איתך. בנות זה עם חרא. רק בצבא למדתי עד כמה. וכן, וואלה, מחזור זה תירוץ. זה כמו להגיד לבחור במסיבה שיש לך חבר, כי זו הדרך כמעט יחידה להרחיק אותו בלי להלעליב או, חלילה, לגרור אלימות. הרושם שאני מקבלת מההודעה שלך, הוא שמישהי נסתה לנפנף אותך בעדינות. אולי באמת היא הבינה אותך לא נכון, ובתמימות הזמנת אותה לשבת קצת אצלך בלי מחשבות בגוון כחול, והיא פרשה את זה אחרת... ואולי סתם "הסתבכת" עם הבחורה הלא נכונה.. תמשיך הלאה, לא קרה כלום. כנראה שהיא לא שווה את זה.

אכן טיפש

זוהר, לא יכלת לנסח את זה טוב יותר
כנראה שאיזו פרחה הצליחה לסובב ליצור את הראש ואת החיים. גם זה יעבור...

pain is MY love

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אךךךך כיף לקרוא הודעות כאלה
על זה נאמר- ילד קטן וחרמן שקיבל ייבוש רציני ועכשיו הוא מתחרפן... מה קרה כפרה? הבחורות מעדיפות להיות במחזור מאשר להיפגש איתך?... תבדוק טוב טוב מה לא בסדר אצלך במקום להאשים אחרים... וואי אבל הרגת עם הקטע: "אפילו נמאס לי לרשום כל הזמן "אותכן" "שלכן" וכל מה שנגמר ב ן' רק בשביל לכבד אותכם אז זובי, אני ירשום עם ם' בכוונה בשביל להראות עד כמה אני מזלזל במין הנשי" חחחחחחחחחחחחחח עכשיו אני בוכה מרוב צער שרשמת ם' במקום ן'!
טימטום זה דבר שעובר עם הגיל גם לך זה יעבור
וכן, אני אעדיף להסתובב עם ה"חתיכים" שלי במקום להתעסק עם המירמור של אדם קטן ומסכן כמוך. יום טוב שיהיה.

אוי באמת

כל יומיים מישהו אחר מגלה שבני המין הנגדי לו שייכים לבית שימוש. לא נראה לי שאתה בדקת את עצמך לפני.. אני מבין שאתה כועס, אבל תנסה לנתב את הכעס לתועלת ועוד משהו, אם אתה מזלזל במין הנשי, אז גם המין הנשי יזלזל בך (כמו שהוא עושה עד כה)

עתודאית

New member
אהלן

קודם כל תנשום עמוק ותספור עד עשר... יופי נרגענו קצת... עכשיו... חשבתי הרבה אם ההודעה שלך בכלל שווה תגובה, היא נכתבה בצורה מגעילה אבל אני אנסה לענות בכל זאת... אולי ככה תבין... אבל הכי חושב, בחיים אסור לעשות הכללות נכון שיש בנות שלא שוות יריקה אבל תאמין לי שיש גם בנים כאלה ועכשיו אני אנסה להתייחס למה שכתבת: אז קודם כל- אתה מזמין בחורה לבוא אליך והיא אומרת שהיא במחזור, למה במקום להתעצבן אתה לא שואל אותה למה זה קשור? אז ככה אני יכולה לחשוב על 2 סיבות למה היא ענתה לך את מה שהיא ענתה: א. היא חשבה שאתה רוצה סקס ולכן הזהירה אותך שלא תקבל- דבר שהרבה גברים היו מעריכים כי זה מבאס שאתה תחכה כל היום שהיא תבוא אלייך בשביל הסקס ובסוף היא לא יכולה. ב. היא במחזור והיא לא מרגישה טוב/ אין לה מצב רוח לבוא אליך, אז מה? מה הביג דיל? למה אתה לוקח כ"כ קשה? "כאילו שאם אני מזמין בחורה הביתה כי אני לבד זה חייב להיות בגלל שאני רוצה לזיין אותה??" חשבת פעם למה זה מה שהבנות חושבות? אולי כי זה מה שאתם הבנים משדרים? אולי כי זה מה שא-ת-ה נתת לה להבין. ואם זה לא נכון, למה לא אמרת לה את זה במקום לבוא לפה להוציא קיטור? "יענו כל השנה יש לך מחזור"- לא, רק 3-7 ימים בחודש... "אתן יודעות מה? לכו תזדיינו עם כלבים לא מגיע לכן בכלל את ההנאה הזאת שיציאו לכן לצאת!!!" מה? מאיפה הבאת את זה? אתה יודע מה, אחרי משפט כזה אני מבינה למה אף בחורה לא רוצה לצאת איתך, אני מבינה למה הן ממציאות תירוצים... אולי כשתתחיל לדבר ולהתנהג כמו גבר ולא כמו כלב בנות יסתכלו לכיוון שלך "אז לכו תסתובבו עם כל ה"חתיכים" שלכן אבל כשהם יאנסו אותכן שלא תבואו בטענות לאף אחד"- איך זה שהגבר חתיך קשור לזה שהוא יאנוס או לא יאנוס את הבחורה שאיתו... למה בחורה שיוצאת עם מי שחתיך בעיניה צריכה להאנס בעיניך? מאיפה בא כל היאוש הזה? אם אתה חושב שאתה מכוער לך תעשה עם זה משהו אבל אל תגיד שכל גבר שנראה טוב יכול לאנוס!!! "תסתובבו עם מי שבאמת אוהב אותכן ולא יאנסו אותכן"- לא רוצה להסתובב עם מי שאוהב אותי, רוצה להסתובב עם מי שאני אוהבת, יש לך בעיה עם זה? או שגם לי מגיע שיאנסו אותי??? אני רוצה לראות שתסתובב עם איזה כונפה רק כי היא אוהבת אותך... "אתם כל כך בטוחות שנשים זה המין השולט ושגברים הם עם טיפש"- מאמי גם אם יש בחורה שלא חשבה ככה עד עכשיו אתה באת והוכחת שאתה פשוט טיפש "שתמות כל בחורה שתופסת מעצמה יותר מדי!" הייתי מאחלת את זה גם לבנים אבל חבל לי שתמות בגללי.. לא רוצה את זה על המצפון שלי... זהו דיברתי כמה שרציתי יאללה ביי

Paranoid Eyes

New member
אל תתקפו אותו חבר'ה..

בנאדם עצבני, הוא ירגע. עכשיו אתה גבר, אני בטוחה שחצי מהדברים, השטויות יותר נכון שכתבת פה, היו בלהט הרגע, ולכן אסלח לך, כמו שנאמר.. לא שופטים אדם בשעת כעסו. אבל, לא יודעת מאיפה הבאת הזה שמחזור זה עונש ואנחנו משתמשות בזה נגדכם, בולשיט. על פי מה שכתבת, ניכר שאכן נפגעת מבחורה או כזו אחת שנפלת עליה והיא עושה לך פוזות.. ואולי אפילו כמה בנות שנפלת עליהן והן עושות לך פוזות. בעניין הזה של "כאילו שאם אני מזמין בחורה הביתה כי אני לבד זה חייב להיות בגלל שאני רוצה לזיין אותה?? זה שאתן כל הזמן חושבות שכל הצעה לפגישה שלנו אומרת שאנחנו רוצים לזיין זה אולי בגלל שזה מה שאתן רוצות שיהיה אבל לא יודע מה עם כל הבנים, אני אישית לא מנסה לקבוע פגישות עם בחורות בשביל סקס תתפלאו אבל גם יש בנים שיש להם בראש עוד דברים חוץ מסקס " תתפלא, לרוב.. מנסיוני זה אכן מה שהבנים חיפשו. אז אולי באמת לא כולכם ככה, ואולי אתה באמת שונה. אבל תאכלס, להזמין מישהי אליך הביתה זה מוביל בד"כ למשהו אינטימי.. לאו דווקא סקס.. אבל בהחלט משהו אינטימי. זה שהן משתמשות במחזור כתירוץ.. טיפשי ומטומטם. אתה לא טיפש, אתה פשוט עדיין ילד. אתה תתבגר ותבין עם הזמן שלא הכל הוא כמו שאתה חושב.

מיטללל

New member
תרבות דיון

חשבתי למחוק את ההודעה שלך ולהציע לך לכתוב אותה בצורה נקייה מקללות, אבל בגלל שכבר הגיבו לך, בגלל שאתה חדש ואולי לא מודע לחוקי תפוז, ההודעה לא תימחק. תדע שיכולת להעביר את הנקודה שלך בצורה קצת פחות ילדותית ומכוערת, כך היית מקבל תגובות רציניות ואולי אף מחכים ולומד דבר או שניים. אני מאוד מקווה שזו לא הגישה שלך גם ב"בחוץ", אם כן, כנראה זו הסיבה שבגללה אתה סובל מכזה ביש מזל

Cobe Anan

New member
גדול!!! ../images/emo6.gif

לא ידעתי שעוד יש כאלה!!!
אגב, אם מצד אחד הוא לא מחפש זיון; אבל מצד שני הוא לא סובל את האופי של בנות- אז למה לעזאזל הוא מזמין אותן אליו הביתה?! מעורר תהיות...

למעלה